MC.CRAFTAPPLE.PL

Dolacz do innych graczy

Lisek333

Discussion in 'Odwołania od banów.' started by Lisek333, 5 November 2016.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Lisek333

Lisek333 AquaristA

1.Nick z gry: Lisek333
    2.Data otrzymania bana:4-11-2016 22:15pm
    3.Sytuacja oraz powód otrzymania bana:Reklama/Recydywa
    4.Dlaczego miałbyś dostać UB ?:poniewaz moj kolega chcial ip do jakiegos skyblocka innego a ze ten akurat niedzialal poszliamy na ten ktory jest na waszym serwerze. Przepraszam ze nienapisalem mu na msg ale zapomniałem poza tym tamten serwer co go "reklamowalem" jest na 1.5.2 i nie dziala bo nie istnieje...

Reklama
  2. Ladavi

Ladavi Więzień numer #3147

§ 2. Postanowienia ogólne
    8. Craftapple Network będzie przeciwdziałało reklamowaniu oraz propagowaniu innych niż Craftapple.pl Serwerów Minecraft, for o tematyce Minecraft oraz innych niewymienionych. Niestandardowe formy reklamy - propagowanie innych serwerów Minecraft pośród graczy Craftapple Network za pomocą platformy Forum, Serwerów Minecraft, TeamSpeak3 w „specyficzny” sposób (zachęcanie, zwodzenie) przez np. stałych Graczy/Klientów nie będzie traktowane wedle (§ 3. Pkt. 9). Osoby takie będą BANOWANE NA FORUM, SERWERACH MINECRAFT, TEAMSPEAK3 w przypadku uzyskania dowodów przez Craftapple Network.

§ 3. Czat
    9. Wysyłanie/reklamowanie na Czacie Globalnym jak i Prywatnym, innych niż Craftapple Network serwerów Minecraft, serwerów TeamSpeak3, stron internetowych o tematyce Minecraft oraz innych niewymienionych związanych tematycznie z Minecraft, będzie karane
    według Taryfikatora Kar.

Reklama na pw by nic nie dała.

3. _Zielony_

_Zielony_ Głupek

Tak?
    Ja Ci to napiszę z mojej perspektywy.
    Wszedł na nasz serwer ts.craftapple.pl (polecam) gracz ze skyblocka i się na Ciebie poskarżył.
    Otóż otrzymałem ss, na którym na chacie GLOBALNYM wysłałeś ip DZIAŁAJĄCEGO serwera minecraft. Sam to sprawdziłem.
    Z racji, że już wcześniej miałeś bana za reklamę - ban permanentny.
    Administracja otrzymała odpowiednie dowody.
    Na tę chwilę - brak ub.

Thread Status:
Not open for further replies.

Share This Page