Imię: Piotr Dokładny nick w grze: PanKtoryWie Ile czasu dziennie przebywasz w grze, oraz na których serwerach najchętniej: Przebywam bardzo dużo czasu na serwerze około 4-5 godzin najchętniej jestem na Creative. Data urodzenia: 8 Marca 2003 Przybliżona data rozpoczęcia gry w Minecraft i wersja: 2015 1.7.2. Przybliżona data rozpoczęcia gry na Craftapple: 2 lata, na tym koncie 4 dni bo mialem 1 ale mam 14 lat i juz mi się nie podoba. Czy kiedykolwiek byłeś/aś karany/a na serwerze gry lub forum: nie bylem nigdy karany na serwerze minecraft ani forum. Co chciałbyś/chciałabyś zmienić na Craftapple: Ja bym nic nie zmieniał, Serwer CraftApple jest najlepszy i bardzo mi się podoba zawsze chciałem być na takim serwerze pomocnikiem i mam szanse. Jakie uprawnienia i obowiązki posiada Pomocnik: Pomocnik musi pomagać Graczą i Administracji, Zglaszać osoby z cheatami bo się nie ma Uprawnienia do /ban. Komendy jakie pomocnik ma to: /kick Gracz Powód /mute Gracz Czas (np. /mute PanKtoryWie 10min) Dlaczego chciałbyś/chciałabyś zostać Pomocnikiem: Chciałbym zostać pomocnikiem, bo zawsze lubiałem ten serwer i chciałem zostać Administracją bardzo lubię też pomagać Graczą W jaki sposób załagodzisz powstałe konflikty: będę ich uspakajał jeśli nie pomoże to dam kicka a jak potem znowu będą sie kłucić dam mute. Czy posiadasz umiejętność współpracy z ludźmi: Mam Bardzo dużą umiejętność w pomaganiu i współpracy z ludżmi. Opisz swoją osobę: Tutaj min. 5 rozbudowanych zdań. Mam na imię Piotrek mam 14 lat. Interesuję się informatyką w przyszłości chce zostać informatykiem lub lekarzem. Lubię pomagać innym w trudnych sytuacjach itp. Jestem bardzo uczciwy i pomocny. Określ swoją dyspozycyjność: Na serwerze jestem codziennie około od 13.00 do 16.00 albo od 15.00 do 17.00 lub 18.00 Umotywowanie podania: Prawie każdy mnie lubi i szanuje. Moim zdaniem nadaje się na Pomocnika serwera CraftApple. Pozdrawiam Piotrek
Drogi Piotrze. Moim zdaniem povvinieneś pomagać na chacie , rzadko cię vviduję na servverze. I vv przed ostatnim miałeś opisać siebie , a nie tvvoje pragnienia i zainteresovvania. np. Nie móvvie vvulgaryzmóvv itd. Ale też VVidze plusy. Masz duży vviek vvięć będziesz ogarnięty , lubisz pomagać itd. Ale jeśli popravvisz tvvoją aktyvvnośći pomaganie na chacie to będziesz miał duże szanse
No więc jak pewnie wiesz pomocnik powinien pomagać , niestety ty nie pomagasz . Wchodze na tryb creative i nie widze cie ani byś pomagał ani byś był . Mała aktywność na forum . Podanie nie estetyczne . Moge stwiedzić że było pisane na kolanie . Jestem na NIE Miłej gry WORMISTRZ
Po 4 dniach gry składasz podanie i myślisz ,że masz szanse zostać pomocnikiem ? Rozumiem miałeś wcześniej inne konto ale liczy sie te. Napisałeś że grasz 5-6 godzin dziennie napewno byśmy sie zobaczyli przez ten czas . Nie licząc aktywności na serwie . Nie pomagasz i to przekreśla twoją szanse na zostanie pomocnikiem Dalej NIE
A mam pytanko mogę jeszcze np. Za miesiąc złożyć podanie, bo teraz każdy mówi, ze nie jestem aktywny dopiero 4 dni mam konto!
Oczywiście, że możesz. Ale dam Ci radę . Zanim napiszesz ponownie Podanie, to musisz wziąść się mocno do roboty. Nic za darmo nie ma. Musisz poznać otoczenie, Graczy oraz jaką ważną role ma Pomocnik. Zastanów się czy chcesz się tak poświęcić. W końcu nie będzie tak, że pomożesz pare razy i wystarczy . A jeśli chodzi do obecnego Podania to jestem na NIE Pozdrawiam RR
Witaj! MINUSY: Nabijasz posty, Nie estetycznie napisane, Wiek, Mało czasu masz te konto, Metoda kopiuj-wklej. Nie mogę niestety stwierdzić, czy pomagasz oraz aktywność na chacie, forum itd. gdyż sama jestem od dzisiaj na serwerze, bardzo mi przypadł do gustu, więc staram się udzielać jak najbardziej w jego życiu. Na moje doświadczenie z bycia Moderatorką (awansowałam z Pomocnika, tak tak da się) jesteś troszkę za młody jak na moje oko, ale jak tak badzo ci zależy.. Spróbuj się udzielać bardzo w życiu serwera, pomagaj innym, poznawaj graczy (możesz ze mną sie zaznajomić, również zdobyłam dzisiaj sporą ilość znajomych). Jak na razie jestem na NIE, ale kto wie - może za miesiąc to TY dołączysz do Ekipy Pozdrawiam, Celestiaxx
Wiek to również istotna sprawa, nie nabijaj postów - taka rada Nie chciałam Cię obrazić bądź w inny sposób skrytykować - to moja subiektywna opinia. Nie nabijam już odpowiedzi. Pozdrawiam ponownie - Celestiaxx
Niestety fakt, iż nikt nie kojarzy abyś pomagał Graczom przekreśla Twoją szansę na dołączenie do Ekipy. Pograj na CraftApple kolejny miesiąc. Daj się poznać innym Graczom. Wpadnij na TS. Zwiększ swoją aktywność na Forum. Udowodnij, iż naprawdę "lubisz pomagać". Znajdź chwilę na zapoznanie się z Regulaminem, Uprawnieniami i Obowiązkami Pomocnika, oraz Wzorem Podania. A jeśli po miesiącu nadal będziesz chciał zostać Pomocnikiem, to napisz Podanie i zobaczymy. Pamiętaj, Administracja posiada multikonta. Nigdy nie wiesz gdy patrzymy. Kandydatura odrzucona.