Imię: Michał Dokładny nick w grze: ShyPoudy Ile czasu dziennie przebywasz w grze, oraz na których serwerach najchętniej: Najchętniej gram na trybie OpenCreative (ok.3godz dziennie), również pogrywam czasami na trybie SurvivalX (ok.1godz dziennie). Data urodzenia: 04/04/2005 Przybliżona data rozpoczęcia gry w Minecraft i wersja: Data rozpoczęcia to ok. 2011 r. Minecraft Beta 1.6 Przybliżona data rozpoczęcia gry na Craftapple: Grę na sieci serwerów CraftApple rozpocząłem ok. 3 lata temu. (2015r.) Czy kiedykolwiek byłeś/aś karany/a na Serwerze gry lub Forum: Tak. Zostałem ukarany w postaci 3 godzinnego bana z powodu zapraszania na działki o złej tematyce. Czy posiadasz rangę PREMIUM na CraftApple: Nie, nie posiadam rangi PREMIUM. Czy składałeś/składałaś wcześniej Podanie na Pomocnika CraftApple?: Tak. Myślę, że przez pewien okres czasu nauczyłem się wielu rzeczy, a dzięki temu mogę udoskonalać swoje błędy. Pisząc podania nabrałem doświadczenia i teraz wiem nad czym mogę u siebie popracować. Co chciałbyś/chciałabyś zmienić na Craftapple: Uważam, że serwer sam w sobie jest naprawdę bardzo dopracowany, lecz jeśli chodzi o zmiany mam na myśli różne drobnostki np.: Często pojawiające się problemy w przestarzałych wersjach pluginów. Myślę, że serwer jak już wspomniałem jest bardzo dopracowany i zapewnia wspaniałą rozrywkę. Jakie uprawnienia i obowiązki posiada Pomocnik: Pomocnik może posługiwać się nadanymi przywilejami w przypadku niestosownego zachowania gracza. Komenda /kick [NICK] [powód] pozwala dosłownie "wykopać" gracza z serwera. Jest ona używana w przypadku braku poprawy zachowania gracza po upomnieniu. Następną używaną przez pomocnika w przypadku niestosownego zachowania gracza komendą jest /tempmute [NICK] [CZAS] [powód] - pozwala na tymczasowe wyciszenie gracza. Ostatnią komendą, którą może posługiwać się pomocnik jest /unmute [NICK]. Pozwala ona na zdjęcie z gracza kary wyciszenia. Jednym z obowiązków pomocnika jest częste sprawdzanie czatu. Jednocześnie jest to pomoc dla moderatorów serwera. Ważną rolą pomocnika jest zbieranie dowodów podczas karania danego gracza. Powinnością pomocnika jest być dyspozycyjnym, wykonywać różne dodatkowe aktywności wskazane m.in. przez ViceAdministratora lub Moderatora. Pomocnik powinien zgłaszać wszelkie usterki oraz problemy związane z serwerem do administracji wyższej. Wskazane częste uczestniczenie w życiu serwera i forum. Ostatnim, a zarazem najważniejszym obowiązkiem pomocnika jest pomoc graczom. Pomocnik powinien wykazywać się asertywnością oraz chęcią pomocy innym. Dlaczego chciałbyś/chciałabyś zostać Pomocnikiem: Jestem świadom iż ranga Pomocnik to duży obowiązek. Moim głównym celem jest pomoc nowym użytkownikom oraz wpływanie na relacje innych graczy. Myślę, że człowiek powinien czasami spróbować czegoś nowego, czegoś w czym jest naprawdę dobry. Opisz w jaki sposób załagodzisz powstałe konflikty: Najważniejszą rzeczą jest dojść do rozwiązania. W moim przypadku zrobiłbym wszystko aby dojść do końca. Podjąłbym różne skuteczne akcje aby rozwiązać problem. Począwszy od dokładnego przeanalizowania całej sprawy kończąc na wyciągnięciu konsekwencji. Wiem iż sytuację są różne i nie do każdej można zastosować taki sam schemat działania. Czy posiadasz umiejętność współpracy z ludźmi: Tak posiadam. Staram się współpracować z ludźmi i tworzyć miłą atmosferę. Opisz swoją osobę: (min. 5 rozbudowanych zdań): Cześć! Jak już wspomniałem mam na imię Michał. W tym roku ukończyłem 13 lat. Pochodzę z małego miasta Stalowej Woli. Z racji iż jest to początek ósmej klasy przygotowuje się do testów ósmoklasisty. (Jestem rok wcześniej) Jestem osobą pracowitą, która stara się każdą sytuację doprowadzić do końca. Mam dużo zainteresowań, a moim najważniejszym "hobby" jest sport, a dokładniej pływanie. Pływanie jest dla mnie odskocznią od codziennych zajęć lekcyjnych i rutyny. Co roku startuje w zawodach z czego jestem naprawdę dumny. Uczęszczam również na robotykę. Na robotyce składamy LEGO z serii MINDSTORM, która zawiera różne kable oraz kostki niezbędne do działania robotów. Skomplikowane mechanizmy oraz programowanie pobudza moją wyobraźnię. Lubię rysować różne szkice. Dziele się tym zainteresowaniem z moim tatą, który również pomaga mi w udoskonalać talenty. Moją pasją jest również bieganie. Staram się zachować swoją kondycję na poziomie wystarczającym dla siebie. Dzięki bieganiu uczę się wytrwałości co potem pomaga mi w zdobywaniu osiągnięć. Jestem maniakiem gier komputerowych. Wchodząc w wirtualny świat, odcinam się od rzeczywistości. Dla mnie komputer jest miejscem, w którym można spotkać różnych ludzi z różnych województw, rejonów, a nawet krajów. Jestem osobą bardzo wrażliwą, która stanie murem za osobą poszkodowaną. Wykazuję się asertywnością i wczuwam się w skórę drugiego człowieka. Lubię pomagać innym.. Co najbardziej podoba Ci się w grze Minecraft: Otwarty świat, który daję rozrywkę i urozmaicenie całej grze. Wszelkie generatory napędzające tą grę generują świat z różnymi miejscami do zwiedzania. Możliwość wprowadzenia różnych modyfikacji zmienia rozgrywkę o 180°. Tryb multiplayer umożliwia rozgrywkę z ludźmi. Dzięki temu ludzie mogą udoskonalać swoją współprace z innymi. Aktualizacje do minecraft są coraz bardziej urozmaicone co eliminuje nudę. Określ swoją dyspozycyjność: Jestem dyspozycyjny (ok. 3 godziny dziennie). Służę pomocą również na Skype, TeamSpeak3 i Snapchat. Umotywowanie podania: Proszę o pozytywne rozpatrzenie mojego podania. Jest to dla mnie bardzo ważne, ponieważ Minecraft jest odskocznią od codzienności. Chciałbym poczuć, że robię naprawdę coś ważnego i dobrego. Chciałbym pomagać i ulepszać relację międzyludzkie na serwerze.
ShyPoudy na Creative nie gram często, lecz czasem byłeś online. Mało aktywny na czacie, a pomocnik tylko pomaga na czacie. Chciałbym powiedzieć, że lepiej popracuj na aktywnością. Może miałeś mk, bo nie kojarzę, a trochę gram na tym zbagowanym serwerze, a na survivalu Cię nie widziałem. Na NIE
Bo bycie pomocnikiem to niewola. Nie no, teraz Apropo podania. Podanie fajne, miło się czyta. Pomagasz na chatcie, ale jednak mógłbyś robic to nieco więcej. Więcej poświęć czasu serwerowi i będzie gites. A i jeszcze jedno - na forum też zwiększ aktywność. Jak to pewna mądra osoba powiedziała "kto dwa razy pudluje, ten na niego czar skutkuje"
Podanie przejrzyste, rozbudowane zdania, widać że mój rocznik, co do bana... Działki o złej tematyce to ważny powód. Nie znam cię z gry bo mało gram (praktycznie nie istnieje już w tych czasach) ale z samego podania jestem na Tak. Ps. Wzorowałem się samym podaniem, nie znam osoby z gry, więc przy ocenie podania proszę nie traktować mej opinii w 100%
Fajne akcje z tobą np. Dzisiaj zemsta na tych co reklamowali na CA, Wydajesz się okej osobą ale: x Mało aktywna osoba x Mąlo się udzielasz x Mało godzin, bo To chyba za mało... Bo sanna gra dużo prawie cały dzień z wyrwykami np.: gra od 15 do 18 je kolacje i td wrace 22 (Mówie przykładem bo akt. może tak nie być przez Rok szkolny i td) + Grasz od 3 lat jeśli nie kłamiesz Jak widzisz więcej x niż +. Pograj 2-3 Miesiące jeszcze, Popracuj nad aktywnością Oraz więcej się udzielaj. Na Nie Ale w przyszłości jak zwiększysz swoja aktywność i udział w chacie to na pewno będę na TAK! lecz aktualnie nie
Widząc to podanie postanowiłem na razie wstrzymać się od głosu i zobaczyć twoje zachowanie jak i pomaganie w grze. Wszedłem wczoraj na survival i przez 3h cię obserwowałem i szczerze mówiąc jestem zawiedziony. Kilka razy gracze pisali pytania na chacie, a ty nic... W końcu postanowiłem raz cię upomnieć abyś pomógł jednemu graczowi i chociaż ładnie napisałeś odpowiedź to i tak moim zdaniem za trochę za mało tego zapału by zostać tym pomocnikiem.
Cześć Więc jeśli chodzi o samo podanie jest dość estetyczne. Jednak co do gry na serwerze to widziałam kilka razy pomoc z twojej strony ,lecz twoja odpowiedź była po jakieś minucie od pytania więc jak dla mnie mija się to z celem. Po za tym po wypytaniu cię na /msg kilka dni temu regulaminu i kodeksu karnego, niestety twoje praktycznie wszystkie odpowiedzi były błędne. Z przykrością oznajmiam, iż jestem na Nie. Życzę Powodzenia ! Sannakaisa
Cześć Michał znam ciebie bardzo dobrze z minecrafta jak i z teamspeaka jesteś miły przynajmniej taki się wydajesz ale chodźmy do samego podania Okej moim zdaniem musisz poprawić tylko aktywność na forum i troszkę w grze wtedy już będzie idealnie. Jestem na NEUTRAL
Niestety przeprowadzony test udowodnił, iż brakuje Ci zapału do pomagania innym. A to przekreśla Twoją szansę na dołączenie do Ekipy. Pograj na CraftApple kolejny miesiąc. Popracuj nad swoim podejściem. Daj się poznać innym Graczom. Zwiększ swoją aktywność na Forum. Udowodnij, iż naprawdę "lubisz pomagać". Znajdź chwilę na zapoznanie się z Regulaminem, Uprawnieniami i Obowiązkami Pomocnika, oraz Wzorem Podania. Przeczytaj praktyczne wskazówki na temat dobrej kandydatury. A jeśli po miesiącu nadal będziesz chciał zostać Pomocnikiem, to napisz Podanie i zobaczymy. Pamiętaj, Administracja posiada multikonta. Nigdy nie wiesz gdy patrzymy. Kandydatura odrzucona.