Imię:Bartosz Dokładny nick w grze:MakPrak Ile czasu dziennie przebywasz w grze, oraz na których serwerach najchętniej: Gdzieś 1/3 godz. Najczęściej na Ceative Data urodzenia:2005 04 02 Przybliżona data rozpoczęcia gry w Minecraft i wersja:2014 wersja 1.7.2 Przybliżona data rozpoczęcia gry na Craftapple:2015 Czy kiedykolwiek byłeś/aś karany/a na serwerze gry lub forum: Nigdy. Tylko pare razy upominany. Co chciałbyś/chciałabyś zmienić na Craftappleodać nowe tryby gry takie jak: Bed wars , Parkour i itd. Jakie uprawnienia i obowiązki posiada Pomocnik: komenda /mute [nick] [czas] ucisza gracza komenda /kick [nick] wykopuje gracza Dlaczego chciałbyś/chciałabyś zostać Pomocnikiem: Bo lubię pomagać i chciałbym być w Ekipie serwera. W jaki sposób załagodzisz powstałe konflikty: Bym się spytał o co chodzi , potem był uspokoił ich. Jak by to nie zadziałał to mute lub kick. Czy posiadasz umiejętność współpracy z ludźmi: Tak nawet sporą. Opisz swoją osobę: Tutaj min. 5 rozbudowanych zdań. Jestem dobry i nie używam wulgaryzmów. Nie wyzywam ale dobrze pomagam. Lubię poznawać graczy i oni nie mają do mnie pretensji. Nie reklamuję innych serwerów ale zapraszam znajomych na craftapple. Umotywowanie podania:Chciałbym być pomocnikiem ale jak go nie dostanę to nie będe żałował.
Plusy - Wiek zaczęcie gry na serwerze Minusy - Aktywność na forum (konto od wczoraj ) "Dlaczego chciałbyś/chciałabyś zostać Pomocnikiem: Bo lubię pomagać i chciałbym być w Ekipie serwera." mogłeś napisać np:chciałbym zostać pomocnikiem ponieważ [tutaj wymieniasz dlaczego chciał byś zostać pomocnikiem] JESTEM NA NEUTRAL! POZDRO!
Witaj Bartku, Ogólnie całe podanie jest bardzo ubogie i krótkie. Od razu widać, ze podanie pisane na szybko i byle jak. W dodatku za pewnie kłamiesz co do grania na Craftapple. Całe podanie się zlewa przez co wydaje się ono nie czytelne i wstrętne. Pozwól ze rozwinę: W tych momentach, byś przynajmniej dał spację (po dwukropkach). Niby mały szczegół, ale robi swoje. Creative* Tu mi sie wydaje, ze z tym akurat kłamiesz... Odać? Po za tym rozpisałeś się gościu. ''Jakie uprawnienia i obowiązki posiada Pomocnik?'' Chyba o czymś zapomniałeś. Słaba odpowiedź. Nie wystarczy lubiec pomagać i chciec być w Ekipie A gdyby się nie uspokoili i nie łamali przy tym regulaminu? Nawet min. 5 zdań nie umiesz napisać... Po umotywowaniu mogę stwierdzić, ze przysłowiowo ci to wisi czy bedziesz tym Pomocnikiem czy nie. Po pełnym przeanalizowaniu, można gołym okiem stwierdzić, iż napisałeś te podanie tylko po to by spróbować być tym Pomocnikiem. Sam podkreśliłeś, że nie będziesz żałować jak nim nie zostaniesz. Po za tym widziałem trochę błędów ortograficznych. Podanie (tak jak napisałem na samej górze) jest za bardzo zlepione ze sobą. Czyli, w nie których miejscach nie ma spacji i z trudem widać pytania a odpowiedzi. Według mnie nie poświęciłeś znaczącego czasu na ogarniecie podania, przez co daje to tez odpowiedz jakim byś był Pomocnikiem . Nie wspomnę o aktywności, gdyż Cię nie widziałem. Dodam jeszcze ze zerowa aktywność, bo konto stworzyłeś wczoraj. Jestem na wielkie NIE ~Pozdrawiam RR
No więc MINUSY - mała aktywność na forum - podanie nie estetyczne - nie poświęciłeś zbyt dużo czasu na napisanie podania - w podaniu widać że ci to wisi czy zostaniesz pomocnikiem czy NIE . - nie rozpisałeś się zbytnio. Iii PLUSY - wiek Jestem na NIE . Pograj troszke więcej na serwach Popomagaj na serwie i forum . Iii życze powodzonka miłej zabawy
Drogi autorze tego podania, informacje które zawarłeś w powyższym artykule, nie są wyczerpujące. Proszę, tyczy się to sporej liczby osób: >Przeczytaj podanie zanim wyślesz<. Zauważyłem kiedyś dawno temu, że ludzie chcą być w ekipie serwera tylko po to by być wyższymi rangą, boję się że tu też o to chodzi :/ Polecam poczytać podania osób, które naprawdę się do nich przyłożyły i nie pisały tego jak to mówią "na kolanie". Spróbuj za jakiś czas, przykładając się do tego. Po powyższym artykule można wywnioskować, że wcale nie zależy Ci na tej funkcji. Pozdrawiam i niestety jestem na nie.
Witaj Bartosz Zaczynam od + + Nie widzę żadnych - Podanie nieestetyczne - nie przyłożyłeś się do pisania Podania - Nie widuję cię na serwerze Moja Odpowiedź to : NIE
Plusy: Niestety żadne :/ Minusy: - Wiek, myślę że nie powinieneś w tym wieku składać podania, nie obraź się, ale jest to zbyt odpowiedzialna funkcja. - Podanie nieestetyczne. - Podanie robione "na kolanie" i na szybko. Niestety jestem na wielkie NIE M Myślę, że nie powinieneś w najdłuższym czasie pisać podań, nie dlatego że cię nie lubię itp. Tylko jesteś trochę za młody i musisz podrosnąć. Pozdro 600
Niestety fakt, iż nie chciało Ci się poświęcić chwili, aby doprowadzić do ładu swoje własne Podanie każe nam wątpić w to, że będzie Ci się chciało poświęcić czas na wypełnianie obowiązków w Ekipie, a to przekreśla Twoją szansę na dołączenie do Ekipy. Pograj na CraftApple kolejny miesiąc. Daj się poznać innym Graczom. Wpadnij na TS. Zwiększ swoją aktywność na Forum. Udowodnij, iż naprawdę "lubisz pomagać". Znajdź chwilę na zapoznanie się z Regulaminem, Uprawnieniami i Obowiązkami Pomocnika, oraz Wzorem Podania. A jeśli po miesiącu nadal będziesz chciał zostać Pomocnikiem, to napisz Podanie i zobaczymy. Pamiętaj, Administracja posiada multikonta. Nigdy nie wiesz gdy patrzymy. Kandydatura odrzucona.