MC.CRAFTAPPLE.PL

Dolacz do innych graczy

[Podanie] Crytal

Discussion in 'Rekrutacja na pomocnika | Ekipa' started by Crytal, 12 July 2017.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Crytal

Crytal Użytkownik

Imię: Agata

Dokładny nick w grze: Crytal

Ile czasu dziennie przebywasz w grze, oraz na których serwerach najchętniej: Otóż w grze przebywam w godzinach: 8.00-10.00, 11.00-14.00, 15.00-18.00, 19.00-22.00. Najchętniej przebywam na trybie Survival.

Data urodzenia: 21.11.1999r.

Przybliżona data rozpoczęcia gry w Minecraft i wersja: W grę Minecraft zaczęłam grać ok. rok temu, na wersji 1.10.2

Przybliżona data rozpoczęcia gry na Craftapple: Dwa tygodnie temu.

Czy kiedykolwiek byłeś/aś karany/a na serwerze gry lub forum:
    Nie, nie byłam.

Co chciałbyś/chciałabyś zmienić na Craftapple: Zdążyłam zauważyć, iż w grze pojawiają się błędy, które należałoby zlikwidować, np. podczas bitw na arenie PvP nie da się uderzyć danego Gracza, natomiast po kilku sekundach Gracz "powraca" do gry i może normalnie się bić. Rozumiem, że w grze są to kilkusekundowe błędy, lecz dla wielu Graczy jest to niepokojące i odciągające od owej areny.

Jakie uprawnienia i obowiązki posiada Pomocnik:

UPRAWNIENIA :

- komenda - /kick nick <powód>,np./kick Gracz123 Netykieta
    - komenda - /mute nick <czas>, np./mute Gracz123 24h

*Chciałabym przybliżyć dokładniejsze zastosowania danych komend, które są niezbędne w posiadaniu rangi Pomocnik*

-Zacznę od komendy /kick nick powód

Na miejscu słowa "powód" należy zastosować dane określenia:

- Netykieta (poprawne zasady zachowania się w internecie - nie używanie wulgarnych słów, nie propagowanie nienawiści, np. do osób z innego pochodzenia/innej płci, obrażanie w wulgarny, niezacenzurowany sposób).

- Spam (przesadne, długie, niezrozumiałe, powtarzające się sformułowania nie znaczące dla nikogo, zaśmiecające chat teksty).

- Zmień skin/nick (niestosowna nazwa Gracza, bądź skin propagujący nienawiść lub mający charakter seksualny)

-Ogarnij się! (stosuję się ten powód, gdy Gracz mimo powtarzających się uprzedzeń nie stosuje się do uciążliwych już uprzedzeń, Gracz po takim powodzie powinien się uspokoić)

Teraz przejdę do komendy /mute nick <czas>

- Czas może być, np. : 4h, 24h, 48h.

- Używa się owej komendy, gdy Gracz zareklamuje inny serwer niż ten, na którym się w danym momencie znajduje, bądź gdy Gracz otrzyma dwa razy komendę /kick nick powód, nic nie zrozumie z tego i nadal będzie się to powtarzało.

Przejdę do Obowiązków:
    - Pomagać moderatorom w ogarnianiu czatu.
    - Zgłaszać wszelkie problemy/usterki/bugi dla ViceAdministratora lub Administratora.
    - Pomagać graczom w ich problemach, wyjaśniać działanie komend
    - Uczestniczyć w życiu serwera/dyskusjach na forum.
    - Być dyspozycyjnym (Wykonywać dodatkowe czynności, wskazane przez Vice/Administratora, Moda)

Dlaczego chciałabyś zostać Pomocnikiem: Chciałabym być Pomocnikiem, ponieważ bardzo mi zależy na życiu serwera, a wiem, że tuż tuż NE, więc każda para rąk się przyda.

W jaki sposób załagodzisz powstałe konflikty: Na początku porozmawiam z obiema stronami na spokojnie, wszystko wytłumaczę, jeśli Gracze nie będą mieli zamiaru mnie słuchać i zaczną wyrażać się wulgarnie, użyję komendy /kick nick <powód>. Jeśli owa sytuacja z wulgarnymi, nie do przyjęcia słowami - każę im się przenieść na /msg.

Czy posiadasz umiejętność współpracy z ludźmi: Tak, posiadam.

Opisz swoją osobę: Uczęszczam do drugiej klasy liceum sportowego. Można powiedzieć o mnie, że jestem "pracowitą mrówką", ponieważ jestem typem słuchacza i lubię polecenia, bo dzięki nim nabieram codziennego doświadczenia. Chodzę na dodatkowe zajęcia z mojej szkoły - na kajakarstwo, w roku szkolnym poświęcam temu systematycznie jeden dzień w tygodniu, mianowicie w piątek, w godzinach 18.00-20.00, w wakacje mam wolny czas od treningów. Grą, która osobiście mnie zaciekawiła i wprawiła w zręczność i oczywiście zachęciła do grania w gry to Minecraft, pokazał mi go mój niesforny braciszek, o którym wspomnę w dalszym ciągu podania. Jestem osobą otwartą oraz uprzejmą - lubię nawiązywać nowe znajomości.

Określ swoją dyspozycyjność: Moja dyspozycyjność nie jest koszmarna, gdyż można mnie znaleźć i skontaktować się przez owe social media:

-Facebook: https://www.facebook.com/agata.swiatkowska.37
    -Forum oczywiście
    -Snapchat:
    agalovesnap

Umotywowanie podania: Bardzo mi zależy, aby być w Ekipie, ponieważ mam zamiar pomagać ogarnianiu chatu, pomagać Moderatorom oraz Graczom. Chciałabym również dostarczyć do siebie coraz więcej nowego doświadczenia oraz sumiennie wykonywać zaszczytną, charytatywną na rzecz serwera robótkę. Byłby to dla mnie zaszczyt dołączyć do Ekipy CA, ponieważ nadchodzi NE, a chciałabym, aby Gracze mimo mojej pomocy w teraźniejszym czasie, zauważyli, że ktoś optymistyczny na nich czeka i zawsze może pomóc w potrzebie.

Ps.
    Chciałabym dodać od siebie, że bardzo żałuję za to, co zrobił mój brat na tym serwerze. Mianowicie chciałabym się przyznać do tego, że mój niesforny braciszek, o którym napisałam wcześniej robił sobie multikonta na tym serwerze i nie uprzejmie odnosił się do Graczy. Chciałabym się tylko przyznać, aby nie mieć tego na sumieniu. Po prostu szczerość to podstawa. Bardzo za niego przepraszam i powiadamiam Was Gracze oraz Szanowana Administracjo wraz z Ekipą, że takiej sytuacji już nie będzie, gdyż brat mój nie ma dostępu już do komputera, z którego właśnie korzystam przez okres 3 lat, aby się nauczył, co to kultura.

Pozdrawiam i proszę o pozytywne rozpatrzenie mojego podania.

EDIT: Mój brat grał na wielu nickach, pamiętam tylko jeden, nie do końca wiem, czy to poprawnie napiszę, lecz miał w nazwie "Thunder". Sytuacja została wyjaśniona w naszej rodzinie.

• Nie zgadzam się x 3
    • Lubię To x 2
    • Zgadzam Się x 2
    • Nie lubię x 1
    • Użyteczne x 1
    • Optymista x 1
    • Kreatywny x 1
    • List
    #1 Crytal, 12 July 2017
    Last edited: 12 July 2017
    Reklama
  2. Hate_you

Hate_you Użytkownik

"Umotywowanie podania: Bardzo mi zależy, aby być w Ekipie, ponieważ mam zamiar pomagać ogarnianiu chatu, pomagać Moderatorom oraz Graczom. Chciałabym również dostarczyć do siebie coraz więcej nowego doświadczenia oraz sumiennie wykonywać zaszczytną, charytatywną na rzecz serwera robótkę. Byłby to dla mnie zaszczyt dołączyć do Ekipy CA, ponieważ nadchodzi NE, a chciałabym, aby Gracze mimo mojej pomocy w teraźniejszym czasie, zauważyli, że ktoś optymistyczny na nich czeka i zawsze może pomóc w potrzebie."

Nie przekonałaś mnie co do tego, iż jesteś odpowiednią osobą na te stanowisko, pomagać można BEZ RANGI, nie jest to wystarczający argument, dlaczego masz dostać tą posadę.
    Mam mięszanę uczucia co do twojej osoby, że jesteś multikontem, jakiegoś niesfornego gracza.
    Ocenę, możesz wywnioskować z tego co napisałem.
    Ps. Jaki nick ma twój brat ?

• Zgadzam Się Zgadzam Się x 3
    • Pomocny Pomocny x 1
    • Burak Burak x 1
    • List
  3. OldAngelMatthew

OldAngelMatthew Użytkownik

Crytal jesteś bardzo miłą i szczerą osobą :). Podanie miło sie czyta,nie widze w nim żadnych błędów . Masz odpowiedni wiek i sporo rozumu w głowie . Lecz jest kilka rzeczy które musze wymienić :
    - grasz dopiero 2 tygodnie na CA
    - nie pomagasz
    - bajeczka o młodszym braciszku (wiemy oco chodzi )
    Może + przeważa ,ale to co najbardziej sie liczy u pomocnika to pomaganie ,którego niestety u ciebie nie widać
    Jestem na NIE
    Popomagaj ,pograj więcej na serwie ,a może te NIE zmieni sie w kolorowe
    TAK .
    Z wyrazami szacunku
    WORMISTRZ
    Edyt.: Pomaganie to nie tylko ewenty :)
    Edyt 2- patrzy nie nabijaj postów pod podaniem możesz go edytować :)

• Lubię To Lubię To x 2
    • Zgadzam Się Zgadzam Się x 2
    • Burak Burak x 1
    • List
    #3 OldAngelMatthew, 12 July 2017
    Last edited: 13 July 2017
  4. dudek02

dudek02 Użytkownik

Wydajesz się być bardzo sympatyczną dziewczyną ale niestety to nie wystarczy. jak dla mnie mogłabyś być pomocnikiem ale nie z takim krótkim stażem.

• Zgadzam Się Zgadzam Się x 1
    • Nie zgadzam się Nie zgadzam się x 1
    • Przyjazny Przyjazny x 1
    • List
  5. Jazminola

Jazminola Babcia

Rozumiem, że chciałaś jak najlepiej przybliżyć nam zastosowanie owej komendy, tylko jest ono trochę niezgodne z Taryfikatorem Kar.

Poza tym jedynym błędem Podanie jest okej. Widuję Ciebie na serwerze, jak na tak krótki staż masz dobrą aktywność na forum. Jesteś pomocna, miła. Do pełnienia ww. funkcji masz odpowiedni wiek. Jedyna moja wątpliwość to dość krótki staż na serwerze.

Jestem na tak, powodzenia. ;)

• Przyjazny Przyjazny x 2
    • Lubię To Lubię To x 1
    • List
  6. patrzy

patrzy -legenda patrzenia-

Crytal . Jesteś tak krótko na serwerze Craftapple -
    Pierwszy argument na Nie
    Nie zauważyłem abyś pomagała... no może raz-
    drugi argument na
    Nie

to wszystko , co udało mi się u ciebie poprzez chat oraz zachowanie zaobserwować
    -słowa wormistrza

-patrzy 2k17

7. _lagozaur_

_lagozaur_ Zabił Ladaviego i dostał za to bana.

Witaj,
    Jesteś miłą, sympatyczną i pomocną osobą. Ale tak jak napisał Hejt zastanawiam się czy nie jesteś jakimś multi kontem
    Ale przejdźmy do oceny;
    -Pomagasz
    -Odpowiedni wiek
    -Podanie ładne, estetyczne
    -Za krótko grasz na serwerze to już duzo znaczy..
    Na ten moment jestem na NIE

• Lubię To Lubię To x 2
    • Pomocny Pomocny x 2
    • List
    Reklama
  8. Sannakaisa

Sannakaisa Bliżej Nieokreślone

Witam
    Twierdze ,że jesteś wyjątkową osobą i z bardzo nie częstym charakterem
    Sama jestem na "TAK,TAK" . Mam tylko jeden mały haczyk .
    Troszkę za mało grasz .No i co do tego ,że "pomagasz" powiem ,że pomagasz .
    Bo eventy jednak trochę kosztują a i tak je robisz .
    Życzę ci powodzenia !!

Z poważaniem Sannakaisa.

• List
  9. patrzy

patrzy -legenda patrzenia-

event to nie pomoc, to tylko wydarzenie dla wszystkich graczy i ona o tym decyduje. Pomoc to: rozwiązywanie konfliktów,uprzedzanie graczy żeby się uspokoili (dla ich dobra),być miłym dla nich ,to im pomoże w kontaktowaniu się. I tu "wyjątkowa osoba i bardzo nieczęsty charakter" nie ma znaczenia

-patrzy 2k17

• Lubię To Lubię To x 3
    • List
  10. Bladys

Bladys Użytkownik

Agatko, jesteś bardzo sympatyczną osobą i wiem, że dla każdego chcesz dobrze. Tyle sportu w twoim życiu na pewno nauczyło bądź uczy Cię, że możemy osiągnąć to co chcemy, wkładając w to dużo wysiłku i pracując na to. Jestem bardzo zadowolony, że są osoby przykładające się do pisania podań, twoje podanie jest naprawdę dobre. Jedno z lepszych jakie dotąd widziałem na tym forum, miałem okazję trochę z tobą porozmawiać i widzę w tobie inteligentną osobę, w odpowiednim wieku i jestem praktycznie pewien, że poradzisz sobie na tym stanowisku. Jedyne co mnie tu martwi to twój krótki staż, ale już obeznałaś się z tematem. Ja osobiście jestem na tak, stale buduj dobre relacje z graczami ---> To owocuje :).
    Powodzenia :)

• Lubię To Lubię To x 2
    • List
  11. PanKtoryWie

PanKtoryWie Użytkownik

Agato
    Jestem narazie na NIE, Pograj Więcej poznaj graczy pomagaj Wtedy może się to zmieni na TAK.

Pozdrawiam PKW

• List
  12. Rapstak

Rapstak alternatywka nr1

Jak dla mnie coś tu śmierdzi, nie wiem co - ale coś na bank.
    Co mi się w Tobie nie podoba?

• Pojawiasz się znikąd, praktycznie nic o Tobie nie wiem.
    • Zaczynasz pomagać nie wiadomo skąd, nie wiadomo czemu. Zakładasz konto na forum, udzielasz się, pomagasz, piszesz dużo wątków.
    • Ten Twój brat, który według mnie nie istnieje.

Przyklejam się do odpowiedzi jak i pytania Hate_You - jaki nick ma Twój brat?

Rozumiem, że są osoby, którym pomaganie sprawia przyjemność i są tolerancyjne, kulturalne i w ogóle, ale jednak Ty mnie nie przekonałaś.

• Zgadzam Się Zgadzam Się x 3
    • Lubię To Lubię To x 2
    • Burak Burak x 1
    • List
  13. ThreeEyedMaster

ThreeEyedMaster Well-Known Member
    Zasłużony

Niestety fakt, iż grasz u nas od niedawna przekreśla Twoją szansę na dołączenie do Ekipy.

Pograj na CraftApple kolejny miesiąc. Daj się poznać innym Graczom. Wpadnij na TS. Zwiększ swoją aktywność na Forum. Udowodnij, iż naprawdę "lubisz pomagać".

Znajdź chwilę na zapoznanie się z Regulaminem, Uprawnieniami i Obowiązkami Pomocnika, oraz Wzorem Podania.

A jeśli po miesiącu nadal będziesz chciała zostać Pomocnikiem, to napisz Podanie i zobaczymy.

Pamiętaj, Administracja posiada multikonta. Nigdy nie wiesz gdy patrzymy.

Kandydatura odrzucona.

• Kreatywny Kreatywny x 1
    • List
Thread Status:
Not open for further replies.

Share This Page