MC.CRAFTAPPLE.PL

Dolacz do innych graczy

[Podanie] Wenzis

Dyskusja w 'Rekrutacja na pomocnika | Ekipa' rozpoczęta przez użytkownika Wenzis, 19 Grudzień 2018.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Wenzis

Wenzis Użytkownik

Docenione treści:
    1
    Imię: Aleksander
    Dokładny nick w grze: Wenzis
    Ile czasu dziennie przebywasz w grze, oraz na których serwerach najchętniej: Nie mam ustalonych godzin co do grania, zazwyczaj gram wieczorem, o wczesnych godzinach nocnych. Najchętniej przebywam na survivalu.
    Data urodzenia: 5-08-2004
    Przybliżona data rozpoczęcia gry w Minecraft i wersja: Nie znam nawet przybliżonej daty, aczkolwiek mogę zapewnić, iż gram od co najmniej 4 lat.
    Przybliżona data rozpoczęcia gry na Craftapple: Craftapple był jednym z pierwszych serwerów, na których grałem. Miałem jednakże długą przerwę i teraz powróciłem na początku roku szkolnego 2018/2019.
    Czy kiedykolwiek byłeś/aś karany/a na Serwerze gry lub Forum: z powodu netykiety oraz obejścia cenzury za pomocą znaku "π".
    Czy posiadasz rangę PREMIUM na CraftApple:
    Tak.
    Czy składałeś/składałaś wcześniej Podanie na Pomocnika CraftApple? Nie.
    Co chciałbyś/chciałabyś zmienić na Craftapple: Konsekwentnie zredukować liczbę cheaterów do jak najmniejszej, aczkolwiek tym muszą zająć się osoby na wyższych stanowiskach, niż pomocnik.
    Jakie uprawnienia i obowiązki posiada Pomocnik:
    https://craftapple.pl/forum/threads/podstawowe-informacje-komendy.2269/
    Link do obowiązków i komend dla każdego organu administracji na serwerze.
    Dlaczego chciałbyś/chciałabyś zostać Pomocnikiem: Nie posiadam żadnego wyższego powodu, po prostu chciałbym objąć owe stanowisko.
    Opisz w jaki sposób załagodzisz powstałe konflikty: Wszystko zależy od tematu, ważności, zaangażowania itp. obydwu, lub większej ilości stron. Jeśli jest to prostszy temat postaram się pokazać obydwu stronom bezsens angażowania się w taką kłótnie, ewentualnie poprosić ich lub nakazać im przeprowadzenie się na /msg.
    Czy posiadasz umiejętność współpracy z ludźmi: Zależy to od kompetencji mojego współpracownika oraz naszej znajomości na dany temat.
    Opisz swoją osobę: Tutaj min. 5 rozbudowanych zdań. Uważam siebie za bardziej dojrzałego, niż statystyczna osoba w moim wieku, swoje zdanie opieram na obserwacjach rówieśników, oraz większej empatii. Są jednak sytuacje, w których także sam zachowuje się niedojrzale i nieodpowiedzialnie pod wpływem emocji. Dodatkowe informacje, mam dysleksję, nie lubię pisać rozbudowanych wypowiedzi, mam więcej niż jedną osobowość. Potrafię być równie radosny i szczęśliwy jak zimny i nieczuły, mam różne przykłady aczkolwiek wolę nie wymieniać. Bardzo lubię myśleć o tematach filozoficznych i dzielić się przemyśleniami z innymi, nadającymi się do takich rozmów osobami.
    Co najbardziej podoba Ci się w grze Minecraft: Ciągły rozwój tej gry, rozgrywka, pvp, rozbudowany sandbox.
    Określ swoją dyspozycyjność:
    -Messenger/Facebook
    -Serwer
    Mógłbym to poszerzyć o gmaila, jeśli to konieczne.
    Umotywowanie podania: Brak. Może jakieś wyższe wartości etyczne każące mi dbać o społeczność.

Edit1:
    Widzę, że moje podanie spotkało się z falą dezaprobaty z waszej strony, więc najpierw zachęcam was do poznania opinii autora, czyli mojej, oraz rozważeniem nad ogółem tekstu oraz zamysłem poszczególnych fragmentów. Przykładowo forma, jaką jest to napisane jest szczera i obiektywna, napisane jest tu to, co jest prawdą. Apropo mojego "braku" umotywowania, sądziłem, że oczywistym jest chęć i satysfakcja z pomocy innym, dlatego postanowiłem tego nie zapisywać. Jak się okazało byłem w błędzie i przepraszam was za niedoprecyzowania.

• Nie lubię x 4
    • Zabawne x 1
    • Optymista x 1
    • Kreatywny x 1
    • Burak x 1
    • Lista
    #1 Wenzis, 19 Grudzień 2018
    Ostatnio modyfikowano: 19 Grudzień 2018
    Reklama
  2. Crytal

Crytal Użytkownik

Docenione treści:
    557
    Nie wiem czy w tym momencie nadawalbys się do Ekipy. Dowiedz się więcej o serwerze, popracuj nad emocjami, napisz staranne podanie i umotywuj je, ale nie jak tu ._.
    Na razie jestem skłonna dac nie.
    Postaraj się bardziej i pomagaj na chatcie :)
    Pozdrawiam!

#2 Crytal, 19 Grudzień 2018
  3. Wulf__

Wulf__ Użytkownik

Docenione treści:
    113
    Cześć Wenzis!

W tym przypadku mógłbyś przynajmniej skopiować i wkleić tekst z tej strony, a najlepiej napisać to samo, lecz swoimi słowami co pokazałoby, że się Ci zależy.

Nie sądzisz, że taki zamysł jest dość egoistyczny? Skoro nie masz wyższego powodu to równie dobrze nie miałeś wyższego powodu, by wysyłać podanie. Przepraszam.

Wenzis, znamy się już jakiś czas, także nie traktuj mojej odpowiedzi ofensywnie. Jestem Neutralny wobec twojej kandydatury - Opinie na temat tego czy się nadajesz pozostawiam reszcie.
    Powodzenia, mimo wszystko!

4. Wenzis

Wenzis Użytkownik

Docenione treści:
    1
    Crytal jeśli chodzi o moje umotywowanie to sądze, że chęć i satysfakcja z pomagania jest domyślna, jak chce się posiadać tą rangę. Dlatego o nich nie napisałem. W sprawie emocji nie napisałem, jak często zdarza mi się wybuchać, bądź nie panować nad sobą, moja wina. Tak w przybliżeniu to nie robię tego prawie nigdy a szczególnie jak wiem, że muszę zachować się odpowiedzialnie. Napisałaś również o pomocy, którą niosę przy każdej możliwej okazji. Już wiele osób m.in. zaprowadziłem do expiarki. Dziękuje za uwagi. ;)

• Błędy ortograficzne Błędy ortograficzne x 1
    • Lista
    #4 Wenzis, 19 Grudzień 2018
  5. Wenzis

Wenzis Użytkownik

Docenione treści:
    1
    Wulf tak samo jak w przypadku odpowiedzi na opinię Crystal, sądzę, że chęć niesienia pomocy jest domyśla, kiedy chce się objąć dane stanowisko, nie mam żadnych innych powodów, po prostu sprawia mi to satysfakcję. Odnośnie liknu, to jest to skrócenie tekstu dla wygody czytelnika. Jeśli chce przeczytać obowiązki i komendy to kliknie i przeczyta, jeśli nie to od razu może przejść do dalszej części. Dziękuje za opinię. ;)

• Błędy ortograficzne Błędy ortograficzne x 1
    • Lista
  6. Crytal

Crytal Użytkownik

Docenione treści:
    557
    PO 1. Mój Nick czyta się CRYTAL, nie CRYSTAL
    Po 2. Szczerze mówiąc to ja głównie odpowiadam na pytania graczy i im pomagam. Ciebie jedynie widziałam z sytuacji jak próbowałeś narzucić swoją rację jakiemuś Graczu. A no tak - jeszcze na arenie.

• Zabawne Zabawne x 1
    • Użyteczne Użyteczne x 1
    • Lista
  7. Wulf__

Wulf__ Użytkownik

Docenione treści:
    113
    Natomiast, wskazuje to na Twoją nie chęć do przykładania się do pisanego przez Ciebie podania. Napisałem, że podanie jest przede wszystkim dla administracji, Ty odpowiedziałeś, że członek administracji to też czytelnik - zgadzam się z tym, ale nie mam bladego pojęcia co chcesz przed ów administracją pokazać. Może to, że jesteś na tyle leniwy, że nie chce Ci się choćby skopiować tekstu z tamtej strony? To sprawia, że wątpię czy w ogóle będzie Ci się chciało pomagać już jako pomocnik.

• Lubię To Lubię To x 1
    • Zgadzam Się Zgadzam Się x 1
    • Lista
    Reklama
  8. Wenzis

Wenzis Użytkownik

Docenione treści:
    1
    Nie wszyscy ludzie działają według tego samego schematu, mógłbym równie dobrze przekopiować i wkleić te obowiązki i komendy, lub napisać swoim zdaniem, według mnie to by nic nie zmieniło, ponieważ do odbiorcy dociera ten sam komunikat, tylko, że w innych formach.

Przepraszam najmocniej za błąd, mam dysleksję i źle przeczytałem. Nie wiem o jaką dyskusję ci chodzi, ale ja nie narzucałem racji a popierałem ją argumentami i udowadniałem ją. Narzucanie - zmuszanie kogoś do zaakceptowania czegoś. Nie narzucałem nic nikomu, nie nalegałem na żadną dyskusję, po prostu dopowiadałem na wiadomości danego gracza. Poza tym, jeśli nie widziałaś, że komuś pomagam, nie znaczy, że tego nie robiłem.

#8 Wenzis, 19 Grudzień 2018
    Ostatnio modyfikowano przez moderatora: 21 Grudzień 2018
  9. Wulf__

Wulf__ Użytkownik

Docenione treści:
    113
    Nie wrzucaj jednak wszystkich do tego samego worka, ponieważ to iż ty nie uważasz tego za ważną rzecz, ktoś inny powie, że jesteś leniwy i nierozsądny. Ja osobiście uważam, że jesteś leniwy i mogłeś poświęcić dosłownie chwilę, a już nie musiałbyś się męczyć nad kontrargumentami. Swoją drogą, jakbyś mógł... Nie chcę by moje wiadomości były uznane jako nabijanie wiadomości, więc zakończmy na tym naszą kłótnie i pozwólmy innym zadecydować.

Pamiętaj, że nie każdy ma takie samo zdanie co Ty...

10. R_A_P_3_R

R_A_P_3_R ✯Biznesmen✯
    Członek Ekipy ViceAdministrator

Docenione treści:
    843
    Tyle mi wystarczy.

Na wielkie NIE.

• Lubię To Lubię To x 1
    • Zwycięzca Zwycięzca x 1
    • Kreatywny Kreatywny x 1
    • Lista
  11. ThreeEyedMaster

ThreeEyedMaster Well-Known Member
    Zasłużony

Docenione treści:
    1 372
    Niestety fakt, iż nie chciało Ci się poświęcić czasu na napisanie porządnie swojego własnego Podania każe mi wątpić iż będzie Ci się chciało poświęcać czas dla Graczy. A to przekreśla Twoją szansę na dołączenie do Ekipy.

Pograj na CraftApple kolejny miesiąc. Zwiększ swoją aktywność na Forum. Udowodnij, iż naprawdę "lubisz pomagać innym". Spraw by nikt nie miał wątpliwości, że pomagasz Graczom w ich codziennych rozterkach.

Znajdź chwilę na zapoznanie się z Regulaminem, Uprawnieniami i Obowiązkami Pomocnika, oraz Wzorem Podania. Zapoznaj się z praktycznymi poradami nt. pisania Podania.

A jeśli za miesiąc nadal będziesz chciał zostać Pomocnikiem, to napisz Podanie i zobaczymy.

Pamiętaj, Administracja posiada multikonta. Nigdy nie wiesz gdy patrzymy.

PS. Piszesz "graczy" małą literą :( Ilość =/= liczba.

Kandydatura odrzucona.

Przypominam, że pisanie pod swoim Podaniem nie jest zabronione. A wręcz wskazane w merytorycznie uzasadnionych przypadkach.

• Lubię To Lubię To x 1
    • Przyjazny Przyjazny x 1
    • Lista
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.

Poleć tę stronę