Imię:Nikodem Gwóźdź Dokładny nick w grze:riker2007 Ile czasu dziennie przebywasz w grze, oraz na których serwerach najchętniej:w grze przebywam 6 razy na tydźen i gram przez 3 godziny Data urodzenia:02.09.2007 Przybliżona data rozpoczęcia gry w Minecraft i wersja:2009 rok wersji nie pamiętam Przybliżona data rozpoczęcia gry na Craftapple10 miesięcy temu Czy kiedykolwiek byłeś/aś karany/a na serwerze gry lub forum:raz ale to przez to że no niestety byłem oszustem na survival mówiłem że daje diaxy za free a zbijałem ale o to chodzi nawet jest komunikat że nikomu masz nie ufać. Co chciałbyś/chciałabyś zmienić na Craftapplerzede wszystkim graczy żeby nie przeklinali i dzieci które też grają w minecraft potem nie przeklinały bo jakiś gość im powiedział że dostaną to co chcą jak powiedza mamie przeklęństwo. Jakie uprawnienia i obowiązki posiada Pomocnik:uprawnienia do banowania i robienia kicków i obowiązki pomagać na serwerze Dlaczego chciałbyś/chciałabyś zostać Pomocnikiemonieważ bardzo chciałbym pomagać na tym serwerze bo odkąd zacząłem grać na serwerze to jest moje marzenie. W jaki sposób załagodzisz powstałe konfliktyowiem że jak ktoś jeszcze raz coś zrobi (będzie obrażać na czacie itp) no to niestety dostanie bana za brak kultury do ludzi. Czy posiadasz umiejętność współpracy z ludźmi:tak Opisz swoją osobę: Tutaj min. 5 rozbudowanych zdań.jestem dzieckiem które ma mażenia.Jestem przyjazny do ludzi itp.zawsze marzyłem o zarządzaniu czymś. bo kto wie może będe pomocnikiem a potem prezydentem polski.chciałbym wam pomagać Nikodem. Określ swoją dyspozycyjność:każdy kto gra na serwerze będzie mógł na mnie liczyć Umotywowanie podania:Moim motywem przy pisaniu tego podania było to że naprzykład ludzie przeklinają na czacie a moderatorzy i niektórzy pomocnicy nic nie robią. Liczę na jak najszybszą odpowieź i przepraszam że może troche te zdania nie sa rozbudowane no ale nie miałem pomusłu riker2007.
TO Z TYM PROFILEM I REJESTRACJĄ TO OD KIEDY GRAM NA CRAFTPPLE BO JESZCZE Z KOMPA RODZICÓW GRAŁEM WTEDY
Brak znajomości komend/obowiązków pomocnika, interpunkcja, oraz ortografia nie rzuca na kolana, w tak młodym wieku wątpię byś dał radę pogodzić szkołę wraz z odpowiedzialnością jaką jest powierzony pomocnik. Przemyśl to czy na pewno jesteś na to gotowy. Zapoznaj się jeszcze raz z: https://craftapple.pl/forum/threads/podstawowe-informacje-komendy.2269/ <--- Możliwości, oraz obowiązki pomocnika https://craftapple.pl/regulaminy/22-08-2015-regulamin.pdf <-- Regulamin Craftapple
Witaj Ocena: Podanie nieestetyczne Kłamstwo Nie ogarnięty gracz W podaniu są błędy Niski wiek W więc o co chodzi? Jakie kłamstwo? Otóż takie Aha, czyli jak miałeś 2 latka to sobie w minecrafta grałeś? A zapomniałem, minecraft wyszedł w 2011 roku Ale kłamca. To nie jest 5 rozbudowanych zdań Na NIE!
Błędy ortograficzne Podanie ₪៛eestetycznie napisane Nabijasz posty pod własnym podaniem Pierw to ty zapoznaj sie z uprawnieniami oraz obowiązkami pomocnika oraz z regulaminem a dopiero później składaj podanie. Mała aktywność na forum W grze cię jeszcze nie widzialam. Jestem na duze ₪៛e
Niestety fakt, iż nie chciało Ci się poświęcić chwili, aby doprowadzić do ładu swoje własne Podanie każe nam wątpić w to, że będzie Ci się chciało poświęcić czas na wypełnianie obowiązków w Ekipie, a to przekreśla Twoją szansę na dołączenie do Ekipy. Pograj na CraftApple kolejny miesiąc. Daj się poznać innym Graczom. Wpadnij na TS. Zwiększ swoją aktywność na Forum. Udowodnij, iż naprawdę "lubisz pomagać". Znajdź chwilę na zapoznanie się z Regulaminem, Uprawnieniami i Obowiązkami Pomocnika, oraz Wzorem Podania. A jeśli po miesiącu nadal będziesz chciał zostać Pomocnikiem, to napisz Podanie i zobaczymy. Pamiętaj, Administracja posiada multikonta. Nigdy nie wiesz gdy patrzymy. Kandydatura odrzucona.