Imię: Konrad Dokładny nick w grze: Znajomy_z_Netu Ile czasu dziennie przebywasz w grze, oraz na których serwerach najchętniej: 2 godziny lub więcej Data urodzenia: 15.11.2003 Przybliżona data rozpoczęcia gry w Minecraft i wersja: Początek Lipca 2016 roku wersja: 1.8 Przybliżona data rozpoczęcia gry na Craftapple: Lipiec 2016 Czy kiedykolwiek byłeś/aś karany/a na serwerze gry lub forum: 7 dni za logout z walki [poprzednia edycja survivalu] Co chciałbyś/chciałabyś zmienić na Craftapple: Nic. Jakie uprawnienia i obowiązki posiada pomocnik: Komendy: /kick nick - wyrzuca gracza z serwera /mute nick - blokuje graczowi pisanie na czacie Obowiązki pomocnika: Więc. Pomocnik musi pomagać w ogarnianiu czatu, zgłaszać bugi/usterki/problemy do Administratorów i ViceAdministorów, pomagać graczom, uczestniczyć w życiu serwera i dyskusjach na forum i wykonywać czynności wskazane przez Administratorów i ViceAdministratorów. Dlaczego chciałbyś/chciałabyś zostać pomocnikiem: Chciałbym pomagać ogarniać czat i pomagać innym graczom na serwerach. W jaki sposób załagodzisz powstałe konflikty: Najpierw zapytam się o historię tego konfliktu i znajdę rozwiązanie żeby ucieszyło dużo osób. Czy posiadasz umiejętność współpracy z ludźmi: Posiadam. Dużo osób ze szkoły mnie lubi. Opisz swoją osobę: Tutaj min. 5 rozbudowanych zdań. Jestem Konrad i mam 13 lat. Mieszkam we wsi pod Warszawą. Chodzę do klasy 1. gimnazjum. Mam 2 braci którzy mnie wnerwiają xD. Lubię bardzo grać w gry i tańczyć. Określ swoją dyspozycyjność: Do dyspozycji jestem w ciągu dnia lub wieczorami. Umotywowanie podania: Dużo graczy powie że mnie nie widzi na serwerze. Może dlatego że nie pisze tak często na czacie co inni. Mam nadzieje że przyjmiecie mnie do ekipy. Nie pożałujecie mnie.
Jestem na NIE! Podanie jest napisane "na szybko". Są krótkie odpowiedzi a szczególnie w: Pkt.13 Opisz swoją osobę: Tutaj min. 5 rozbudowanych zdań. Tym punktem nie przekonałeś mnie w ogóle Pkt.14 Określ swoją dyspozycyjność: Do dyspozycji jestem w ciągu dnia lub wieczorami. Z tego punktu wychodzi, że jesteś dyspozycyjny przez cały dzień. W umotywowaniu masz zachęcić do siebie ludzi a nie zniechęcić tak jak to zrobiłeś cytatem : "Dużo graczy powie że mnie nie widzi na serwerze. Może dlatego że nie pisze tak często na czacie co inni." Jestem na nie. Dziękuję, pozdrawiam.
No niestety na nie: -Podanie pisane na szybko, racja kolegi wyżej -Trochę młody jestes -Nie odpowiedziałeś na których serwerach grasz Powodzenia za miesiąc.
Witaj, Twoje podanie jest jak Fastfood, zrobione błyskawicznie. Można się doszukać wielu błędów, które mogłeś zwyczajnie poprawić zanim 'wrzuciłeś' wątek. Widuję Cię w grze, lecz nie pamiętam sytuacji gdy ktoś kto potrzebował pomocy, otrzymał ją od Ciebie. Pokaż, że Ci zależy, daj się poznać użytkownikom, zacznij brać czynny udział w życiu serwera. Zapoznaj się z listą Praw i Obowiązków Pomocnika, ze Wzorem i z Regulaminem. Następne podanie złóż najwcześniej za miesiąc. Kandydatura odrzucona.