MC.CRAFTAPPLE.PL

Dolacz do innych graczy

Zbroje końskie

Dyskusja w 'Ogłoszenia Graczy' rozpoczęta przez użytkownika Toper, 16 Marzec 2014.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Toper

Toper Użytkownik

Docenione treści:
    0
    Mam do sprzedania zbroje końskie:

1 diamentowa
    2 złote
    1 żelazna

http://scr.hu/1hg5/qg1t5

Cena do uzgodnienia. Sami proponujcie kto da więcej ten bierze :D

Reklama
  2. deevee

deevee Użytkownik

Docenione treści:
    0
    A ja sprzedam to.

deevee1982

Załączone pliki:

3. Toper

Toper Użytkownik

Docenione treści:
    0
    a co mnie obchodzi co ty sprzedajesz -,- ja chce coś zarobić może sie uda sprzedać może nie. Jak nie chcesz kupić to nie pisz bo wkurzasz tylko ludzi.

4. deevee

deevee Użytkownik

Docenione treści:
    0
    Ale nie możesz mi zabronić się wypowiadać. Forum to miejsce publiczne.

deevee1982

5. mrowkaa

mrowkaa Użytkownik

Docenione treści:
    0
    toper wiesz on jest dorosly i sprzedaje za relna kase ..... hahahhahahahhaaaa

6. Bencom

Bencom Użytkownik

Docenione treści:
    0
    Deevee a mi mówiłeś żeby nie pokazywać ile koxów się z sobą nosi

7. Toper

Toper Użytkownik

Docenione treści:
    0
    deevee jest żałosny i koniec

Reklama
  8. _LillyPL_

_LillyPL_ Użytkownik

Docenione treści:
    0
    @Toper

Nie udzielaj się jak nie masz nic mądrego do powiedzenia... Każdy ma prawo wypowiadania się tutaj. Po co go obrażasz? deevee jest spoko ziomeczkiem :)

Pozdrawiam.

9. deevee

deevee Użytkownik

Docenione treści:
    0
    Dziękuję Lilly.

Pozwolę sobie zacytować bardzo mądrą wiadomość, którą dzisiaj dostałem. Nie podam autora bo może sobie nie życzy, ale ona zsumuje wypowiedź Topera i kilku innych osób.

"Nie trzeba udać się do psychologa, by wiedzieć, że kiedy ktoś oczernia drugiego, to dzieje się tak ponieważ sam nie może się rozwijać i odczuwa potrzebę poniżania drugiego, aby poczuć się kimś ważnym. To brutalny mechanizm.
    A kto obraża w celu popisania się przed kimś, to coś z poczuciem własnej wartości jest nie tak… Bo o braku kultury osobistej chyba nie trzeba wspominać – to jasne."

Już niedługo was od siebie uwolnię.

deevee1982

10. Toper

Toper Użytkownik

Docenione treści:
    0
    no ale powiedz że to nie było żałosne. Ja chcę jakoś zarobić sprzedać zbrojki bo siana brak. I tu nagle wpierdziela się jakiś ziomek i pokazuje ss by się pochwalić i dowartościować -,- ŻAŁOSNE. Nikt nie musiał wiedzieć że masz pełną skrzynię zbrojek i nie musiałeś tego pokazywać w moim temacie. Ty mi tutaj jakimiś cytatami się nie chwal -,-. Nie tylko ja tak uważam.

A i jeśli się "uwolnisz" to proszę jak najszybciej bo niektórzy mają Cię dość. Koniec tematu.
    [hr]
    Infi jak możesz zamknij ten temat. -,- Nic tu nie można zrobić bo wpierdzielają się ludzie i wszystko jeb**...

11. deevee

deevee Użytkownik

Docenione treści:
    0
    Wystarczyło zaznaczyć, że nie chcesz, żeby ktoś inny pisał. Też chciałem sprzedać woje rzeczy więc o co chodzi?

A nie jednak się mnie nie pozbędziecie, zostaję.

P.S.

Niektórzy to pojęcie względne, proszę o niki w grze to będę miał możliwość ustosunkowania się do twojego zarzutu.

deevee1982

12. Toper

Toper Użytkownik

Docenione treści:
    0
    Jeśli chciałeś sprzedac swoje zawsze mogłeś zrobić nowy temat -,-
    [hr]
    Dobra deevee ja sie juz ogarnę ale ty tez spróbuj. Jakoś nie bardzo chce mi sie prowadzić "wojny" -.- sorrki ze na cb naskoczyłem ale tez zrozum ja chce zarobić a ty wpadasz do mnie do tematu ze swoimi ss.. Troszkie no fair ...

13. deevee

deevee Użytkownik

Docenione treści:
    0
    Wiesz, nie jesteś tu od początku, ale jest przynajmniej jedna rzecz, która zrobiłem dla tego serwera (przy swoim "ułomniactwie" w tym zakresie). Tą rzeczą jest to, że zmusiłem wiele osób to pisania po polsku. Tego nikt mi nie zabierze. To zostało zapisane.

No może dwie ...

Drugą rzeczą, którą widzę, że pomału osiągam, to kultura. Ja nie jestem anonimowy w internecie. Jak wpiszecie mój nick w google, znajdziecie moje nazwisko, mój adres itd. Nie chowam się za ścianą anonimowości. Dlatego też, zawsze staram się w internecie trzymać fason (może czasami mnie poniesie, ale nigdy publicznie). No i tak jak obserwuję, część osób zaczyna tutaj rozumieć (tak jak ty swoim ostatnim wpisem), że może lepiej czasami odpuścić, wycofać się, przyznać rację, że to daje więcej korzyści niż obrażanie drugiej osoby.

A może trzy rzeczy, ale nad tą trzecią jeszcze pracuję.

deevee1982

14. Toper

Toper Użytkownik

Docenione treści:
    0
    Ja po prostu nie chce wojny. Zawsze pierwszy wyciągamy rękę do zgody. ZAWSZE. Nieważne kto zaczął. No chyba ze jakas poważna sprawa to wtedy wiadomo.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.

Poleć tę stronę