MC.CRAFTAPPLE.PL

Dolacz do innych graczy

Podanie na pomocnika

Discussion in 'Rekrutacja na pomocnika | Ekipa' started by Hubert25, 29 August 2017.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Hubert25

Hubert25 Użytkownik

Imię:Hubert
    Dokładny nick w grze:Hubert25
    Ile czasu dziennie przebywasz w grze, oraz na których serwerach najchętniej: dziennie 3,4 godziny, najchętniej gram na survivalu
    Data urodzenia: 25.08.2004r
    Przybliżona data rozpoczęcia gry w Minecraft i wersja: lipiec 2015, wersja 1.8.8
    Przybliżona data rozpoczęcia gry na Craftapple: lipiec 2015
    Czy kiedykolwiek byłeś/aś karany/a na serwerze gry lub forum:nie
    Co chciałbyś/chciałabyś zmienić na Craftapple: Chciałbym wprowadzić na survivalu parkoura, że jak przejdziesz całego dostaniesz 1 diaxa oraz wprowadzić wyścig końmi zwycięzca dostaje diax
    Jakie uprawnienia i obowiązki posiada Pomocnik: /kick nick <powód>, /mute nick <czas> obowiązki:
    • Pomagać Moderatorom w ogarnianiu czatu.
    • Zgłaszać wszelkie problemy/usterki/bugi do ViceAdministratora lub Administratora.
    • Pomagać Graczom w ich problemach, wyjaśniać działanie komend
    • Uczestniczyć w życiu Serwera i dyskusjach na Forum.
    • Zbierać dowody podczas Karania np. cheaty gracza.
    • Być dyspozycyjnym (Wykonywać dodatkowe czynności, wskazane przez Vice/Administratora, Moda)
    Dlaczego chciałbyś/chciałabyś zostać Pomocnikiem: Żeby gracze nie pisali brzydkich rzeczy na czacie w momencie kiedy nie ma pomocników,adminów,vice-adminów,moderatorów.
    W jaki sposób załagodzisz powstałe konflikty: Zapytał bym jednego i drugiego o co chodzi i znalazł rozwiązanie.
    Czy posiadasz umiejętność współpracy z ludźmi: Tak.
    Opisz swoją osobę: Nazywam się Hubert i jak wiecie mam 13 lat. Interesuję się piłką nożną,bo gram w nią i oglądam mecze naszych orłów. Dość dobrze się uczę, bo miałem w roku szkolnym 2016/17 czerwony pasek. Lubię grać w minecraft, bo budowanie domów,walka na PVP to dla mnie przyjemność. Lubię oglądać piłkę ręczną i siatkówkę.
    Określ swoją dyspozycyjność: wieczorem piątek,sobota,niedziela. Dni wolne zazwyczaj codziennie.
    Umotywowanie podania:Chce być członkiem ekipy Craftapple.

Reklama
  2. Dahaka

Dahaka Użytkownik

Jak myślę ze względu na wiek nie dadzą ci pomocnika. Ale myślę że ci się uda :D

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

3. OldAngelMatthew

OldAngelMatthew Użytkownik

Wiek nie jest zły :D

4. Dahaka

Dahaka Użytkownik

Ale zawsze mogą go dodać za granie długo ale nie wiadomo ile siedział na forum

5. OldAngelMatthew

Nie pomagasz ,mała aktywność na forum.Chciałbyś zostać pomocnikiem po to by gracze nie pisali brzydkich rzeczy?
    Podanie takie 4/10 czasem pojawiają sie małe błędy na które przymykam oko. Jestem na NIE.
    Zacznij pomagać ,a te NIE zmieni sie w kolorowe TAK.
    Worek :)

6. Dahaka

Dahaka Użytkownik

Nie pomagasz , Masz małą aktywność na forum nie długo się zarejestrowałeś. Jak chcesz być pomocnikiem to nie po to żeby nie pisali takich rzeczy tylko za netykiety itp. Na błędy przymykam oko a na podanie mam ocenę 4,5/10. Jestem na Nie
    Jak będziesz pomagał to Nie zmieni się w kolorowe Tak
    Dahaka

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

7. OldAngelMatthew

Nie ma to jak ściągnąć z posta wyrzej xD

• Lubię To Lubię To x 1
    • List
    Reklama
  8. Dahaka

Dahaka Użytkownik

ciiiii XD

• Nie lubię Nie lubię x 1
    • Burak Burak x 1
    • List
  9. ThreeEyedMaster

ThreeEyedMaster Well-Known Member
    Zasłużony

Niestety fakt, iż nie chciało Ci się poświęcić chwili, aby doprowadzić do ładu swoje własne Podanie każe nam wątpić w to, że będzie Ci się chciało poświęcić czas na wypełnianie obowiązków w Ekipie, a to przekreśla Twoją szansę na dołączenie do Ekipy.

Pograj na CraftApple kolejny miesiąc. Daj się poznać innym Graczom. Wpadnij na TS. Zwiększ swoją aktywność na Forum. Udowodnij, iż naprawdę "lubisz pomagać".

Znajdź chwilę na zapoznanie się z Regulaminem, Uprawnieniami i Obowiązkami Pomocnika, oraz Wzorem Podania.

A jeśli po miesiącu nadal będziesz chciał zostać Pomocnikiem, to napisz Podanie i zobaczymy.

Pamiętaj, Administracja posiada multikonta. Nigdy nie wiesz gdy patrzymy.

Podanie niezgodne ze wzorem.

Kandydatura odrzucona.

Thread Status:
Not open for further replies.

Share This Page