MC.CRAFTAPPLE.PL

Dolacz do innych graczy

Gallus

Discussion in 'Rekrutacja na pomocnika | Ekipa' started by GallusXD, 17 March 2017.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. GallusXD

GallusXD Kozak

Imię: Marcin

Dokładny nick w grze: Gallus

Ile czasu dziennie przebywasz w grze, oraz na których serwerach najchętniej: Przebywam 3h. Zawsze można mnie spotkać na survivalu (arena)

Data urodzenia: 29 Listopada 2004 roku.

Przybliżona data rozpoczęcia gry w Minecraft i wersja: Chyba w drugiej klasie odkryłem minecrafta, ale wiem że na wersji 1.3

Przybliżona data rozpoczęcia gry na Craftapple: Około września 2015 roku.

Czy kiedykolwiek byłeś/aś karany/a na serwerze gry lub forum: Niestety tak, byłem zbanowany za Fly, którego nie miałem (to jest bug, że niby latasz, a tak naprawdę nie)

Co chciałbyś/chciałabyś zmienić na Craftapple: Chciałbym;
    1. Aby nie było przekleństw. (niestety, tak jest często)
    2. Aby nie było (tzw. Omijania Cenzury).(tak samo jak przekleństwa)
    3. Aby nie było Cenzuralnych nazwy mieczy.(nie jest często, ale się zdarza)
    4. Aby nie było spamu.(baaardzo często)

Jakie uprawnienia i obowiązki posiada pomocnik:

Obowiązki pomocnika:

- Pomagać moderatorom w czacie.
    - Zgłaszać problemy, usterki i bugi dla ViceAdministratora lub Administratora.
    - Pomagać graczom w ich problemach, wyjaśniać działanie komend
    - Uczestniczyć w życiu serwera i dyskusjach na forum.
    - Być dyspozycyjnym (Wykonywać dodatkowe czynności, wskazane przez ViceAdmina Administratora i Moda)

Komendy Pomocnika:

/kick (nick np.Gallus) (np.Netykieta) - Wyrzuca gracza z serwera z danego powodu.
    /mute (nick np.Gallus) (czas np. 1day) - powuoduje, że dany gracz nie może pisać przez określony czas np. 10 minut.

Dlaczego chciałbyś/chciałabyś zostać pomocnikiem: Chciałbym, aby na CA nie byłoby graczy którzy utrudniają życie serwerowi; przeklinają, obrażają i omijają Cenzurę. Chciałbym to zmienić i poprawić spory procent takich graczy.

W jaki sposób załagodzisz powstałe konflikty: Kiedy łamią netykietę spróbuję uspokoić graczy, jeżeli nie pomoże posłużę się odpowiednimi komendami jak: /kick lub /mute

Czy posiadasz umiejętność współpracy z ludźmi: Tak, posiadam współpracuje w szkole i w minecrafcie.

Opisz swoją osobę: Mam na imię Marcin (nie ujawnie nazwiska). Aktualnie mam 12 lat. Chodzę do szkoły podstawowej (klasa VI). Jestem niski i szczupły. Moje oczy są koloru niebieskiego, a włosy takie jakby kasztanowe. Lubię grać w piłkę nożną (to moje hobby). Oprócz minecrafta gram w inną grę: World of Tanks (może znacie, JohnRambo ty napewno) . Lubię PvP i zawsze gdy jestem na serwerze wchodzę na arene. Dużo rozmawiam z kolegami z klasy, jestem takim trollem, ponieważ rozśmieszam kolegów. Ogólnie kocham CraftApple, bo mogę pograć i pomagać wam.

Określ swoją dyspozycyjność: Aktualnie jestem w godzinach od 14/15:00 do 17:00, a w niedziele jestem od 8:30 do 11:00 (wtedy rzadko są pomocnicy)

Umotywowanie podania: Teraz pomagam graczom, zmieniłem się. Moje zachowanie już nie jest jak kiedyś. Naprawdę chcę być pomocnikiem, myślę że się nadaję.

Proszę o wyrozumiałość.

Pozdrawiam Gallus^^

(Nad tym podaniem siedziałem 2 tygodnie, ciągle je edytowałem w notatniku, więc proszę nie pisać: ee nie postarał się itp)

Reklama
  2. kasianinja

kasianinja #JeffTheDiller

Podanie jest ładne i estetyczne.Często widze cię na serwerze.

Moja opinia jest taka Jestem na TAK

3. Jazminola

Jazminola Babcia

W skrócie mówiąc: Chciałbyś, aby gracze przestrzegali Regulaminu.

Do reszty nie mam jak się przyczepić.

+
    Aktywność na forum.
    + Widuję Ciebie na serwerze.
    - Nie pomagasz graczom.
    - Miałeś bana.
    - Twoje zachowanie nie jest najlepsze (Przykłady: klik klik). Śmiem wątpić, iż wysunąłeś z niego jakieś wnioski.

Definitywne NIE.

4. GallusXD

GallusXD Kozak

@Jazminiola, a masz ss z tego miesiąca? Ban był za niby fly. Pomagam graczom, tylko ty rzadko na sv jesteś. Ale no cóż, każdy ma prawo do oceniania :)

5. RoyalSteve

RoyalSteve Użytkownik

O Boże Boże Boże Bożenko!

Dziś mam muzyczny dzień
    Gallusie jestem na Neutral.
    Jedyny minusik jest taki, że niezbyt często pomagasz (a może i tak ale mnie nie ma iks de)
    Podanie jest ładne i estetyczne. Nie mam żadnych zastrzeżeń co do aktywności na forum.
    A co do zachowania to powiem nie wiem, nie umiem, nie znam się zarobiony jestem.

6. kapiwegiel

kapiwegiel Użytkownik

To tera tak :
    - ban
    Z pomocą tak se...
    + często cie widuje na serwie
    + potrafisz sie dogadać
    + chyba nigdy nie widziałem u cb netykiety

Tak ;)

7. Sinmiedo

Sinmiedo Biznesmen

Jeżeli tak ma pisać swoje wypowiedzi przyszły pomocnik, to ja podziękuję.

Reklama
  8. ooo_

ooo_ Użytkownik

Siemanko

- miałeś bana

- twoje zachowanie nie jest najlepsze

+ Wbijasz na serwer

+ podanie estetyczne

i tutaj mam dylemat ponieważ są tutaj + i - ale
    Zachowanie to jest również niezbędnik
    dla ekipy
    ponieważ członek ekipy powinien mieć
    nienaganne zachowanie [ moim zdaniem ]

Jestem na NIE !

Pozdrawiamy Emstek :V & Damian :x

9. GallusXD

GallusXD Kozak

Przepraszam, ale my się nie zrozumieliśmy. Napisałem, że ss nie są z tego miesiąca, a wy dalej swoje. Przeklinam/obrażam/oszukuję teraz? Chyba nie, więc proszę już nie pisać tego samego: ee przeklina, złe zachowanie itp...

• Lubię To Lubię To x 1
    • List
  10. DJCreeperYT

DJCreeperYT ☆|Walker nr. #6463|☆

Witaj, Gallus
    OCENA:
    Plusy:
    - Aktywność na forum
    - Staż na serwerze
    - Pomagasz graczom, a to bardzo ważne
    - Miły pomocny ogółem dobry kolega
    Minusy:
    - Jesteś bardzo nerwowy (byłeś)
    - Nabijasz posty pod podaniem i nie tylko
    Reszta:
    To też duży plus gdyż wtedy nie ma pomocników dopiero tak od godziny 11-12 są.
    Jestem na TAK.
    Powodzenia!

• Lubię To Lubię To x 1
    • List
  11. mean

mean Użytkownik

Z Gallusem znam się nie od dziś mogę powiedzieć , że gracz jest aktywny
    zarówno na forum jak i na serwerze!
    Często pomaga i nie zauważyłem żeby był "agresywny" w pełnym znaczeniu tego słowa.
    Jestem jak najbardziej na TAK!

12. R_A_P_3_R

R_A_P_3_R ✯Biznesmen✯
    Staff Member ViceAdministrator

A kogo my tu mamy ;]
    Według mnie, powinieneś tak w cudzysłowiu "dorosnąć " do roli pomocnika. Czyli? Bo pomocnik to nie tylko ranga, która masz przy nicku by się pochwalić przez kolegami " O patrz, mam pomo i yolo". Tu trzeba zaangażowania i trochę pracy w nia poświęcić.
    Nie żebym ci "zazdroscil" ze dostaniesz pomocnika ( tak jak to piszesz juz ludziom, że zabijają cie bo ci zazdroszcza). A czemu wgl tak uważam, bys poczekał? Może pomagasz, ogarnales sie cos tam w zachowaniu itd ale to tylko na pewny czas, by zdobyc w koncu tego POMOCNIKA. Ale jak go dostaniesz to jk bedziesz? Tego nikt nie wie. Kazdy zna twoja troche przeszłość, łatwo sie denerwujesz (wiec czy bedziesz w stanie utrzymac nerwy?) . Wiem, że sie starasz, ale ja bym na twoim miejscu sie wstrzymał, obserwowal role pomocnika (jk sb z dana sytuacja radzi) i bral przyklad ;). To na tyle z mojej wypowiedzi.
    Ps: trenuj kontrolowanie nerwów i pamietaj; czity sa ble ;)
    Jestem jeszcze na NIE.
    Pozdr RR

===============
    I tu sie tak troche pogrążyłes.
    Nie przeklinasz, nie kradniesz (w tym miesiącu)
    No wiadomo, że jak chcesz dostac pomocnika to nie bedziesz tego robil, bo by nie wypadało ;) .

13. GallusXD

GallusXD Kozak

Raper, że zazdrości napisałem twojemu ironkowi bracikowi ;) Wgl. Nerwy mam opanowane w tym miesiącu nie przeklinałem/oszukiwałem itp.

:*<kocham><3

14. ThreeEyedMaster

ThreeEyedMaster Well-Known Member
    Zasłużony

Niestety Twoje dotychczasowe zachowanie na Serwerach Sieci CraftApple, każe nam wątpić w to, że będzie Ci się chciało sumiennie wypełniać obowiązki Pomocnika, a to przekreśla Twoją szansę na dołączenie do Ekipy.

Pograj na CraftApple kolejny miesiąc. Daj się poznać innym Graczom. Wpadnij na TS. Zwiększ swoją aktywność na Forum. Udowodnij, iż naprawdę "się zmieniłeś".

Znajdź chwilę na zapoznanie się z Regulaminem, Uprawnieniami i Obowiązkami Pomocnika, oraz Wzorem Podania.

A jeśli po miesiącu nadal będziesz chciał zostać Pomocnikiem, to napisz Podanie i zobaczymy.

Pamiętaj, Administracja posiada multikonta. Nigdy nie wiesz gdy patrzymy.

Kandydatura odrzucona.

Thread Status:
Not open for further replies.

Share This Page