Imię: Zuzia Dokładny nick w grze: zuzitka464 Ile czasu dziennie przebywasz w grze, oraz na których serwerach najchętniej: 4-5 godzin najchętniej na creative i skyblock. Data urodzenia: 13.07.2002 Przybliżona data rozpoczęcia gry w Minecraft i wersja: 12.09.2013 była to wersja 1.7.2 Przybliżona data rozpoczęcia gry na Craftapple: 06.07.2016r. Czy kiedykolwiek byłeś/aś karany/a na serwerze gry lub forum: nigdy nie byłam karana. Co chciałbyś/chciałabyś zmienić na Craftapple: Na razie nic ale zastanowię się. Jakie uprawnienia i obowiązki posiada pomocnik: Musi pomagać nowym graczą i łagodzić konflikty, zgłaszać wszystkie problemy do Administratora, wykonywać polecenia od admina, aktywnie uczestniczyć w życiu serwera, Dlaczego chciałbyś/chciałabyś zostać pomocnikiem: Ponieważ chcę pomóc ekipie i sądzę iż na creative często nikogo nie ma a gracze używają przekleństw. W jaki sposób załagodzisz powstałe konflikty: Wyjaśnię z nimi oco chodzi i spróbuję ich pogodzić. Czy posiadasz umiejętność współpracy z ludźmi: Tak. Opisz swoją osobę: Tutaj min. 5 rozbudowanych zdań. Kocham rysować i grać w minecraft. Jestem miła choć przez ostatni tydzień miałam konflikt z kilkoma graczami serwera (przeprosiłam ich ale nie wiem czy mi wybaczą). Moje ulubione zwierzęta to papugi i psy. Często staram się pomóc innym na serwerze. Uwielbiam filmy sci-fi oraz fantasty. Tak samo jak w minecraft kocham grać w pokemon GO. Określ swoją dyspozycyjność: Jestem chętna do pomocy. Gdy o coś mnie poprosicie od razu się za to zabiorę. Umotywowanie podania: Mam nadzieję że zostanę pomocnikiem. (Minął miesiąc od poprzedniego podania) Pozdrawiam i dziękuję za przeczytanie podania.
Chyba śnisz, że po tej pajacerce na shoutboxie + wstawianiu podrabianych screenów pod podaniem _KoteQ_ dostaniesz pomocnika.
https://zapodaj.net/dd52484d730dd.png.html oryginalny screen; podrobione miejsce z przesuniętymi pixelami: http://screenshot.sh/mK8t0QKHSVAF9 Nie ośmieszaj się mistrzu painta.
Mimo grania 5h+ na SkyBlock dziennie widziałem ciebie 2 razy plus brak aktywności na czacie. Jestem na nie.