1.Nick z gry: Lisek333 2.Data otrzymania bana:4-11-2016 22:15pm 3.Sytuacja oraz powód otrzymania bana:Reklama/Recydywa 4.Dlaczego miałbyś dostać UB ?oniewaz moj kolega chcial ip do jakiegos skyblocka innego a ze ten akurat niedzialal poszliamy na ten ktory jest na waszym serwerze. Przepraszam ze nienapisalem mu na msg ale zapomniałem poza tym tamten serwer co go "reklamowalem" jest na 1.5.2 i nie dziala bo nie istnieje...
§ 2. Postanowienia ogólne 8. Craftapple Network będzie przeciwdziałało reklamowaniu oraz propagowaniu innych niż Craftapple.pl Serwerów Minecraft, for o tematyce Minecraft oraz innych niewymienionych. Niestandardowe formy reklamy - propagowanie innych serwerów Minecraft pośród graczy Craftapple Network za pomocą platformy Forum, Serwerów Minecraft, TeamSpeak3 w „specyficzny” sposób (zachęcanie, zwodzenie) przez np. stałych Graczy/Klientów nie będzie traktowane wedle (§ 3. Pkt. 9). Osoby takie będą BANOWANE NA FORUM, SERWERACH MINECRAFT, TEAMSPEAK3 w przypadku uzyskania dowodów przez Craftapple Network. § 3. Czat 9. Wysyłanie/reklamowanie na Czacie Globalnym jak i Prywatnym, innych niż Craftapple Network serwerów Minecraft, serwerów TeamSpeak3, stron internetowych o tematyce Minecraft oraz innych niewymienionych związanych tematycznie z Minecraft, będzie karane według Taryfikatora Kar. Reklama na pw by nic nie dała.
Tak? Ja Ci to napiszę z mojej perspektywy. Wszedł na nasz serwer ts.craftapple.pl (polecam) gracz ze skyblocka i się na Ciebie poskarżył. Otóż otrzymałem ss, na którym na chacie GLOBALNYM wysłałeś ip DZIAŁAJĄCEGO serwera minecraft. Sam to sprawdziłem. Z racji, że już wcześniej miałeś bana za reklamę - ban permanentny. Administracja otrzymała odpowiednie dowody. Na tę chwilę - brak ub.