Imię: Bartek Dokładny nick w grze: 0hSad Ile czasu dziennie przebywasz w grze, oraz na których serwerach najchętniej: (wcześniej) 5-7h (teraz) 3-4h Data urodzenia: Dokładnie to się urodziłem 19.09.2004 Przybliżona data rozpoczęcia gry w Minecraft i wersja: 1.7.4 rok 2012 Przybliżona data rozpoczęcia gry na Craftapple: 2014 rok Czy kiedykolwiek byłeś/aś karany/a na Serwerze gry lub Forum: Tak, byłem karany i to nie raz ale postanowiłem to zmienić. Czy posiadasz rangę PREMIUM na CraftApple: Nie, na razie ale chyba jutro(25.09) kupuje. Czy składałeś/składałaś wcześniej Podanie na Pomocnika CraftApple? Tak i to wiele razy ale za każdym razem nie zostawało przyjęte. Co chciałbyś/chciałabyś zmienić na Craftapple: Zmieniłbym ogólnie lobby bez urazy to też jest ładne, ale chciałbym po prostu dodać jakąś zmianę. I dodać trochę więcej trybów gry. Jakie uprawnienia i obowiązki posiada Pomocnik: OBOWIĄZKI POMOCNIKA: Pomagać Moderatorom w ogarnianiu czatu. Zgłaszać wszelkie problemy/usterki/bugi do ViceAdministratora lub Administratora. Pomagać Graczom w ich problemach, wyjaśniać działanie komend. Uczestniczyć w życiu Serwera i dyskusjach na Forum. Zbierać dowody podczas Karania. Być dyspozycyjnym (Wykonywać dodatkowe czynności, wskazane przez Vice/Administratora, Moda) Komendy Pomocnika: /kick [Nick] <POWÓD> - Wyrzuca Gracza z dowolnego Serwera w sieci. /tempmute [Nick] [Xmo Xd Xh Xm Xs] <POWÓD> - Wycisza Gracza na czas tymczasowy w całej sieci. Przykład użycia: /tempmute steve 24h lub 1mo lub 60s lub 7d Wulgaryzmy /unmute [Nick] - zdejmuje kare. Dlaczego chciałbyś/chciałabyś zostać Pomocnikiem: Chciałbym zostać pomocnikiem, ponieważ sam uważam że warto pomagać takim sieciom w rozwoju a ten serwer na prawdę już przeszedł swoje. Gram na nim już długo miałem dużo kont, jestem poznawalny, i lubię sobie posiedzieć na ts3 z innymi graczami. Opisz w jaki sposób załagodzisz powstałe konflikty: Jeżeli konflikt będzie się opierał na wyzwiskach to najpierw dana osoba co wyzywa dostanie kicka 3x jeżeli dwie osoby się ciągle kłócą to 2 osoby dostaną kicka 3 razy potem już mute na 5h. Czy posiadasz umiejętność współpracy z ludźmi: Tak, posiadam i wykorzystuje ją w szkole jak i w domu w grach na różnych portalach społecznościowych. Opisz swoją osobę: Tutaj min. 5 rozbudowanych zdań. Mam 14 lat i pochodzę z Mazowsza. Chodzę, do podstawówki jak większość graczy z tego serwera *bez urazy nie jest to w celach obrażających*, umiem się zakumplować z każdym.. Lubię grać na komputerze ale tylko czasami na nim gram. Posiadam różne social media np. Snapchat, Instagram, Facebook itp. Lubię grać z kolegami w Minecrafta i Fortnita. W klasie mam dużo kolegów z którymi organizujemy walki na przerwach :'). Co najbardziej podoba Ci się w grze Minecraft: W grze Minecraft bardzo mi się podoba to jak można pokazać swoją kreatywność, budując domy, bloki, różne budowle, aqua parki, parki rozrywki, miasta. A również mechanizmy w tej grze których nie ogarniam do końca bo jest dla mnie to za trudne ale nauczę się kiedyś. Lubię też w Minecrafcie robić np. Roleplay typu Rodzina, Szkoła, Miasto itd. w których się świetnie bawię. Określ swoją dyspozycyjność: Pracować jako pomocnik mogę zawszę, lecz nie za bardzo w nocy i np. o 23/00:00, ponieważ mam teraz dużo nauki ale w wakacje, ferie, przerwę świąteczną będę częściej i to o wiele odwiedzał serwer i pilnował graczy. Umotywowanie podania: Myślę, że to podanie się przyjmie bo na prawdę się postarałem nad nim raczej nie zrobiłem go tak jak każde czyli na pałe. Długo gram na serwerze i myślę, że będzie dużo głosów na Tak bo na prawdę zmieniłem się, jeżeli nie zobaczyłeś/aś zmian jakie przeszedłem to wejdź może o 14.00 na serwer wtedy będę.
Siemka Bartek widzę ciebie na serwie ale nie widzę żebyś pomagał i dałem ci nie tak dawno trochę kicków za netykiete ale przejdżmy do samego podania W ogóle to jest na NIE dlatego że mało pomagasz na serwie i jesteś mało aktywny na forum ode mnie to tyle.
Cześć Pozwól ,że też wypowiem się pod twoim podaniem. Za każdym razem kiedy widziałam cię na OpenCreative nie widziałam z twojej strony pomocy ,raczej nawet obrażałeś graczy i się z nimi kłóciłeś. Ze strzała dasz kicka ? Nie spróbujesz ich uspokoić albo żeby przeszli z kłótnią na /msg bądź dali sobie /ignore ? Przykro mi ale jestem na Nie. Powodzenia! Sannakaisa
Kto kiedyś był karany na serwerze i to wiele razy moim zdanie nie jest godną osobą na pomocnika. Poza tym jak piszesz co oznacza że wtedy nie nadawałes się na członka Ekipy :/ Co prawda jak pisze Kalak widze cb na serwerze ale nie pomagasz za często. Jestem na NIE, ale może kiedyś po np. 2 latach wyślesz podanie i zostanie zaakceptowane
Po 2 latach? Nie jesteś swiety Kruk I nie powinnes oceniac takich ludzi, Bo sam lepszy nie jestes. Sa wyjątki, czyli jeżeli ktoś jest karany to może się dostać. Po 2 latach !! GOSCIU XDDD, nie wieże kruk... Nie wiem czy próbujesz reputacji nabrać ale chyba ci cos nie pyka co do podania Jestem na Neutral ze wzgl. często cie nie widze mało pomagasz praktycznie w ogóle. Spróbuj za kilka miesięcy np. w grudniu? Tylko pamiętaj aby pomagać i postarać się aby więcej nie być karanum nawet za netykietę lub coś w tym stylu.
Członka Administracji? No chyba członka Ekipy. Podanie jest no nieczytelne. Aktywność na forum słaba. Widuję Cię w grze jednak no nie pomagasz. Pamiętam, że często łamałeś zasadę Netykiety, więc przez to jestem na Nie. Pozdrawiam Skyraf~
Widze że chyba z RPA pochodzisz bo w naszym kraju jest demokracja i wolność słowa a w konstytucji jest że ośmieszanie publiczne jest karane zgodnie z Kodeksem Wykroczeń. Brak słów...
Niestety przeprowadzony test udowodnił, iż brakuje Ci zapału do pomagania innym. A to, w połączeniu z dość sporą kłótliwością z innymi Graczami, przekreśla Twoją szansę na dołączenie do Ekipy. Pograj na CraftApple kolejny miesiąc. Popracuj nad swoim podejściem. Daj się poznać innym Graczom. Zwiększ swoją aktywność na Forum. Udowodnij, iż naprawdę "lubisz pomagać". Znajdź chwilę na zapoznanie się z Regulaminem, Uprawnieniami i Obowiązkami Pomocnika, oraz Wzorem Podania. Przeczytaj praktyczne wskazówki na temat dobrej kandydatury. A jeśli po miesiącu nadal będziesz chciał zostać Pomocnikiem, to napisz Podanie i zobaczymy. Pamiętaj, Administracja posiada multikonta. Nigdy nie wiesz gdy patrzymy. Kandydatura odrzucona.