Nejsik_ 2018 12 25 Reklama Nie reklamowałem serwera.Nie bylo podane ip serwera a paczka o ktorej mowilem jest to paczka modow.Nie ma takiego serwera jak centrum stiva.Zostałem nie słusznie zbanowany na 2tygodnie po tym jak napisalem o blaznigpacku i zaprosilem na centrum stiva.Pozdrawiam
Możliwe że IP nie było prawdziwe, tak czy inaczej ban należy się nawet wtedy kiedy jest nieprawdziwe ponieważ administracja nie będzie sprawdzać czy takowy istnieje. Przeciw UB.
https://craftapple.pl/forum/threads/wzór-prośba-o-odbanowanie.1199/ ^ Wzór, dostosuj się do niego, inaczej UB będzie odrzucone.
Nie było tam nawet nieprawdziwego ip.Nie istnieje cos takiego jak centrum stiva.Potocznie na HC nazywało sie tak osoby grające bez premiuim które próbowały być bońsko pvp Więc nie widze tutaj nigdzie reklamy
Regulamin 3.9, polecam przeczytać. Plus dwa posty nad tym Po interwencji moderatora forum jeden, nie dwa
@Roxerbrand skoro Użytkownik @Nejsik_ twierdzi, że w zamazanych fragmentach wypowiedzi nie było nic co by łamało Regulamin CratfApple, to proszę prześlij mi na PW nieocenzurowaną wersję.
Jeżeli osoba ta nie odzywa sie to moge zostać odbanowany. Chcialbym pograc z dziewczyną a ban na to nie pozwala.
Administrator ThreeEyedMaster poprosił mnie abym podał mu niezamazany dowód na czacie prywatnym i podałem. To, że nie odpisuje w temacie nie znaczy, że nie reaguję.
Ee, załóż sobie nowe konto na czas bana lol Przecież to, że masz bana na jednym koncie //nie na ip\\ nie znaczy, że nie możesz w ogóle grać na żadnym mk.
A ja chcę odrzutowiec bo nie chce mi się chodzić do szkoły i co? Nie masz perma przecież, skoro nie chce ci się robić multikonta to poczekaj aż ban minie.
Następnym razem uważaj gdy na czacie będziesz polecał ściąganie paczek modów A w wolnej chwili przeczytaj Regulamin CraftApple To jest Kucyk Wybaczyk, gdy On się pojawia to znikają wszelkie kary. Ale pamiętaj, Kucyk Wybaczyk odwiedza daną osobę tylko raz. Prośba zaakceptowana, ban zdjęty Miłego Weekendu