MC.CRAFTAPPLE.PL

Dolacz do innych graczy

Podanie na pomocnika [Ciasteczkowy020]

Discussion in 'Rekrutacja na pomocnika | Ekipa' started by Ciasteczkowy020, 12 July 2018.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Ciasteczkowy020

Ciasteczkowy020 Użytkownik

Imię: Dawid
    Dokładny nick w grze: Ciasteczkowy020
    Ile czasu dziennie przebywasz w grze, oraz na których serwerach najchętniej: Do kilku godzin dziennie min.1h i tylko na creative jak na razie a później będę grać na innych.
    Data urodzenia:18.04.2005
    Przybliżona data rozpoczęcia gry w Minecraft i wersja: dnia i miesiąca nie pamiętam a rok około 2010.
    Przybliżona data rozpoczęcia gry na Craftapple: Dnia i miesiąca nie pamiętam a rok to około 2015
    Czy kiedykolwiek byłeś/aś karany/a na Serwerze gry lub Forum: Nie, nigdy.
    Czy posiadasz rangę PREMIUM na CraftApple: Nie, ale gdybym nie dostał pomocnika to zastanowiłbym się nad tym ale nie jestem pewien.
    Czy składałeś/składałaś wcześniej Podanie na Pomocnika CraftApple? Nie, choć zastanawiałem się nad tym
    Co chciałbyś/chciałabyś zmienić na Craftapple: Nic, ponieważ jest to super serwer, a gdybym musiał to zwiększyłbym ilość adminów i pomocników czy modów.
    Jakie uprawnienia i obowiązki posiada Pomocnik: Uprawnienia to kickowanie, mutowanie i odmutowanie, a obowiązki to pomaganie modom, zgłaszanie bugów itp. administratorom, pomagać graczom i tłumaczyć działanie komend, uczestniczyć w życiu serwera i forum, jeśli pomocnik chce ukarać kogoś musi zebrać dowód i go napisać i wytłumaczyć, a także być dyspozycyjnym czyli wykonywać dodatkowe zadania i tego typu rzeczy.
    Dlaczego chciałbyś/chciałabyś zostać Pomocnikiem: Ponieważ często pomagam ludziom na serwerze i chciałbym pomóc serwerowi i żeby gracze wiedzieli do kogo pisać z pomocą
    Opisz w jaki sposób załagodzisz powstałe konflikty: Rozmową i porozumieniem z drugą osobą
    Czy posiadasz umiejętność współpracy z ludźmi: Tak bardzo lubię współpracować z innymi ludźmi.
    Opisz swoją osobę: Tutaj min. 5 rozbudowanych zdań. Jestem aktywny na serwerze i chętny pomagać osobom nowym. Jestem młody, ale nie zachowuję się tak jak na wiek i umiem pogodzić nawet piątkę rozwścieczonych osób. Kreatywny zbytnio nie jestem, ale za to bardzo wyrozumiały. W każdym czasie można do mnie napisać, a ja jak najszybciej odpiszę. Mutacji nie mam, ale jest szansa że niedługo będę miał
    Co najbardziej podoba Ci się w grze Minecraft: Wszystko
    Określ swoją dyspozycyjność: Lubię pomagać i z chęcią mogę komuś pomóc.
    Umotywowanie podania: Jestem aktywną, mądrą i wyrozumiałą osobą . :D

• Zabawne Zabawne x 3
    • Nie zgadzam się Nie zgadzam się x 1
    • Burak Burak x 1
    • List
    Reklama
  2. R_A_P_3_R

R_A_P_3_R ✯Biznesmen✯
    Staff Member ViceAdministrator

Omgy,
    Co z tego iż widzę Cię pierwszy raz na Serwerze a dokładnie na Forum, ale zaczynałeś grać w klocki mając 5 lat :eek:. Nic tylko Cię brać...

• Zgadzam Się Zgadzam Się x 5
    • Zabawne Zabawne x 1
    • List
  3. Ciasteczkowy020

Widzisz mnie pierwszy raz, ponieważ miałem przerwę od craftapple około rok czy pół roku i miałem inne konto do którego zapomniałem hasła :) :D

• Nie zgadzam się Nie zgadzam się x 2
    • Zabawne Zabawne x 1
    • List
  4. Sinmiedo

Sinmiedo Biznesmen

Śmiesz twierdzić, że nowez sobie nie radzi?

Ja bym ci odrzucił kandydaturę dożywotnie!

• Zabawne Zabawne x 7
    • Zgadzam Się Zgadzam Się x 5
    • Lubię To Lubię To x 1
    • List
  5. Ciasteczkowy020

Nie powiedziałem że sobie nie radzi ale min.2 adminów powinno być, ponieważ myślę że i nowez chciałby trochę odpocząć

• Przyjazny Przyjazny x 8
    • List
  6. DJCreeperYT

DJCreeperYT ☆|Walker nr. #6463|☆

Czyżby nie widziałeś że pomocnik ma też uprawnienia rangi premium?
    Uważam że jest ich wystarczająco. Ale co, od przybytku głowa nie boli.
    Później czyli kiedy?
    No to ładnie xD
    Em, a znasz znaczenie słowa "dyspozycyjność"?
    Emm, słabo.

Na nie.

• Lubię To Lubię To x 1
    • Zgadzam Się Zgadzam Się x 1
    • List
  7. Ciasteczkowy020

Faktycznie źle się w tych pytaniach wyraziłem ale jak odrzucą podanie napiszę za jakiś czas następne, lepsze i dokładniejsze ale dzięki za pokazanie moich błędów których sam nie zauważyłem i nie wytłumaczyłem się na zadane pytania

• Lubię To Lubię To x 1
    • Optymista Optymista x 1
    • List
    Reklama
  8. Scarlus

Scarlus ◈Typowa porzeraczka ryżu◈

Jestem tego samego zdania co DJCrepperYT.
    Na NIE.

• Burak Burak x 2
    • Lubię To Lubię To x 1
    • Nie lubię Nie lubię x 1
    • List
  9. Ciasteczkowy020

Dobra jesteś na nie, ale czemu, jakiś powód daj to następnym razem jak mnie nie przyjmą to się poprawię :D.

10. Scarlus

Scarlus ◈Typowa porzeraczka ryżu◈

Jak chcesz to masz odpowiedź:
    - Nie wiesz co znaczy słowo „dyspozycyjność”
    - Niektóre zdania w podaniu nie trzymają się kupy
    I tym podobne...
    Możesz mi wierzyć albo nie, ale ja niedawno byłam adminem na małym serwerze mc (nie podam jaki to serwer, gdyż nie chce go reklamować) i tam był chłopak, który miał 13 lat a zachowywał się jak 5 latek. Czasem mi groził, że naskarży mojej mamie jak zrobiłam coś zupełnie normalnego i często kazał mi cytuje „zamknąć ryj”. Nie mówię, że taki jesteś, w końcu książki nie ocenia się po okładce, ale jest takie prawdopodobieństwo a więc przepraszam jak cię źle oceniłam czy uraziłam :).

• Lubię To Lubię To x 1
    • Zgadzam Się Zgadzam Się x 1
    • Burak Burak x 1
    • List
  11. ThreeEyedMaster

ThreeEyedMaster Well-Known Member
    Zasłużony

Niestety fakt, iż nie chciało Ci się poświęcić czasu na napisanie porządnie swojego własnego Podania, a zatem wątpię iż będzie Ci się chciało poświęcać czas dla Graczy. A to tym bardziej przekreśla Twoją szansę na dołączenie do Ekipy.

Pograj na CraftApple kolejny miesiąc. Zwiększ swoją aktywność na Forum. Udowodnij, iż naprawdę "lubisz pomagać".

Znajdź chwilę na zapoznanie się z Regulaminem, Uprawnieniami i Obowiązkami Pomocnika, oraz Wzorem Podania. Zapoznaj się z praktycznymi poradami nt. pisania Podania.

A jeśli we wrześniu nadal będziesz chciał zostać Pomocnikiem, to napisz Podanie i zobaczymy.

Pamiętaj, Administracja posiada multikonta. Nigdy nie wiesz gdy patrzymy.

Kandydatura odrzucona.

Thread Status:
Not open for further replies.

Share This Page