Imię - Igor Dokładny nick w grze - Szoli Ile czasu dziennie przebywasz w grze, oraz na których serwerach najchętniej - Dziennie przebywam na serwerze od 2 do 4 godzin, oraz najchętniej gram na Survivalu. Data urodzenia - Urodziłem się 4 Lutego 2003 roku. Przybliżona data rozpoczęcia gry w Minecraft i wersja - Rozpocząłem grę miedzy Styczniem a Lutym, a wersja bodajże 1.9. Przybliżona data rozpoczęcia Gry na Craftapple - O ile się nie mylę to w Grudniu 2017 roku. Czy kiedykolwiek byłeś/aś karany/a na Serwerze gry lub Forum - Zdecydowanie nie byłem karany na Serwerze jak i na Forum. Czy posiadasz rangę PREMIUM na Craftapple - Nie, nie posiadam tej rangi. Czy składałeś/ składałaś wcześniej podanie na Pomocnika Craftapple - Nie składałem Podania na Pomocnika. Co chciałbyś zmienić na Craftapple - Zmienić chciałem jedynie to żeby (starzy, nie chodzi mi o wiek) gracze Craftapple zmienili postępowanie do nowych graczy. Jakie uprawienia i obowiązki posiada Pomocnik - Obowiązki Pomocnika- Pomagać Moderatorom w ogarnianiu czatu. Zgłaszać wszelkie problemy/usterki/bugi do ViceAdministratora lub Administratora. Pomagać Graczom w ich problemach, wyjaśniać działanie komend. Uczestniczyć w życiu Serwera i dyskusjach na Forum. Zbierać dowody podczas Karania. Być dyspozycyjnym (Wykonywać dodatkowe czynności, wskazane przez Vice/Administratora, Moda) Komendy Pomocnika- /kick [Nick] <POWÓD> - Wyrzuca Gracza z dowolnego Serwera w sieci. /tempmute [Nick] [Xmo Xd Xh Xm Xs] <POWÓD> - Wycisza Gracza na czas tymczasowy w całej sieci. Przykład użycia: /tempmute steve 24h lub 1mo lub 60s lub 7d Wulgaryzmy /unmute [Nick] - zdejmuje kare. Dlaczego chciałbyś/ chciałabyś zostać Pomocnikiem - Niektórzy gracze (szczególnie nowi) nie znają wszystkich Komend najczęściej o Landy i chunki. Chciałbym pomóc graczom gdy potrzebują jakiejkolwiek Pomocy. Także chciałbym nim zostać, ponieważ czasem nie ma takiej osoby która mogłaby wyciszyć gracza lub go wyrzucić z serwera. W jaki sposób załagodzisz powstałe konflikty - Dowiem się od obu graczy jak najwięcej dowodów, spróbuje ich uspokoić a gdy znają się świadkowie na pewno pomogą w rozwiązaniu konfliktu. Oczywiście gdyby się nie uspokoili i znów by zaczęli kłótnie musiałbym użyć komendy. Czy posiadasz umiejętność współpracy z ludźmi - Oczywiście że ją posiadam, nie tylko ja mogę to potwierdzić ale także inni gracze. Czasem gdy potrzebują Pomocy budowlanej,komend lub chcą jakąś rzecz której nie mają, ja oczywiście dam lub napisze/ doradzę. Opisz swoją osobę: tutaj min.5 rozbudowanych zdań - Mam na Imię Igor i mam 15 lat, mieszkam w województwie Mazowieckim. Ostatnio zacząłem interesować się jazdą na Hulajnodze wyczynowej, na filmikach wyglądało to dosyć łatwo ale w praktyce zdecydowanie nie. Jestem osobą energiczną ale wiadomo jak każdy nastolatek lubi pograć w gry komputerowe, skoro już wspomniałem o grach to moją ulubioną jest Minecraft i Fortnite. W wakacje zawsze uwielbiam popływać w basenie, ale nie wiem czy tylko mnie obrzydza kąpanie się w jeziorach/ zalewach. Na wakacje od 3 lat wylatuje do Grecji, byłem już tam 3 razy a jeszcze mi się nie znudziło, pewnie dlatego że prawie codziennie siedzę w wodzie i zwiedzam różne miejsca. Co podoba Ci się najbardziej w grze Minecraft - Tak jak każdemu podoba się budowanie co kto chce. Akurat mi się podoba to że można zrobić farmy i zaprzyjaźnić się z nowymi ludźmi. Określ swoją Dyspozycyjność - Messenger, Fb, Skype i forum Craftapple, można mnie spotkać w godzinach od 12-21. Umotywowanie Podania - Myślę że się nadaje do tej roli, ostatnio na craftapple zrobiłem krótką przerwę ale już powracam i nigdy się to nie powtórzy.
Witaj. A może rok? ;d Dobra, podsumowanie. Dawniej często widziałem Cię w grze, teraz to rzadko. Podanie estetyczne (kursywa boli moje oczy ;d), zdania rozwinięte (ale nie wszystkie). Obowiązki jak i komendy pomocnika są wklejone, tylko kolejność zmieniona. Aktywność na forum tak sobie, czasami jesteś, a czasami nie. Aktualnie nie.
Cześć Igor Grze jesteś miły ale rzadko cię widzę w grze nie widzę żebyś pomagał no czasem pomagasz ale mało wchodź czasami do nas na ts'a pogadać gracze by cie bardziej poznali i wejdź czasem na forum.Masz bardzo ładne podanie
Hejka Szoli! W grze widzę Cię rzadziej, jesteś miły dla Graczy, pomagasz (chociaż ostatnio trochę to zanikło), podanie ładne, znikoma aktywność na forum - jedna skarga, pytanie i podanie. Na razie jestem na neutral-. Wpadnij na ts'a, daj się poznać innym Graczom, poświęć więcej czasu CraftApple i udowodnij, że na prawdę lubisz pomagać!
Witaj, twoje podanie bardzo mi się spodobało. Jest estetyczne, nie zawiera błędów, jednak są u Ciebie minusy. Rzadko Cię widuję na serwerze, chyba że nie grasz na OpenCreative tylko na Survivalu. Nie kojarzy mi się, żebyś kiedykolwiek pomagał. Pierwszy raz Cię widzę. Na twoim miejscu pograł bym jeszcze dłużej na serwerze, zapoznał się z regulaminem (jeśli tego nie zrobiłeś) Niech inni gracze zobaczą twoją chęć. Pokaż, że na prawdę zależy Ci na tej randze. Na razie jestem na NEUTRAL
Pomocnik ma moc zmieniania "postępowania do nowych graczy"? Będziesz ich zmuszał, żeby się kolegowali z nowymi osobami na serwerze? Podawać komendy możesz bez rangi. Jeśli chodzi o survival hmm jak często nie ma osób, które mogą kopać albo wyciszać? Jeśli te 2-4h o których wspomniałeś wyżej są pomiędzy godzinami 3:00-7:00 to rozumiem. ? xD "Dowiesz się dowodów" a potem jeszcze będziesz szukał "świadków"? Dobrze, że Pomocnicy tak nie robią, bo by konflikty rozwiązywali tygodniami. Ah, wracasz na serwer i zaczynasz od podania. No dobra. Na nie.
Cześć Igor, Fajnie, że za chciałeś dołączyć do Ekipy. Pamiętam, że widywałem Cię na serwerze, ale nie pomagałeś. Na forum mógłbyś zwiększyć aktywność, więcej się udzielać. Ten punkt mogłeś przynajmniej przerobić żeby inaczej to wyglądało i też po to by pokazać, że Ci zależy na dołączeniu do Ekipy. Resztę omówili moi przed mówcy. Podsumowując twoje podanie jestem na NIE. Popracuj miesiąc nad pomaganiem popraw aktywność na forum pokaż, że Ci zależy na dołączeniu do Ekipy. Pozdrawiam Skyraf~
Niestety fakt, iż nikt nie kojarzy abyś pomagał Graczom przekreśla Twoją szansę na dołączenie do Ekipy. Nie ma takiej opcji, by ktoś powracający na CraftApple od razu wskoczył do Ekipy. Pograj na CraftApple kolejny miesiąc. Daj się poznać innym Graczom. Wpadnij na TS. Zwiększ swoją aktywność na Forum. Udowodnij, iż naprawdę "lubisz pomagać" i nie jesteś już tym upierdliwym dzieciakiem, jako którego wszyscy Cie kojarzymy. Znajdź chwilę na zapoznanie się z Regulaminem, Uprawnieniami i Obowiązkami Pomocnika, oraz Wzorem Podania. A jeśli po miesiącu nadal będziesz chciał zostać Pomocnikiem, to zapoznaj się ze wskazówkami dotyczącymi pisania Podania, napisz Podanie i zobaczymy. Pamiętaj, Administracja posiada multikonta. Nigdy nie wiesz czy patrzymy. Kandydatura odrzucona.