MC.CRAFTAPPLE.PL

Dolacz do innych graczy

Podanie na pomocnika

Discussion in 'Rekrutacja na pomocnika | Ekipa' started by LaniBoo2006, 31 May 2017.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. LaniBoo2006

LaniBoo2006 Użytkownik

Imię: Julia
    Dokładny nick w grze: LaniBoo2006
    Ile czasu dziennie przebywasz w grze, oraz na których serwerach najchętniej: Od 2 do 5 h ( ze dwa, trzy razy dziennie) Najchętniej bywam na sv od jakiegoś czasu, ale na cv tez często wchodzę.
    Data urodzenia: 08.02.2004 (13 lat)
    Przybliżona data rozpoczęcia gry w Minecraft i wersja: Maj 2013 roku ( jakoś tak)
    Przybliżona data rozpoczęcia gry na Craftapple: Nie pamiętam miesiąca, jakos rok później czyli 2014
    Czy kiedykolwiek byłeś/aś karany/a na serwerze gry lub forum: Nigdy nie byłam
    Co chciałbyś/chciałabyś zmienić na Craftapple: Nic :D Jest to NAPRAWDE super server!
    Jakie uprawnienia i obowiązki posiada Pomocnik :pomoaganie moderatorą,zglaszac wszystkie problemy, itp. do adminów,pomagac graczom,Uczestniczyc w dyskusjach na serwerze i forum, wykonywać wszystkie obowiązki zadane od adminów. Komendy:
    /kick nick <powód> - Wyrzuca gracza z serwera
    /mute nick <czas> - np. 24h,1 min , itp
    Dlaczego chciałbyś/chciałabyś zostać Pomocnikiem: Ponieważ lubię pomagać ludziom w rl i chciałabym pomagać sprawiedliwie osobą które tego potrzebują
    W jaki sposób załagodzisz powstałe konflikty: Najpierw porozmawiam z każdym graczem z osobna. Moim zdaniem solidna rozmowa powinna wystraczyc.
    Czy posiadasz umiejętność współpracy z ludźmi: chyba tak. Nikt na mnie nie narzeka w szkole jak pracujemy w grupach. Umiem się dogadać czy pojsc na kompromis
    Opisz swoją osobę: Tutaj min. 5 rozbudowanych zdań. : Przyznam się bez winy czsami może mie ktoś doprowdzic do nerwów ale jako Pomocnik będę zawsze wszystko rozwiązywać na spokojnie i bez nerwów. W realu jestem miłą, nieśmiałą dziewczyną.Umiem rozwiązyc bez najmniejszego problemu sprawy i kłotnie koleżanek.Jestem sprawiedliwa. Niegdy nikogo nie oszukałam.
    Określ swoją dyspozycyjność: od poniedziałku do piątku najczęściej w godzinach pożniego popłudnia. w weekendy praktycznie zawsze (chyba ze jestem poza domem) A w wakacje będę zawsze conajmnije 7 h dziennie
    Umotywowanie podania: Przydałoby się ciut więcej pomocników na serwerze, szczególnie ze jest cosraz więcej osob którzy nie trzymają się zasad netykiety.

Dziękuje : LaniBoo2006

• Nie lubię Nie lubię x 2
    • List
    #1 LaniBoo2006, 31 May 2017
    Last edited: 31 May 2017
    Reklama
  2. DJCreeperYT

DJCreeperYT ☆|Walker nr. #6463|☆

Witaj
    • Dużo błędów ortograficznych
    • Podanie nieestetyczne
    • Mała aktywność na forum
    • Nie widziałem jak pomagasz
    Takie 2 uwagi:
    • Nie stosuj dużo skrótów takie jak np. rl, cv, sv. Nie wygląda to nieestetycznie, podanie pisane na szybko.
    • Zwracaj uwagę na błędy, masz od tego te czerwone podkreślenie, staraj się aby było tego jak najmniej.

3. LaniBoo2006

LaniBoo2006 Użytkownik

CreeperPL Okey dziękuje za rady :D I mam pytanko? : W jakim znaczeniu rozumiesz "pomagać"?

Postaram się :D

• Nie lubię Nie lubię x 1
    • List
    #3 LaniBoo2006, 31 May 2017
    Last edited by a moderator: 2 June 2017
  4. kapiwegiel

kapiwegiel Użytkownik

Nie polecam gracz toksyczny
    Błędy językowe
    Mała aktywność
    0 pomocy

Nie
    POZDRO ( nie dla niej :) )

• Nie zgadzam się Nie zgadzam się x 5
    • Zabawne Zabawne x 1
    • List
  5. Julia128679

Julia128679 Użytkownik

Witaj Julia,
    Widziałam Cię na serwerze, ale co prawda nie widziałam byś pomagała. Ale dobra, przejdźmy do plusów i minusów..

Plusy:
    +Wiek
    Minusy:
    -Błędy w pisowni, nieestetyczne skróty

No dobra, nie napisałam wszystkiego, załóżmy że jest to zbędne. Jestem na NEUTRAL

• Lubię To Lubię To x 1
    • List
  6. _xawery_

_xawery_ Użytkownik

witaj

Zacznmy od tego , żę widuje cie na serwerze , ale niestety nie widziałem jak pomagasz , po pracuj nad tym

Plusy:
    +wiek,
    +gra na serwerze,
    +nie karana

minusy:
    -podanie nieestetycznie napisane,
    -błędy ortograficzne,
    -nie pomagasz

Na chwile obecną to jestem na NEUTRAL , może za miesiąc będzie lepiej

7. ThreeEyedMaster

ThreeEyedMaster Well-Known Member
    Zasłużony

Niestety fakt, iż nikt nie kojarzy abyś pomagała Graczom przekreśla Twoją szansę na dołączenie do Ekipy.

Pograj na CraftApple kolejny miesiąc. Daj się poznać innym Graczom. Wpadnij na TS. Zwiększ swoją aktywność na Forum. Udowodnij, iż naprawdę "lubisz pomagać".

Znajdź chwilę na zapoznanie się z Regulaminem, Uprawnieniami i Obowiązkami Pomocnika, oraz Wzorem Podania.

A jeśli po miesiącu nadal będziesz chciała zostać Pomocnikiem, to napisz Podanie i zobaczymy.

Pamiętaj, Administracja posiada multikonta. Nigdy nie wiesz gdy patrzymy.

Kandydatura odrzucona.

Reklama
Thread Status:
Not open for further replies.

Share This Page