Imię : Filip Dokładny nick w grze: Murph23 Ile czasu dziennie przebywasz w grze, oraz na których serwerach najchętniej: 12godz i najchetniej na OpenCreative Data urodzenia: 10\06\2001 Przybliżona data rozpoczęcia gry w Minecraft i wersja: 01.06.2017 1.6.4 Przybliżona data rozpoczęcia gry na Craftapple: 02.12.2017 Czy kiedykolwiek byłeś/aś karany/a na Serwerze gry lub Forum: Nie Czy posiadasz rangę PREMIUM na CraftApple: Nie Co chciałbyś/chciałabyś zmienić na Craftapple: Nic. fajnie jest Jakie uprawnienia i obowiązki posiada Pomocnik: Pomagać Moderatorom w ogarnianiu czatu. Zgłaszać wszelkie problemy/usterki/bugi do ViceAdministratora lub Administratora. Pomagać Graczom w ich problemach, wyjaśniać działanie komend. Uczestniczyć w życiu Serwera i dyskusjach na Forum. Zbierać dowody podczas Karania. Być dyspozycyjnym (Wykonywać dodatkowe czynności, wskazane przez Vice/Administratora, Moda) Dlaczego chciałbyś/chciałabyś zostać Pomocnikiem: Przez czynność dokonywana przez Pomocnika W jaki sposób załagodzisz powstałe konflikty:Nie wiem Czy posiadasz umiejętność współpracy z ludźmi: Tak Opisz swoją osobę: Gram w Minecraft . Tańczę w Studiu Tańca Czarna Owca. Lubię grać. Lubię craftapple. Najchętniej gram w OpenCreative Co najbardziej podoba Ci się w grze Minecraft: Wszystko. Przygody , zabijanie potworów. Określ swoją dyspozycyjność:Jestem dobry w współpracy Umotywowanie podania: Bardzo chcem być pomocnikiem.
Pisane na szybko podanie robi wrażenie, że ci nie zależy nad tą rangą i chcesz mieć większy szacunek wśród innych. Nie mijajmy się z prawdą. Uniknijmy tego i zastanówmy się nad treścią naszych postów bo może być już za późno... Zapoznaj się lepiej z listą obowiązków i uprawnień tu: https://craftapple.pl/forum/threads/podstawowe-informacje-komendy.2269/ JESTEM NA NIE
Jak możesz lubić być pomocnikiem jak ty nim nie jesteś ? :b Tylko to ?? https://craftapple.pl/forum/threads/podstawowe-informacje-komendy.2269/ Polecam :b Na nie Worek
Witaj Filipie . Podanie nieczytelne, można by powiedzieć, iż zostało napisane na kolanie. Na NIE. Pograj kolejny miesiąc, daj się lepiej poznać Graczom, a następnie napisz podanie, to zobaczymy Pozdrawiam, Crytal.
Witam Crytal Napisałem na kolanie no i szkoda Pogram następny miesiąc albo 10 miesięcy. Dziękuje. Filip
Na serwerze cię nigdy nie widziałem,konto na forum zrobiłeś dzisiaj (03.12.2017) i na craftapple grasz od wczoraj (02.12.2017) Na NIE
Niestety fakt, iż nie chciało Ci się poświęcić chwili, aby doprowadzić do ładu swoje własne Podanie każe nam wątpić w to, że będzie Ci się chciało poświęcić czas na wypełnianie obowiązków w Ekipie, a to przekreśla Twoją szansę na dołączenie do Ekipy. Pograj na CraftApple kolejny miesiąc. Daj się poznać innym Graczom. Wpadnij na TS. Zwiększ swoją aktywność na Forum. Udowodnij, iż naprawdę "lubisz pomagać". Znajdź chwilę na zapoznanie się z Regulaminem, Uprawnieniami i Obowiązkami Pomocnika, oraz Wzorem Podania. A jeśli po miesiącu nadal będziesz chciał zostać Pomocnikiem, to napisz Podanie i zobaczymy. Pamiętaj, Administracja posiada multikonta. Nigdy nie wiesz gdy patrzymy. Kandydatura odrzucona.