Może zrobicie tak by przy zmianie skinu nie było trzeba się wylogowywać? Zdarza się tak że zmienia się skin wylogowujesz się i nie możesz już wejść bo "serwer is full" , no i jeszcze za długo to czasu trwa. A tak to skin zmieniał by się odrazu po wpisaniu komendy , ułatwiło by to wszystkim sprawę x)
Niestety, podejrzewam, że skina trzeba przeładować, i dlatego wychodzisię z serwera. To po pierwsze. Po drugie: chyba nie zmieniasz skina co kilka minut? No i po 3 to ograniczenie liczebności ludzi na serwerze jest tymczasowe, więc problem niedługo sam się rozwiąże
Ja znam serwer gdzie nie trzeba się wylogowywać za każdym razem jak chcesz zmienić skin i jest to mniej kłopotliwe
Nie wiem, nie znam się zbytnio na technikaliach (już podstawowe machiny z redstona powalają mnie niczym Andrzej Gołota swoich przeciwników), ale jak napisałem, a właściwie napisał Three, ale jest zbyt późno na cytowanie, niedługo liczba graczy na serwerze zwiększy się i będzie po problemie.
"Serwer is full" wykakuje tylko na chwilę, gdy klikniesz "Odśwież" to bez problemu wbijesz na serwer. Ja jeszcze nigdy nie spotkałem się na żadnym serwerze żeby nie trzeba było się wylogować, a skin się od razu zmienił. A tak ogólnie, to nikt nie narzeka że po zmianie skina trzeba się wylogować, jak na moje oko Ale jeśli ma to wszystkim ułatwić sprawę, to jestem za
Myślę że to nie taka wielka tragedia, że musisz [max] 5 minut poczekać aż serwer cię wpuści. Zalecam ci: -Nie zmieniaj zbyt często skina wtedy problemu nie będzie. -staraj się czytać licznik graczy na serwerowym logo w spisie serwerów I to tyle z mojej strony.