MC.CRAFTAPPLE.PL

Dolacz do innych graczy

[PODANIE] jojojtytus

Discussion in 'Rekrutacja na pomocnika | Ekipa' started by jojojtytus, 1 October 2017.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. jojojtytus

jojojtytus Użytkownik

Imię: Sebastian

Dokładny nick w grze: jojojtytus

Ile czasu dziennie przebywasz w grze, oraz na których serwerach najchętniej: 2-2,5h, w godzinach wieczorowych w zależności od zleceń z pracy. Najczęściej na Survivalu.

Data urodzenia: 31.07.1997

Przybliżona data rozpoczęcia gry w Minecraft i wersja: Swoją przygodę z grą zacząłem 2012 bodajże, na wersji 1.4.2.
    Przybliżona data rozpoczęcia gry na Craftapple: Tak jak na moim profilu widnieje data dołączenia do waszego forum: 20 września 2014 roku. Starsza ekipa może mnie kojarzyć.

Czy kiedykolwiek byłeś/aś karany/a na Serwerze gry lub Forum: Nie

Czy posiadasz rangę PREMIUM na CraftApple: Nie, nie posiadam.

Co chciałbyś/chciałabyś zmienić na Craftapple: Tak jak z pierwszymi edycjami, chciałbym napocząć eventy parkour oraz szukanie ukrytych skrzynek na wyspie, które sprawiały dużo frajdy dla Graczy CA.

Jakie uprawnienia i obowiązki posiada Pomocnik:

Obowiązki:
    Pomoc przy ogarnięciu czatu.
    Zgłaszanie wszelkich problemów, błędów do Administracji.
    Pomagać Świeżakom oraz Graczom w przygodzie na serwerze CA.
    Wysłuchiwać wszystkich propozycji Graczy.
    Być aktywnym w grze jak i na forum.
    Uprawnienia:
    /kick
    /mute

Dlaczego chciałbyś/chciałabyś zostać Pomocnikiem: Mam pewne doświadczenie po mojej serwerowni. W godzinach których wracam z pracy i gram na serwerze, rzadkim widokiem jest ranga Pomocnik na sv. Również z powodu wspomnień, jakie mam z tego serwera chciałbym was wspomóc.

W jaki sposób załagodzisz powstałe konflikty: W zależności od sytuacji jaka zaistniała, postarałbym się wysłuchać obydwu wersji i próbował załagodzić konflikt.

Czy posiadasz umiejętność współpracy z ludźmi: Tak, ponieważ prowadziłem własną ekipę z którą tworzyłem tzw. (serwerownie) przez co osiągała szczyty na liście grywalności.

Opisz swoją osobę:
    No to co, nazywam się Sebastian. Jestem absolwentem ZSP7 w Łodzi. Moim zainteresowaniem już od dzieciaka było grzebanie z moim dziadkiem przy samochodzie, dlatego stąd wziął się mój zawód. Aktualnie pracuje na stanowisku elektromechanika w autoryzowanym serwisie skoda Bednarek. Tak jak wyżej wspomniałem, prowadziłem własną serwerownię, która osiągała szczyty. Z braku czasu musiałem sprzedać swoją działalność. Zawsze dotrzymuję słowa jak mogliście się przekonać na starszych edycjach, gdyż organizowałem mini eventy, nagrody sponsorowałem z własnej kieszeni. Również nie wiem jak pamiętacie, robiłem głupkowate reklamy na YouTubie, które na pewno pamięta N9q. (Dla chętnych link na pv :D).

Co najbardziej podoba Ci się w grze Minecraft:
    W tej grze, mogę uwolnić swoją kreatywność z której po niektórych budowlach, mechanizmach mam satysfakcję.

Określ swoją dyspozycyjność: Tak jak wyżej wspomniałem, w zależności od zleceń pracodawcy ;)

Umotywowanie podania: Ponieważ, chciałbym pomóc serwerowi z sentymentu żeby urozmaicić przygodę graczom CA. Oczywiście prosiłbym o kontakt administratora ze mną na e-mail lub na pv forum, gdyż mam kontakty z mojej śp. serwerowni oraz posiadam hosting VPS i wykupione mboty na TS3 które mogą w fajny sposób zautomatyzować waszego Ts'a.

Dziękuję za rozpatrzenie oraz wyrażenia swojej opinii na mój temat.

Ps. Tak to mój golf na profilowym :D .

• Lubię To Lubię To x 1
    • Nie lubię Nie lubię x 1
    • Zgadzam Się Zgadzam Się x 1
    • Zabawne Zabawne x 1
    • List
    Reklama
  2. Lele_14

Lele_14 Użytkownik

Hmm, stare dobre czasy :D..
    Gracz jest pomocny, miły, jak i potrafi zachować swoją kulturę.

Jestem na tak, gdyż ciekawią mnie Twoje dalsze pomysły ;)

• List
  3. DJCreeperYT

DJCreeperYT ☆|Walker nr. #6463|☆

Witaj.
    Jeszcze ani razu nie widziałem twojego nicku, na serwerze jak i na forum. Cóż z tego że podanie ładne, ale zerowa aktywność w grze i na forum.
    Jeszcze rzadszym widokiem jest ranga pomocnik na sky block'u.
    Nie.

4. Ilavenders

Ilavenders Użytkownik

Witaj.

Tak jak napisał CreeperPL - podanie ladne, lecz ani razu nie widziałam Cię w grze, jak i na forum,a gram tu od 2013roku, więc słabo troszkę.

Na NIE

Pozdrawiam, Crytal / Ilavenders

5. Feroxer1

Feroxer1 Użytkownik

Ze względu na to że nie chciało Ci się poświęcić więcej czasu na napisanie podania nie wiem czy będzie Ci się chciało poświęcać czas na pomaganie graczom. :)

Pograj kolejny miesiąc i udowodnij że zasługujesz aby być pomocnikiem. :)
    Bądź aktywny zarówno na forum jak i w grze. :)
    Pamiętaj że administracja ma multikonta i widzą czy pomagasz czy nie. :)

• Nie zgadzam się Nie zgadzam się x 1
    • Zabawne Zabawne x 1
    • Burak Burak x 1
    • List
  6. Ilavenders

Ilavenders Użytkownik

Omg jaki @ThreeEyedMaster

• Zabawne Zabawne x 2
    • Zwycięzca Zwycięzca x 1
    • Burak Burak x 1
    • List
  7. GepardsPL

GepardsPL Pszenżyto

Oj nie zgodzę się że na SV nie ma pomocników :D
    Podanie ładne, Lecz przyznam że nie widziałem twojego nicku na serwerze :)
    Na Nie

• Burak Burak x 1
    • List
    Reklama
  8. Sinmiedo

Sinmiedo Biznesmen

Wszystko pięknie, ładnie, lecz zjawiasz się znikąd i od razu piszesz podanie.
    Wcześniej gdy grałem, w ogóle nie widziałem ciebie aktywnego.
    Może byś zaczekał trochę i zapoznał się z graczami?

• Zgadzam Się Zgadzam Się x 4
    • Lubię To Lubię To x 1
    • List
  9. ThreeEyedMaster

ThreeEyedMaster Well-Known Member
    Zasłużony

Niestety fakt, iż nikt nie kojarzy abyś pomagał Graczom przekreśla Twoją szansę na dołączenie do Ekipy.
    Nie ma takiej opcji, by ktoś grający od niedawna na CraftApple od razu wskoczył do Ekipy.

Pograj na CraftApple kolejny miesiąc. Daj się poznać innym Graczom. Wpadnij na TS. Zwiększ swoją aktywność na Forum. Udowodnij, iż naprawdę "lubisz pomagać".

Znajdź chwilę na zapoznanie się z Regulaminem, Uprawnieniami i Obowiązkami Pomocnika, oraz Wzorem Podania.
    A jeśli po miesiącu nadal będziesz chciał zostać Pomocnikiem, to napisz Podanie i zobaczymy.

Pamiętaj, Administracja posiada multikonta. Nigdy nie wiesz gdy patrzymy.

Kandydatura odrzucona.

Thread Status:
Not open for further replies.

Share This Page