Imię:Olaf D. Nick w grze: oldrafoz. Ile czasu dziennie przebywam w grze, i na jakim serwerze:To zależy jakie dni np: sobota, niedziela dłużej ale na co dzień to z 3-4,5 godzin najchętniej na serwerze survival. Data urodzenia:10 10 2005. Od kiedy gram w Minecraft i na jakiej wersji:Zacząłem gdy miałem 6 lat i to na wersji 1.5.2 a teraz gram od 1.8 do 1.12.2. Od kiedy gram na mc.craftapple.pl:Gram od 2018-06-8 ale zapomniałem hasła i gram od nowa. Czy kiedykolwiek byłem karany na serwerze gry albo na forum:Tak ale za przeszkadzanie administracji w budowaniu i dostałem bana na 5 min. Czy składałem wcześniej Podanie na Pomocnika CraftApple:Nie składałem. Co chciałbyś zmienić na Craftapple:Nie chciał bym czegokolwiek zmieniać podoba mi się jak teraz jest. Jakie uprawnienia i obowiązki posiada Pomocnik: Pomocnik ma za obowiązek pomagać moderatorom w ogarnięciu czatu zgłaszać wszystkie bugi/usterki administracji pomagać graczom uczestniczyć na serwerze i na forum zbierać dowody karne oraz wykonywać dodatkowe czynności od moda vice/administratora.Uprawnienia pomocnika są to komendy /kick /tempmute oraz /unmute. Dlaczego chciałbyś zostać pomocnikiem:Chciałbym być pomocnikiem żebym pomagał serwerowi żeby był lepszy Opisz w jaki sposób załagodzisz powstałe konflikty: Pierw sprawdził bym jak powstał konflikt jakby gracz okradł gracza to bym się spytał okradzionego czego niema i bym sprawdził tego gracza którego oskarża jeśli on go nie ukradł kazałbym go przeprosić bo on nic nie ukradł. Czy posiadasz umiejętność współpracy z ludźmi:Otóż tak potrafię się dogadać i pójść na kompromis. Opisz swoją osobę:Jestem miły nie wyzywam nie jestem toksyczny nie dokuczam.Nie lubię gadać o kimś jeśli ktoś coś powie i to tajemnica nie opowiadam o tym.Lubię grać gry fps czuję się bardzo dobrze gdy z kimś gram bo gdy gram sam nudzę się.Pomagam gdy ktoś czegoś potrzebuje i mogę mu pomóc jak nie mam to nie pomogę bo nie mam jak.Lubie grać w piłkę nożną jako obrońca bo jako ktoś iny to nie daje rady oraz lubię jeździ na rowerze. Co najbardziej podoba Ci się w grze Minecraft:Najbardziej to współpraca oraz pvp Określ swoją dyspozycyjność:Zależy kiedy i czas
xD Zjadłeś jeszcze jeden punkt. Podanie się zlewa, fajnie, że chcesz "zmienić serwer na lepszy", ale jako zwykły Gracz też możesz pomagać. Zapoznaj się z terminem dyspozycyjność. Spróbuj ponownie jak się bardziej zapoznasz z serwerem, za krótko grasz. Aktualnie jestem na NIE, spróbuj za jakiś czas i zobaczymy.
Nie rozumiem po co nam wiedzieć twoją 1 literę nazwiska, ale ok... Ujmę to tak: Dobra. Jedziemy dalej. Tylko? Jakoś słabo. Ortografia leży, podanie tak trudno czytać że łzy same z oczu wychodzą, na dodatek dam tu jeszcze parę uwag: Hasła zapomniałeś. a jak to zdarzy się kolejny raz? No nie sądzę żeby zapominalce były nam tu potrzebne... Oj, trochę za mało grasz. Miesiąc niecały to malutko. tutaj zgadzam się z Crytal, zapytaj cioci wikipedii co to dyspozycyjność, może ci powie, o ile dobrze ją zapytasz, bo czasem jak przekręcisz 1 literke to... Omg, znów się rozgadałem, przepraszam. No nic, jedyne co mogę powiedzieć, to że znów poprawiono mi humor. Dlaczego? Otóż słowo "nie" jest moim ulubionym, i bez żadnych wahań mogę postawić je pod tym podaniem. ^^ NIE. <3
Wady : > Interpunkcja - leży. > Składnia zdań - leży. > Estetyka - leży. > Podanie trudno odczytać. > Piszemy po polsku, a nie po polskiemu. Zalety : > Brak <3 Stanowczo na NIE
Niestety fakt, iż nie chciało Ci się poświęcić czasu na dokładne zapoznanie się ze Wzorem Podania jak i również na napisanie porządnie swojego własnego Podania, a zatem wątpię iż będzie Ci się chciało poświęcać czas dla Graczy. A to tym bardziej przekreśla Twoją szansę na dołączenie do Ekipy. Pograj na CraftApple kolejny miesiąc. Zwiększ swoją aktywność na Forum. Udowodnij, iż naprawdę "lubisz pomagać". Znajdź chwilę na zapoznanie się z Regulaminem, Uprawnieniami i Obowiązkami Pomocnika, oraz Wzorem Podania. Zapoznaj się z praktycznymi poradami nt. pisania Podania. A jeśli za miesiąc nadal będziesz chciał zostać Pomocnikiem, to napisz Podanie i zobaczymy. Pamiętaj, Administracja posiada multikonta. Nigdy nie wiesz gdy patrzymy. Kandydatura odrzucona. PS Bardzo ładne imię.