MC.CRAFTAPPLE.PL

Dolacz do innych graczy

Podanie na pomocnika

Dyskusja w 'Rekrutacja na pomocnika | Ekipa' rozpoczęta przez użytkownika LaniBoo2006, 26 Listopad 2017.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. LaniBoo2006

LaniBoo2006 Użytkownik

Docenione treści:
    2
    PODANIE NA POMOCNIKA

Imię: JULIA

Dokładny nick w grze: XxQueenxX_

Ile czasu dziennie przebywasz w grze, oraz na których serwerach najchętniej: OD PONIEDZIAŁKU DO PIĄTKU GODZINACH; 17-17:30, A W SOBOTY I NIEDZIELE; RANO MIĘDZY 11-1UB/I 17-19. NAJCZĘŚCIEJ GRAM NA OPENCREATIVE, ALE CZASAMI TAKŻE NA SURVIVALU.

Data urodzenia:08.02.2004

Przybliżona data rozpoczęcia gry w Minecraft i wersja: ZACZĘŁAM GRAĆ JAKOŚ W ROKU 2015 ( MOŻLIWE, ŻE BYŁ TO MARZEC). WERSJA,NA KTÓREJ GRAŁAM TO BYŁA 1.10

Przybliżona data rozpoczęcia gry na Craftapple: JESIEŃ 2015 ROKU ( DOKŁADNIEJ NIE PAMIĘTAM)

Czy kiedykolwiek byłeś/aś karany/a na Serwerze gry lub Forum: NIE NIGDY NIE BYŁAM KARANA ANI NA SERWERZE ANI NA FORUM
    .
    Czy posiadasz rangę PREMIUM na CraftApple: POSIADAŁAM PRZEZ CAŁE WAKACJE 2017

Co chciałbyś/chciałabyś zmienić na Craftapple: NA TEN CZAS NIC. JEŻELI NATOMIAST MIAŁABYM JAKIŚ POMYSŁ TO OCZYWIŚCIE PRZEDSTAWIŁABYM GO ADMINISTRACJI.

Jakie uprawnienia i obowiązki posiada Pomocnik: PO PIERWSZE OSOBA KTÓRA ZOSTAŁA POMOCNIKIEM POWINNA BYĆ CAŁY CZAS DO DYSPOZYCJI, TZN. W RAZIE POTRZEBY POWINNA SIĘ WSTAWIĆ NA SERWER ORAZ BYĆ AKTYWNA I DOSTĘPNA NA FORUM. PO DRUGIE: OGARNIANIE CZATU. OSOBA TAKA POWINNA UMIEĆ DOBRZE PORADZIĆ SOBIE Z ''NIEDOBRYMI'' GRACZAMI. TRZECIM OBOWIĄZKIEM POMOCNIKA JEST OCZYWŚCIE POMAGANIE GRACZOM,JEŻELI O TO PROSZĄ. ( OCZYWIŚCIE NIE POMOC W STYLU; POMOŻESZ I DASZ MI 32 DIAMENTY,TYLKO NA PRZYKŁAD; JAKA JEST KOMENDA, ABY TWÓJ KOŃ SIĘ POJAWIŁ) PO CZWARTE: WAŻNE SĄ TEŻ DOWODY , KTÓRE POMOCNIK MUSI ZBIERAĆ. NO I PO PIĄTE WSZELKIE PROBLEMY ZGŁASZAĆ DO ADMINISTRACJI. KOMENDY DOSTĘPNE DLA POMOCNIKA TO: /kick [Nick] <POWÓD> ( WYRZUCA GRACZA Z SERWERA) - /tempmute [Nick] [Xmo Xd Xh Xm Xs] <POWÓD> (WYCISZA GRACZA) - /unmute [Nick] ( ZDJEMUJE KARE)

Dlaczego chciałbyś/chciałabyś zostać Pomocnikiem: CHCIAŁABYM ZOSTAĆ POMOCNIKIEM, DLATEGO IŻ CZĘSTO WIDZĘ JAKIEŚ KŁÓTNIE I TYM PODOBNE SPRAWY. JAKO GRACZ NIE WIELE MOGĘ ZDZIAŁAĆ. NA POMOCNIKA WIĘCEJ OSÓB ZWRACA UWAGĘ I CO NAJWAŻNIEJSZE SŁUCHAJĄ SIĘ GO ( Z MAŁYMI WYJĄTKAMI). CZĘSTO JAK PRZYJDZIE JAKIŚ MODERATOR LUB POMOCNIK TEGO GRACZA NIE MA, A NIE JEST TO SPRAWA TAKA, KTÓRĄ JEST SENS ZGŁASZAĆ NA SRONIE.

W jaki sposób załagodzisz powstałe konflikty: OCZYWIŚCIE NAJPIERW POROZMAWIAM Z DANYMI GRACZAMI I NA PRZYKŁAD POPROSZĘ ABY TAKIE KŁOTNIE ZAŁATWIALI NA MSG. JEŻELI TO NIEWIELE ZDZIAŁA BĘDĘ ZMUSZONA UŻYĆ KOMENDY : /KICK LUB ICH WYCISZYĆ.

Czy posiadasz umiejętność współpracy z ludźmi: NIE SKROMNIE POWIEM, ŻE TAK. MOGĘ
    POWIEDZIEĆ NA PRZYKŁADZIE PRAC GRUPOWYCH W SZKOLE. NIGDY NIE DOPROWADZAM DO KŁOTNI, UMIEM DOGADAC SIĘ I WYSŁUCHAĆ KAŻDĄ PROPOZYCJE ( OCZYWIŚCIE NIE MÓWIE,ŻE ZARAZ SIE Z NIĄ ZGADZAM)

Opisz swoją osobę: Tutaj min. 5 rozbudowanych zdań: W KLASIE JESTEM UWAŻANA NA ZA BARDZO
    CICHĄ OSOBE, CHOCIAŻ TAK NAPRAWDĘ TAKA NIE JESTEM. NIE LUBIE JAK KTOŚ PRZEKLINA, DLATEGO TEZ SAMA NIE PRZEKLINAM. MINECRAFTEM ZARAZIŁ MNIE MÓJ MŁODSZY BRAT I TO WŁASNIE PRZEZ NIEGO WŁASNIE TU JESTEM :D. CRAFTAPPLE JEST TO PIERWSZY, NAJPIERWSZEJSZY SERWER NA JAKIM GRAŁAM. NO I NA KONIEC MOIMI ULUBIONYMI ZAJĘCIAMI JEST SPANIE, GRANIE I JESZCZE RAZ SPANIE.

Co najbardziej podoba Ci się w grze Minecraft: TO, ŻE BUDOWANIE JEST TAK NAPRAWDĘ BEZ OGRANICZEŃ. MOŻESZ ZBUDOWAĆ WSZYTSKO CO TYLKO SOBIE WYOBRAZISZ ORAZ TAKŻE TO, ŻE NA SERWERACH SPOTYKASZ SUPER LUDZI, KTÓRYCH MOŻESZ POŹNIEJ SPOTKAC W REALU.

Określ swoją dyspozycyjność: ZALEŻY TO DUŻO OD ZAJEĆ DODATKOWYCH ORAZ NORMALNYCH ZAJĘĆ W SZKOLE. BĘDĘ SIĘ STARAŁA BYĆ W GODZINACH TAKICH JAK NAPISALAM POWYŻEJ, ALE OCZYWIŚCIE CZASAMI SIĘ COŚ BĘDZIE MOGŁO PRZECIĄGNAĆ.

Umotywowanie podania: WIEM, ŻE POWINNAM POPRAWIĆ AKTYWNOŚĆ NA FORUM I NA PEWNO TEGO DOPILNUJE.

• Nie zgadzam się Nie zgadzam się x 2
    • Nie lubię Nie lubię x 1
    • Lista
    Reklama
  2. DJCreeperYT

DJCreeperYT ☆|Walker nr. #6463|☆

Docenione treści:
    543
    Wszystko to wygląda jak rozkaz, bardzo agresywnie.
    A więc, kłamiesz z datą rozpoczęcia gry na serwerze, zły prefiks, nie widać pomocy z twojej strony, na forum jesteś tylko po to by napisać podanie, ewentualnie jakąś skargę.
    Z tego co pamiętam miałaś bana za reklamę serwera.

Cytat z poprzedniego podania:
    Widać wyraźne kłamstwo.

Wymieniłaś wszystkie cechy których Ciebie brakuje.

Zdecydowane nie.

@edit
    Jeszcze jedno kłamstwo
    1.10 wyszło w dokładnie 6 czerwca 2016 roku.

• Lubię To Lubię To x 1
    • Zgadzam Się Zgadzam Się x 1
    • Lista
  3. LaniBoo2006

LaniBoo2006 Użytkownik

Docenione treści:
    2
    NIGDY nie byłam banowana to raz. Nie podawaj fałszywych informacji, bardzo cię proszę jeżeli nie masz pewności i zadnych dowodów ( o ile wogole byłam banowana) Po drugie napisałam wyraźnie, że dokładnie nie pamiętam kiedy. Mam prawo pomylić się nawet z rokiem. Wiem na 100 % że pierwsza wersja była wersją 1.10. I jeszcze jedno. AGRESYWNIE? Seerio? Co w mojej wypowiedzi jest niby agresywne. Zalecam ci ją przeczytać jeszcze raz i dobrze się zastanowić co właśnie napisałeś ;)

#3 LaniBoo2006, 26 Listopad 2017
    Ostatnio modyfikowano: 26 Listopad 2017
  4. LaniBoo2006

LaniBoo2006 Użytkownik

Docenione treści:
    2
    Jeżeli chodzi o cytat trzeci to: z tego co wiem prawie WOGOLE nie bywasz na creative, więc skąd masz wiedzieć czy staram się ( o ile to możliwe) pilnować czatu, pomagać graczom, ipt? Także napisałam wyraźnie na końcu ( jakbys nie doczytał)

5. Lisiasta (kasianinja)

Lisiasta (kasianinja) Użytkownik

Docenione treści:
    6
    Osoba miła, pomocna, uczynna

Nie mam nic przeciwko bycia na tak

• Nie zgadzam się Nie zgadzam się x 2
    • Nie lubię Nie lubię x 1
    • Przyjazny Przyjazny x 1
    • Burak Burak x 1
    • Lista
  6. Feroxer1

Feroxer1 Użytkownik

Docenione treści:
    52
    1.
    To nie jest załagodzenie konfliktu.

2. Jedyna twoja aktywność na forum to pisanie podań i skarg. (ZA MAŁA AKTYWNOŚĆ)

3.
    Najpierw popraw aktywność na forum a dopiero potem pisz podanie.

JESTEM NA NIE!

• Lubię To Lubię To x 2
    • Lista
    #6 Feroxer1, 26 Listopad 2017
    Ostatnio modyfikowano: 26 Listopad 2017
  7. Sinmiedo

Sinmiedo Biznesmen

Docenione treści:
    492
    Zastanawia mnie tylko fakt, dlaczego w nicku masz datę "2006", a twój rok urodzenia to 2004.
    Dziwne...

• Burak Burak x 3
    • Lubię To Lubię To x 1
    • Zabawne Zabawne x 1
    • Lista
    Reklama
  8. LaniBoo2006

LaniBoo2006 Użytkownik

Docenione treści:
    2
    ThunderBuddys - jest to mój start nick z konta kupionego. Moje nowe i konto i nick masz napisany w podaniu.

• Lubię To Lubię To x 1
    • Burak Burak x 1
    • Lista
  9. LaniBoo2006

LaniBoo2006 Użytkownik

Docenione treści:
    2
    Feroxer1 - to ja zapytam. Jak twoim szanowny zdaniem powinno wyglądać złagodzenie konfliktu? Bo jak dla tak jak napisałam. To jest moje zdanie na ten temat. A jeżeli chodzi o aktywność napisałam, że ja poprawie. Więc w czym problem? Jeżeli tak bardzo przeszkadza wam moja aktywność ( która i tak mam zamiar poprawić) to dobrze
    Za jakiś czas napisze jeszcze raz podanie po prawie mojej aktywności.

10. Sinmiedo

Sinmiedo Biznesmen

Docenione treści:
    492
    Moja droga. Nie komentuj każdego wpisu gracza który napisał własne zdanie co do tej kandydatury, bo zwyczajnie nabijasz sobie posty.

• Lubię To Lubię To x 2
    • Zgadzam Się Zgadzam Się x 2
    • Lista
  11. LaniBoo2006

LaniBoo2006 Użytkownik

Docenione treści:
    2
    OSTATNIA RZECZ KTÓRĄ NAPISZE TUTAJ. Moim zamiarem nie było nabijaniw sobie postów. Nie lubię po prostu jak ktoś wyraża własne zdanie w którym zwyczajnie klamie. Wtedy muszę odpowiedzieć, bo inaczej nie daje mi to spokoju.

• Burak Burak x 2
    • Zabawne Zabawne x 1
    • Błędy ortograficzne Błędy ortograficzne x 1
    • Lista
  12. RoyalSteve

RoyalSteve Użytkownik

Docenione treści:
    283
    Kiedy coś ci nie daje spokoju, bo albo kłamie, albo nie (nie wiem, nie znam się) zawsze możesz do tej osoby napisać prywatną wiadomość na forum lub poprzez serwerowy email.

Zachowanie na serwerze jest okej, ale rzadko pomagasz. Podanie jednak jest już gorsze.
    Zachowaniem pod podaniem pokazałaś, że nie zasługujesz na rangę pomocnika.

Jestem na NIE

Jeszcze jedno

PS. DO WSZYSTKICH: ODPOWIADANIE POD SWOIM PODANIEM NIE JEST NICZYM ZŁYM O ILE JEST MERYTORYCZNIE UZASADNIONE. ~ThreeEyedMaster

A część z nich nie jest uzasadniona dobrze

• Zwycięzca Zwycięzca x 1
    • Lista
  13. Feroxer1

Feroxer1 Użytkownik

Docenione treści:
    52
    Postępując w przedstawiony przez ciebie sposób nie rozwiążesz konfliktu między osobami lecz tylko je ukażesz nie mieszając się bezpośrednio w kłótnię którą jako pomocnik powinnaś rozwiązać czyli jakoś przekonać do siebie obie strony tak żeby się pogodziły. :)

(Ukaranie obu stron nie jest poprawnym sposobem na rozwiązanie konfliktu ponieważ po odbyciu kary osoby mogą od nowa zacząć się kłócić.)

#13 Feroxer1, 27 Listopad 2017
    Ostatnio modyfikowano: 27 Listopad 2017
  14. Inevara

Inevara Użytkownik
    Zasłużony

Docenione treści:
    322
    XD

A tak bardziej do tematu- skoro potrzebujesz osobnego posta na odpowiedź do każdej jednej osoby, zamiast zebrać choćby dwie odpowiedzi w jednym poście, to chyba wskazuje na brak umiejętności tworzenia własnych, nieco bardziej złożonych wypowiedzi.
    Pisownię musisz pogonić, bo chyba wakacje sobie zrobiła. Przedłużone takie.
    Całe podanie jest brzydsze niż dowolne podanie pisane bez wzoru. Przynajmniej według mnie. Od kiedy caps lock służy do pisania całych zdań?
    Wzór niezastosowany tak czy inaczej.
    Ogólnie podanie wygląda, jakby było pisane na szybko, na odwal się, że "o kant dupy potłuc", cytując pewnego znanego kwadrata w garniturze.
    Z tego co wiem to twój obecny wiek jest wiekiem trudnym, a będzie jeszcze gorzej. Znacznie gorzej. Łącząc to z tym, co wynika z podania i twoich komentarzy na temat tego, jaką jesteś osobą... Cóż mogę rzec, gdyby cię wzięli na pomocnika, to rozp...- to burdel gorszy jak w '39.

"I jeszcze jedno:"
    Te ilości dużych literek i wszechobecne pogrubienie nadają podaniu charakter agresywny jak sto diabłów, powiadam. Twoje komentarze też mają dość agresywny charakter.
    I jeszcze jedno jedno, odnoszące się do pierwszego cytatu w tym komentarzu- jak nie daje ci coś spokoju i musisz odpowiedzieć, to są wiadomości prywatne, jest kontakt na serwerze, jest shoutbox, czego chcieć więcej? Nie musisz walić z tego powodu nie wiadomo ile komentarzy.

Wszyscy lubią tak to pisać, więc ja też napiszę. Jestem przeciwko. Anazu out.

• Lubię To Lubię To x 1
    • Lista
  15. ThreeEyedMaster

ThreeEyedMaster Well-Known Member
    Zasłużony

Docenione treści:
    1 372
    Niestety fakt, iż nie chciało Ci się poświęcić chwili, aby dokładnie zapoznać się ze Wzorem Podania każe nam wątpić w to, że będzie Ci się chciało poświęcić czas na wypełnianie obowiązków w Ekipie, a to przekreśla Twoją szansę na dołączenie do Ekipy.

Pograj na CraftApple kolejny miesiąc. Daj się poznać innym Graczom. Zwiększ swoją aktywność na Forum. Udowodnij, iż naprawdę "lubisz pomagać".

Znajdź chwilę na zapoznanie się z Regulaminem, Uprawnieniami i Obowiązkami Pomocnika, oraz Wzorem Podania.

A jeśli po miesiącu nadal będziesz chciała zostać Pomocnikiem, to napisz Podanie i zobaczymy.

Pamiętaj, Administracja posiada multikonta. Nigdy nie wiesz gdy patrzymy.

Podanie niezgodne ze wzorem.

Kandydatura odrzucona.

• Lubię To Lubię To x 1
    • Lista
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.

Poleć tę stronę