Imię: Natalia Dokładny nick w grze: Kiriana Ile czasu dziennie przebywasz w grze, oraz na których serwerach najchętniej: około więcej niż 3 godziny , serwer to CraftApple i czasem ***** Data urodzenia: 1999,6 marca Przybliżona data rozpoczęcia gry w Minecraft i wersja: Gram w Minectaft długo a wersja to chyba 1.2 Przybliżona data rozpoczęcia gry na Craftapple: styczeń 2015 (gram też z moimi przyjaciółmi) Czy kiedykolwiek byłeś/aś karany/a na serwerze gry lub forum: Nie Co chciałbyś/chciałabyś zmienić na Craftapple: To że nie ma zwierzaków Jakie uprawnienia i obowiązki posiada Pomocnik: komendy : /kick nick <powód> ,/mute nick <czas> , OBOWIĄZKI POMOCNIKA: - Pomagać moderatorom w ogarnianiu czatu. - Zgłaszać wszelkie problemy/usterki/bugi dla ViceAdministratora lub Administratora. - Pomagać graczom w ich problemach, wyjaśniać działanie komend - Uczestniczyć w życiu serwera/dyskusjach na forum. - Być dyspozycyjnym (Wykonywać dodatkowe czynności, wskazane przez Vice/Administratora, Moda) Dlaczego chciałbyś/chciałabyś zostać Pomocnikiem: Dlatego że, Craftapple jest moim ulubionym serwerem ! Uwielbiam graczy którzy są mili i przestrzegają zasad! W jaki sposób załagodzisz powstałe konflikty: przywitam się , powiem że nie ma wielkiego powodu na ten konflikt a jeśli nie posłuchają , wyciszę ich albo powiem aby pisali chociaż na /msg Czy posiadasz umiejętność współpracy z ludźmi: tak ! Z niektórymi nawet jest mi bardzo fajnie! Opisz swoją osobę: Tutaj min. 5 rozbudowanych zdań: Jestem łagodna ,miła wrażliwa, szybka, nie jestem zazdrosna , często pomagam i szybko się uczę. Jestem Wzorową uczennicą (tak mówi szkoła w tym dyrektor) , jestem kreatywna znam matematykę i polski często wygrywam właśnie w konkursach na np. prace plastyczną i zajmuje 1 lub 2 miejsce. Lubię Konie i zwierzęta oraz budować a tak że (jak wspomniałam wcześniej pomagać), lubię liczyć o czym wspomnę na końcu lubię wykonywać wyzwania oraz jeździć na rowerach z przyjaciółmi choćby do kościoła.Moim ulubionym zajęciem jest jazda konna oraz granie w mini gry i czytanie książek (Harry Potter) zawszę słucham i o wszystkim pamiętam. Mam swoich czadowych mimi przyjaciół czyi Kotka o imieniu Tobi , szynszyla Gucia i Małe kurczaczki (kilka małych zaraz się wykluje bo już czas w inkubatorze) które są bardzo ładne. Określ swoją dyspozycyjność: oceniając 10/10 zawsze jestem gotowa do podjęcia czynności Umotywowanie podania: Nic mnie nie motywowało tak bardzo jak po prostu marzenie zostania pomocnikiem <3 (ten tekst zawiera w sobie 2556 liter razem z tym)
Witaj! Ponieważ w twoim podaniu zareklamowałaś inne serwery, niż CraftApple, twoje podanie tak czy inaczej zostanie odrzucone i zamknięte. Przeczytaj regulamin przed pisaniem kolejnego podania. Miłego Dnia.
Witaj Natalio, Mogę przypuszczać, iż Podanie napisałaś po prostu dla reklamy innego serwera, gdyż jak na Twój wiek bardziej byś się z nim postarała. Następnie pisane na szybko, 0 aktywność na Forum jak i w samej grze. Gdybyś nawet się zapomniała to byś mogła szybko usunąć, ale nie. Napisała w dodatku w komentarzu, że za to ma być Creative. #Śmieszne
Niestety fakt, iż nie chciało Ci się poświęcić chwili, aby doprowadzić do ładu swoje własne Podanie każe nam wątpić w to, że będzie Ci się chciało poświęcić czas na wypełnianie obowiązków w Ekipie, a to przekreśla Twoją szansę na dołączenie do Ekipy. Pograj na CraftApple kolejny miesiąc. Daj się poznać innym Graczom. Wpadnij na TS. Zwiększ swoją aktywność na Forum. Udowodnij, iż naprawdę "lubisz pomagać". Znajdź chwilę na zapoznanie się z Regulaminem, Uprawnieniami i Obowiązkami Pomocnika, oraz Wzorem Podania. A jeśli po miesiącu nadal będziesz chciał zostać Pomocnikiem, to napisz Podanie i zobaczymy. Pamiętaj, Administracja posiada multikonta. Nigdy nie wiesz gdy patrzymy. Kandydatura odrzucona.