Imię: Michał Dokładny nick w grze: Zawodowiec Ile czasu dziennie przebywasz w grze, oraz na których serwerach najchętniej: Od 2 do 4 godzin. Najchętniej na Survivalu, od paru dni również, Skyblock. Data urodzenia: 24 Listopada 1999r. Przybliżona data rozpoczęcia gry w Minecraft i wersja: 2011r. To było chyba 1.0.1 Przybliżona data rozpoczęcia gry na Craftapple: Mniej więcej, cztery miesiące. Czy kiedykolwiek byłeś/aś karany/a na serwerze gry lub forum: Nie i mam nadzieję, że taka sytuacja nigdy nie będzie miała miejsca. Co chciałbyś/chciałabyś zmienić na Craftapple: Chciałbym wprowadzić małe zmiany w sklepie na survival, oraz Skyblocku, lecz pewnie wejdą one z nową edycją. Jakie uprawnienia i obowiązki posiada pomocnik: Obowiązki: -Pomagać moderatorom w ogarnianiu czatu. - Zgłaszać wszelkie bugi lub zagrożenia, które mogły by wpłynąć na nie korzyść dla serwera. Do ViceAdministratora lub Administratora. - Pomagać graczom w ich problemach, wyjaśniać działanie komend - Uczestniczyć w życiu serwera/dyskusjach na forum. - Być dyspozycyjnym dla całej Administracji, zarówno jak i dla ekipy, wykonywać starannie prace powierzone przez wymienionę osoby wyżej. Komendy: /kick nick powód Np: /kick zawodowiec netykieta -> Wyrzuca gracza z serwera. /mute nick czas Np: /mute zawodowiec 3day -> Wycisza gracza na dany czas. Dlaczego chciałbyś/chciałabyś zostać pomocnikiem: Lubię stawiać sobie cele, jak i zarówno czerpać z tego korzyści. Postawiłem sobie cel, i chce go spełnić. Czerpie satysfakcję z tego, gdy pomogę komuś. W jaki sposób załagodzisz powstałe konflikty:Najpierw będę próbował wyznaczyć przyczynę sporu, potem spróbuje dojść do tego kto zawinił, na koniec wyznaczę karę z godnie z taryfikatorem kar. Czy posiadasz umiejętność współpracy z ludźmi: Owszem, posiadam taką umiejętność. Opisz swoją osobę: Tutaj min. 5 rozbudowanych zdań. A , więc, nazywam się Michał mam obecnie 17 lat, uczęszczam do technikum o profilu informatycznym. Moje zainteresowania to głównie sport między innymi jazda na nartach, oraz łyżwach, ucze się szybko zarówno jak i na błędach. Ale zawsze znajdzie się, te 3 godzinki rozrywki wirtualnej, ale bez przesady żeby nie zwariować wszystko z umiarem. Interesuje się również nauką języków obcych między innymi Angielski, Rosyjski, Hiszpański, oraz Niemiecki, ale to tak na marginesie. Określ swoją dyspozycyjność: W dni roboczę dwie góra cztery godziny, w weekend to już zależy tylko od tego, o której wstanę . Można się skontaktować ze mną również za pomocą: gg.pl/ 61202649 Umotywowanie podania: Chciałbym spróbować czegoś innego, czegoś nowego, lepszego. Przyszedłem tu krętymi ścieżkami i mam nadzieję, że przyjmiecie mnie z otwartymi rękami.
Pod twoim drugim podaniu napisałem całą prawdę, potem nagle zacząłeś się do mnie przymilać i powiem wprost: LIZAĆ DUPĘ. Wybacz, ale ja nie jestem naiwny, ADMINISTRACJA niech robi co chce, z resztą jakoś mnie to nie interesuje, lecz jedno wiem na pewno: MULTIKONTO BYŁO, JEST I BĘDZIE. Nie proś swojego kolegę, żeby mnie pocisnął pod twoim podaniem, bo nawet twój "realny kolega" nie ma odwagi się odezwać na TeamSpeak3, ponieważ "nie ma mikrofonu". Cała twoja osoba to jedno wielkie kłamstwo. PS: Możecie mi dawać neutralne reputacje. ZWISA MI TO.
Powiem tak: Nie wiem o co chodzi z tymi multi kontami, więc nie będę się na ten temat wypowiadać. Za to wiem na pewno, ze Gracz ten dużo pomaga na czacie, odpowiada na pytania i jest miły. Właśnie z tych powodów jestem na TAK.
+ Pomagasz graczom + Odpowiedni wiek / Aktywność na forum - Częstotliwość bycia na serwerze Jestem na TAK. Powodzenia! :* / - Coś w stylu "pół na pół".
- Pomagasz na serwerze - Aktywność na forum taka sobie - Widać że pomagasz - Widać w ciebie potencjał - Podanie bardzo ładne Jestem na Wielkie TAK
Wydajesz się być miły. twojej pomocy jeszcze nie widziałem, pewnie dlatego że dopiero wczoraj wbiłem na sv. Podanie ładne. Co tu gadać jestem na TAK!
Na CA bywam rzadko + siedzę tylko na creativie jednak wydajesz się być miłą osobą. Myślę, że powinieneś dostać szansę ^-^ TAK.
Na CA bywam często tym bardziej na survival widzę cię często wydajesz się być dobrą osobą Jestem na TAK!
Nie mam wiele do powiedzenia. Podanie ładne, czytelne. Postarałeś się. Gratulacje ^^, masz moje 74% tak. Jednak zwiększ aktywność na forum. Jeśli Ci się uda - powodzenia!