Imię: Mateusz Makarowski Dokładny nick w grze: Xylense Ile czasu dziennie przebywasz w grze, oraz na których serwerach najchętniej: Minimum 3,5 godziny Data urodzenia: 23.06.2001 Przybliżona data rozpoczęcia gry w Minecraft i wersja: 22 luty 2011, Beta 1.3 Przybliżona data rozpoczęcia gry na Craftapple: 30 marzec 2016 Czy kiedykolwiek byłeś/aś karany/a na serwerze gry lub forum: Nie Co chciałbyś/chciałabyś zmienić na Craftapple: Usprawnić zabezpieczenia które wyeliminują korzystanie z nielegalnych modyfikacji ułatwiających rozgrywkę, aktualizować bibliotekę granych melodii z noteblocków podczas pobytu w lobby Jakie uprawnienia i obowiązki posiada Pomocnik: Pomocnik może wyrzucać z serwera graczy (z uzasadnieniem) oraz "wyciszyć" gracza. Poza tym pomocnik musi pomagać graczom, wytłumaczyć jeśli coś jest nie jasne, pomagać osobom wyższej rangi m.in. moderatorom w utrzymywaniu chatu w ładzie i porządku, reportować bugi, błędy, być aktywnym w życiu serwera i forum, być do dyspozycji w każdej chwili. Dlaczego chciałbyś/chciałabyś zostać Pomocnikiem: Chęć działania w zespole, pomagać w rozrastaniu się przyjemnego, sympatycznego serwera. W jaki sposób załagodzisz powstałe konflikty: Jeśli w konflikcie uczestniczą dwie osoby, wysłucham po kolei relacji i wersji wydarzeń obojga sprzeczających się, wspomnę zasady o kulturze i zrozumieniu międzyludzkim. Czy posiadasz umiejętność współpracy z ludźmi: Tak, mimo że trudno da się to opisać w formie teoretycznej. Opisz swoją osobę: Tutaj min. 5 rozbudowanych zdań. Jestem człowiekiem który potrafi działać w grupie, nieskory do ryzyka. Zanim coś zrobię, przemyślę pierwsze decyzję by nie spotkać się z problemami. Nie jestem wymagający, dla mnie wystarczą niewielkie podarunki, wynagrodzenia, pochwały, nie żądam czegoś co jest nie możliwe. Jestem opanowany, wiem że druga osoba ma swoje zdanie a ja nie mam prawa tego zdania naginać, oraz przyjmować wszystko z pokorą oraz zrozumieniem. Określ swoją dyspozycyjność: Jestem dostępny w każdej chwili, jeśli jest potrzeba, zastąpie daną osobę jeżeli ma taką chęć. Zawsze można się do mnie dodzwonić, szybko i z rozwagą reaguję na polecenia. Umotywowanie podania: Nie straszne mi stanąć pomiędzy graczami w postaci pomocnika serwerowego, mam na celu nieść pomoc ludziom i nie oczekuję niczego w zamian jeśli jest to sprawa niskiej wagi. Poza tym jestem tolerancyjny, potrafię biegle mówić i pisać po angielsku. Co tu dużo pisać, grużki na wierzbię mogę naobiecywać ale szczery jestem więc trudno tutaj skłamać. Pozdrawiam i proszę o przemyślaną decyzję nad rozstrzygnięciem mojego podania
Podanie miło się czyta, widuję Ciebie w grze. Jedyna kwestia to pomaganie graczom, gdyż nie widziałam Cię w "akcji". Konto na forum założone dopiero dzisiaj, posiadasz miesięczny staż na serwerze. Masz w miarę odpowiedni wiek do pełnienia tej funkcji. Neutral, zbliżone do TAK.
Witam Jestem na tak , staż na serwerze , widuje ciebie w grze , odpowiedni wiek i nie byłeś karany.Jedyny minus to nie pomaganie graczom , a więc jak wcześniej powiedziałem jestem na TAK ,powodzenia
Witaj! W przeciwieństwie do innych nie powiem tak jak jest: Nie pomagasz Zerowa aktywność na forum Wiek Podanie nieestetyczne Nie widuję Ciebie w grze Teraz takie małe szczególiki: Ale tam pisze tylko imię, a nie nazwisko Na jakich serwerach najchętniej? Dobra, to tyle, na Nie.
Widuje cię na serwerze ale rzadko Mała aktywnosc na forum Nie pomagasz Podanie nie estetycznie napisane Jestem na ₪៛e
Nie będę się rozpisywał, bo nie ma sensu... - Nie widuję Cię na serwerze... - Niska aktywność na forum. - Podanie nieestetycznie napisane i zlewa się. Nie pozostaje mi nic innego jak ocenka NIE! ;[ Ale pamiętaj... My robimy to tylko dla twojego dobra abyś wiedział co masz w sobie poprawić! I nie smuć się jak coś Ci nie wychodzi... Brnij dalej! I napisz na miesiąc takie podanie, że aż zwali wszystkich z nóg!
Niestety fakt, iż nikt nie kojarzy abyś pomagał Graczom przekreśla Twoją szansę na dołączenie do Ekipy. Pograj na CraftApple kolejny miesiąc. Daj się poznać innym Graczom. Wpadnij na TS. Zwiększ swoją aktywność na Forum. Udowodnij, iż naprawdę "lubisz pomagać". Znajdź chwilę na zapoznanie się z Regulaminem, Uprawnieniami i Obowiązkami Pomocnika, oraz Wzorem Podania. A jeśli po miesiącu nadal będziesz chciał zostać Pomocnikiem, to napisz Podanie i zobaczymy. Pamiętaj, Administracja posiada multikonta. Nigdy nie wiesz gdy patrzymy. Kandydatura odrzucona.