Imię: Hubert Dokładny nick w grze: hubixDer Ile czasu dziennie przebywasz w grze, oraz na których serwerach najchętniej: na tym bardzo fajnym serwie lubię grać po parę godzin Data urodzenia: 19.05.2006r. Przybliżona data rozpoczęcia gry w Minecraft i wersja: chyba 1.8 Przybliżona data rozpoczęcia gry na Craftapple: 2 tygodnie temu ( ͡° ͜ʖ ͡°) Czy kiedykolwiek byłeś/aś karany/a na Serwerze gry lub Forum: raz dostałem muta Czy posiadasz rangę PREMIUM na CraftApple: nie ale myślę nad zakupem Czy składałeś/składałaś wcześniej Podanie na Pomocnika CraftApple? tak, ale dla beki xD Co chciałbyś/chciałabyś zmienić na Craftapple: chciałbym zwiększyć pomoc graczom Jakie uprawnienia i obowiązki posiada Pomocnik: pomagać w ogarnianiu chatu, pomagać nowym graczom, być aktywnym na serwie, itd. Dlaczego chciałbyś/chciałabyś zostać Pomocnikiem: bo lubię miec obowiązki Opisz w jaki sposób załagodzisz powstałe konflikty: ostrzeżeniem, a jeśli to nie zadziała to mute lub kick Czy posiadasz umiejętność współpracy z ludźmi: i to jeszcze jakie! Opisz swoją osobę: Tutaj min. 5 rozbudowanych zdań. lubię dobre jedzenie, lubię zagrać w fajną grę ( ͡° ͜ʖ ͡°) a tak serio to lubię być w centrum uwagi, dlatego streamuje. Może mam te 12,13 lat ale przynajmniej nie jestem normikiem i ogarniam różne tematy. Dużo jestem przy kompie ale nie ograniczam się tylko do niego lubię różne sporty. Mam też spoko hobby, lubię fotografować różne obiekty, przyrodę i różne przedmioty i wszystko i nie wszystko umieszczam na instagrama (nie podam ) i lubię się bawić w gimpie i programie do montażu, bo prowadzę swój kanał na którym również streamuje.
Wady: 1.Podanie za krótkie, pisane na szybko. 2. - Kłamstwo! Miałeś muta. 3. - To samo samo za siebie mówi. 4.Obrażasz graczy. 5.Jesteś wulgarną osobą 6. - Za mało informacji. 7. - To mówi samo za siebie. 8. - Wiele błędów. 9.Ostatnie podanie napisałeś parę minut temu. 10. Chwilę temu poprawiłeś podanie. 11.Swoje konto na forum założyłeś dopiero dzisiaj. Jestem na Nie. Spróbuj następnym razem. Trzymam za ciebie kciuki.
Poprzednie podanie napisałeś 20 minut temu więc ci nie przyjmą bo podanie pisze się raz na miesiąc. Spróbuj ponownie za miesiąc pa.
Niestety fakt, iż nie chciało się Tobie zapoznać ze wzorem podania przekreśla Twoje szanse na dołączenie do Ekipy. Znajdź chwilę na zapoznanie się z Regulaminem, Uprawnieniami i Obowiązkami Pomocnika, oraz Wzorem Podania. Zapoznaj się z praktycznymi poradami nt. pisania Podania. Pamiętaj, Administracja posiada multikonta. Nigdy nie wiesz gdy patrzymy. Spróbuj za miesiąc. Podanie odrzucone.