1.Imię: Łukasz 2.Dokładny nick w grze: BioloLG 3.Ile czasu dziennie przebywasz w grze, oraz na których serwerach najchętniej: W grze przebywam 4,5 godzin dziennie i najchętniej na tym serverze 4.Data urodzenia:1998.15.05 5.Przybliżona data rozpoczęcia gry w Minecraft i wersja: 21 stycznia 1.3.1 6.Przybliżona data rozpoczęcia gry na Craftapple: 2015.12.07 7.Czy kiedykolwiek byłeś/aś karany/a na serwerze gry lub forum: Nigdy nie dostałem bana i nie dostane 8.Co chciałbyś/chciałabyś zmienić na Craftapple: Ja chyba nic ale żeby było mniej cheaterów 9.Jakie uprawnienia i obowiązki posiada Pomocnikomagać moderatorom w ogarnianiu czatu. Zgłaszać wszelkie problemy/usterki/bugi dla ViceAdministratora lub Administratora. Pomagać graczom w ich problemach, wyjaśniać działanie komend Uczestniczyć w życiu serwera/dyskusjach na forum. Być dyspozycyjnym (Wykonywać dodatkowe czynności, wskazane przez Vice/Administratora, Moda) 10.Dlaczego chciałbyś/chciałabyś zostać Pomocnikiem: Jak widze graczy którzy czegos nie wiedzą a jak odpowiem im na to to nikt nie chce mnie słuchać bo nie mam rangi i chciałbym pomagać moderatorom 11.W jaki sposób załagodzisz powstałe konflikty: Pierwsze upomnienie jak nie będzie spokoju to dam mute a jak będzie zgoda to nie dam nic 12.Czy posiadasz umiejętność współpracy z ludźmi: Jak najbardziej, kooperacja z młodszymi i starszymi nie sprawia mi problemu 13.Opisz swoją osobę: Tutaj min. 5 rozbudowanych zdań. Jestem miłą osobą mam bardzo dużo portalów społecznosciowych np Twiter,Facebook,Nk,Ts,Skype,Discord,TeamVievar,Instagram,Snapchat,Google i Youtube również posiadam wiedzę nad komendami.Dosyć dobrze znam sie na informatyce i matematyce bardzo dobrze znam się na ortografi tylko nie działa mi si a reszta jest okey również jestem pomocnym chłopakiem . Często czas mam godzinami 21-3 ale mogę być o każdej godzinie jak mówiłem mam na imię Łukasz jestem dosyć mądrym blondynem o wzroscie 183cm ale to chyba nikogo nie interesuje mogę rozmawiać przez tsa i skypa. Lubię grać w gry Survival i Horrory top 3 gry dla mnie które posiadam 1. Outlast 2. Minecraft 3. H1Z1 i CS GO jestem człowiekiem cierpliwym i o silnych nerwach mieszkam w Małopolsce. Ostatnie zdanie będzie o moich charakterze jestem osobą miłą,silną,cierpliwą,czasami się irytuje również miałem mutacje. 14.Określ swoją dyspozycyjność: Jestem aktywny na kompie 5-9 godz dziennie.Facebook 12 godz dziennie W Piatek do Niedzieli jestem caly dzień bo mam wolne 15.Umotywowanie podania:Jestem dobrym chatmodem każdy inny admin mi to mówił i dlatego piszę to podanię
Chyba jednak nie XD Pierwszy raz w życiu widzę nick. Z definicją "portalu społecznościowego" mógłbyś się zapoznać. Jestem na nie.
Witaj Tutaj chodziło o tryb , np:survival A uprawnienia? Tutaj też trzeba kontaky Dobra , a więc lecimy z oceną Plusy: +aktywność na serwerze, +ortografia, +wiek, Minusy: -Podanie nieestetycznie napisane, -interpunkcja, -niska aktywność na forum, -nie widziałem jak pomagasz, -Nie znasz komend Teraz jestem na nie życze powodzenia!!!
Witaj BioloLG! Nie mam co tu wypisywać.... Pierwszy raz widzę twój nick.... Skoro (według mnie nie grasz) to też nie pomagasz... BioloLG nie złość się, bo my tylko chcemy Ci pomóc! Nie przejmuj się tymi co potencjalnie chcą abyś przegrał! Dlatego napisz za 30 dni podanie, ale takie, które zwali każdego z nóg! ;] NIE ZOSTAWIĘ TUTAJ OCENY, NIE SPRAWIA MI TO OSTATNIO PRZYJEMNOŚCI! Pozdro! ^^ *ShyPoudy
Do rzeczy: - Nie widziałem jak pomagasz, pierwszy raz wiedzę twój nick xd - Zerowa aktywność na forum - Podanie nieestetyczne - ortografia&interpunkcja Na NIE.
Niestety fakt, iż nikt nie kojarzy abyś pomagał Graczom przekreśla Twoją szansę na dołączenie do Ekipy. Pograj na CraftApple kolejny miesiąc. Daj się poznać innym Graczom. Wpadnij na TS. Zwiększ swoją aktywność na Forum. Udowodnij, iż naprawdę "lubisz pomagać". Znajdź chwilę na zapoznanie się z Regulaminem, Uprawnieniami i Obowiązkami Pomocnika, oraz Wzorem Podania. A jeśli po miesiącu nadal będziesz chciał zostać Pomocnikiem, to napisz Podanie i zobaczymy. Pamiętaj, Administracja posiada multikonta. Nigdy nie wiesz gdy patrzymy. Kandydatura odrzucona.