Imię: Sebastian Dokładny nick w grze: Registereq Ile czasu dziennie przebywasz w grze, oraz na których serwerach najchętniej: 1h-2h (W weekendy 1h-7h) mc.CraftApple.pl - Najchętniej gram na Creative Data urodzenia: 07.03.2006 Przybliżona data rozpoczęcia gry w Minecraft i wersja: 5 lat 1.7 Przybliżona data rozpoczęcia gry na Craftapple:2015r Czy kiedykolwiek byłeś/aś karany/a na Serwerze gry lub Forum: Nie byłem Czy posiadasz rangę PREMIUM na CraftApple: Nie posiadam Co chciałbyś/chciałabyś zmienić na Craftapple: Nic nie chcę zmienić na serwerze Jakie uprawnienia i obowiązki posiada Pomocnik: Uprawnienia Pomocnika pozwalają mu na wyciszanie graczy /mute (za m.in wulgaryzmy itp.) i wyrzucanie graczy z serwera /kick. Obowiązkiem Pomocnika jest pomoc graczom np. wytłumaczyć im o co chodzi na danym serwerze/rozwiązywać konflikty między graczami, oraz pomoc reszcie Ekipy i Administracji, udzielać się na forum i uczestniczyć w życiu serwera. Dlaczego chciałbyś/chciałabyś zostać Pomocnikiem: Aby pomóc Administracji w utrzymaniu porządku na serwerze W jaki sposób załagodzisz powstałe konflikty: Starał bym się dowiedzieć kto kogo sprowokował i jak sytuacja się rozwinęła i wymierzył bym właściwe kary Czy posiadasz umiejętność współpracy z ludźmi: Posiadam bardzo dobrą Opisz swoją osobę: Tutaj min. 5 rozbudowanych zdań. Jestem koleżeński i lubię współpracować z innymi. Zawsze w konfliktach jestem neutralny. Staram się robić wszystko dokładnie (lubię dbać o detale). Jestem dosyć kreatywny. Lubię pomagać i doradzać innym gdy mają problemy. Co najbardziej podoba Ci się w grze Minecraft: Inne wymiary tj. Nether i End (Piekło i Kres) Określ swoją dyspozycyjność: Tak, jestem dyspozycyjny Umotywowanie podania: Pomoc Administracji w utrzymaniu porządku serwera, pomoc dla graczy (głównie dot. komend itp.)
Bądz kreatywny, coś byś napewno zmienił. Pisane na kolanie, 5 ROZBUDOWANYCH zdań miało być. Na Nie. Dziękuje dobranoc.
Witam Jakoś pierwszy raz Cię widzę. /mute już dawno zmieniło się na /tempmute (nick) (czas). /mute jest od wyciszenia permanetnego. Powiedziałeś że obowiązkiem jest udzielanie się na forum, udzielasz się? nie. Masz określić a nie napisać że jesteś. To jest umotywowanie? Raczej nie. Na nie.
Widziałam Cię jedynie na /lobby i to dzisiaj. Założyłeś konto na Forum wczoraj, nie udzielasz się nigdzie. Pograj na CraftApple kolejny miesiąc, daj się lepiej poznać Graczom, pomagaj. PAMIĘTAJ! Administracja posiada multikonta. Nigdy nie wiesz, kiedy patrzą.
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------Wiec zacznijmy od tego, że ciebie wogule nie widuje na Creative. Poza tym tworzysz niezbyt rozbudowane zdania. W podpunkcie, w którym musisz opisać swoją osobe jest owszem 5 zdań, ale nie są rozbudowane. Poza tym pisze MIN. a nie MAX. czyli możesz opisać bardziej =) . Jak nawet jesteś na creative to nigdy nie widziałem, abyś pomagał nowym graczom, a tym bardziej pisał coś na chacie. Pomagaj, udzielaj sie na forum i serwerze! =) Jestem na NIE
Skoro jesteś na serwerze od 2015 roku, to czemu nie słyszałem o twoim istnieniu ani w 2015(a grałem chwilowo w 2015 i mam dosyć dobrą pamięć), ani w 2017 (Bo w 2016 mnie nie było)? Oprócz tego, tak jak zauważyła @Crytal - nie udzielasz się, a konto na forum założyłeś wczoraj. Skoro niczego nie chcesz zmienić, to nie wróżę Ci świetlanej przyszłości w roli pomocnika, ani jakiegokolwiek pięcia się w hierarchii administracji CraftApple. Na razie jestem na NIE. Pograj trochę, pomagaj, zapoznaj się ze społecznością, obserwuj pracę pomocników, udzielaj się na forum- to są rzeczy, które liczą się w rozpatrywaniu podania. Oprócz tego, pomyśl jeszcze nad tym, co chciałbyś zmienić i staraj się rozbudowywać swoje wypowiedzi. Jeśli twoje następne podanie będzie wyglądało podobnie, to nie licz na pozytywny odbiór. Polecam też pomyśleć nad poszukaniem lepszej motywacji niż "Pomoc Administracji w utrzymaniu porządku serwera [...]". To są moje rady na przyszłość dla Ciebie. Powodzenia następnym razem.
- brak aktywności - wiek - 5 !rozbudowanych! zdań - nie pomagasz Na NIE Napisałbym tu ,pograj jeszcze troche, popomagaj i napisz kolejne podanie" bla,bla,bla. Znając życie jesteś typem tych osób co myślą: hmm... Może mi sie uda oszukać tą głupią administracie i dostane tą darmową range premium i zaczną mnie lubić. Piszesz podanie na odwal i myślisz ,że kogoś nim przekonasz Do widzenia Worek
Witam przyszła moja kolej na skomentowanie twego podania. Tu chodziło bez tego mc.CraftApple.pl. Chodziło tu bardziej o tryb czyli napisałeś tam później Creative. 5 lat temu Ci chodziło? Coś na pewno byś chciał zmienić. Tutaj mogłeś pokazać swoją kreatywność. Tu mnie zaskoczyła twoja odpowiedź, więc wiem o co Ci chodziło tutaj ale mogłeś jednak to jednym pod drugim napisać np -kick Registereq Spam -tempmute Registereq 8h Spam To nie są rozbudowane zdania. Wiesz o co chodziło w tym pytaniu? Jak nie to Ci wytłumaczę, więc chodziło o to że np. od której do której godziny można Cię spotkać na serwerze i jak się z tobą można skontaktować. Fajne umotywowanie podanie. Nie czuje sensu żeby pisać tu Plusy i Minusy. Ja jestem na NIE. Najlepiej pograj kolejny miesiąc. Daj się pograć graczom i zacznij pomagać. -Pozdrawiam Skyraf
Wady: 1.Nie poświęciłeś wystarczająco dużo czasu na napisanie podania (podanie jest za krótkie). 2.Nie jesteś aktywny na forum. 3.Na forum dołączyłeś dopiero dzisiaj. 4. - To nie jest do końca poprawny sposób na załagodzenie konfliktu między graczami. 5. - Za mało informacji. 6. - Brak rozbudowanych zdań. 7. - Czy ty w ogóle wiesz co to znaczy? Bo praktycznie nic nie napisałeś na ten temat. 8. - Mało przekonujące umotywowanie podania. Jestem na NIE
Moim zdaniem nie jesteś gotowy na rangę Pomocnika. Nie widuję Cię, a gram na OCv, nie widzę jak pomagasz, nie udzielasz się na forum itd. Spróbuj za miesiąc, dwa. Może się uda. Jestem na nie.
No i teraz czas na mnie: Nigdy nie widziałem OpenCreative to jedyny tryb na jakim gram, jestem tam prawie codziennie przez minimum 3 godziny, i nigdy, ale to przenigdy cię nie widziałem... Posiadasz bardzo dobrą. To trzeba raczej jakoś opisać, wytłumaczyć, a nie. Tak to każdy może napisać... To nie są rozbudowane zdania... xD Ty chyba nawet nie wiesz co to znaczy. W jakich godzinach jesteś dostępny? Formy kontaktu z tobą? Nic nie napisałeś. To miało być umotywowanie a nie jakaś pomoc Oczywiście, na NIE. Pozdrawiam, powodzenia za miesiąc.
1. Nie widziałem cie ani razu na serwerze 2. Nawet nie jesteś 1 miesiąc na forum 3. Nie wiem jak załagodzisz konflikt na serwerze takim czymś Więc niestety jestem na NIE. Moze uda ci się za jakieś 2 , 3 miesiące
Niestety fakt, iż nikt nie kojarzy abyś pomagał każe nam wątpić w to, że będzie Ci się chciało poświęcić czas na wypełnianie obowiązków w Ekipie, a ponad to od niedawna grasz na CraftApple co przekreśla Twoją szansę na dołączenie do Ekipy. Pograj na CraftApple kolejny miesiąc. Daj się poznać innym Graczom. Wpadnij na TS. Zwiększ swoją aktywność na Forum. Udowodnij, iż naprawdę "lubisz pomagać". Znajdź chwilę na zapoznanie się z Regulaminem, Uprawnieniami i Obowiązkami Pomocnika, oraz Wzorem Podania. A jeśli po miesiącu nadal będziesz chciał zostać Pomocnikiem, to napisz Podanie i zobaczymy. Pamiętaj, Administracja posiada multikonta. Nigdy nie wiesz gdy patrzymy. Kandydatura odrzucona.