Proszę o uchylenie podpunktu a. punktu 8. paragrafu 9. regulaminu sieci Craftapple Network dotyczącego powracających byłych członków ekipy i administracji. Imię: Shiri (tak, wiem, że takiego imienia pewnie nie ma) Dokładny nick w grze: Inevara Ile czasu dziennie przebywasz w grze, oraz na których serwerach najchętniej: Biorąc pod uwagę to, co się w ostatnim czasie działo i to, co w przyszłym tygodniu dziać się będzie, mogę stwierdzić, że spędzam od godziny do trzech-czterech godzin dziennie na serwerze open creative. Data urodzenia: 20 grudnia 1999r. Przybliżona data rozpoczęcia gry w Minecraft i wersja: Rok 2012, wersja 1.2.3 Przybliżona data rozpoczęcia gry na Craftapple: 10 lipca 2015 roku, godzina 2:05 Czy kiedykolwiek byłeś/aś karany/a na Serwerze gry lub Forum: Mam na koncie jeden ban na serwerze za nieumyślną reklamę Czy posiadasz rangę PREMIUM na CraftApple: Nie, mam Vipa. Co chciałbyś/chciałabyś zmienić na Craftapple: Jak na razie nie mam pomysłów, które byłyby jakąś nowością, jedyny warty wspomnienia, dotyczący bazy wiedzy, został już przedstawiony w dziale propozycji. Jakie uprawnienia i obowiązki posiada Pomocnik: Do zakresu obowiązków Pomocnika należy udzielanie Graczom wsparcia intelektualnego związanego z serwerem, utrzymywanie porządku na chacie ogólnym, w razie konieczności wymierzenia kary zgodnej z regulaminem, co też jest obowiązkiem Pomocnika, zbierać dowody na słuszność kary, pozostawanie w dyspozycji osób wyżej postawionych w hierarchii, aktywnie brać udział w życiu serwera, stosować się do regulaminu w tym samym stopniu, jak powinien każdy Gracz, z czego wynikają obowiązki wspólne dla wszystkich. Uprawnienia Pomocnika to dostęp do komend /kick <nick> [powód], /tempmute <nick> <czas> [powód] i /unmute <nick>, służące kolejno do wykopywania Graczy z serwera, wyciszania Graczy na określony czas i zdejmowania wyciszenia. Pomocnik jest też ponad zabezpieczeniem przed dużymi literkami i cenzurą. Dlaczego chciałbyś/chciałabyś zostać Pomocnikiem: Od kiedy znowu bywam regularnie na serwerze, widzę, że creative nadal jest tym trybem, którego "wszyscy się boją". Na porządku prawie że codziennym pojawiają się tam liczne pogwałcenia regulaminu, Gracze generalnie są tam trudni do opanowania przez tych, którzy nie mają szczególnych uprawnień. Z reguły jedyną osobą poza Ekipą, którą widzę, że próbuje z tym walczyć, jest Crytal, no ale co to zmienia, skoro i tak jest ignorowana/wyśmiewana/<tu wstaw dowolny czasownik o negatywnej wymowie>? Tak więc skoro Ekipa nieczęsto tam zagląda, a jeśli już, to na krótko i/lub dlatego, że z survivalem są problemy, myślę, że mogę uzupełnić pewne braki. W jaki sposób załagodzisz powstałe konflikty: Nie da się odpowiedzieć na to pytanie, jeśli mam wymieniać i opisywać konkretne metody. Nawet jeśli z pozoru wydaje się, że niektórzy ludzie są tacy sami, to jednak każdy człowiek jest inny, bez wyjątku. Co za tym idzie, do każdego człowieka potrzeba innego podejścia, a takie zawsze można znaleźć. Do tego dążę w przypadku konfliktów, nie próbuję na siłę korzystać z jednego sposobu, aczkolwiek staram się utrzymywać atmosferę jeśli nie przyjazną, to neutralną. Ewentualnie mogę skorzystać ze swojej "aury" i po prostu "zabić" chat, co też jest efektywne. Czy posiadasz umiejętność współpracy z ludźmi: Ależ oczywiście, jak najbardziej, czemu nie? Owocnie współpracuję z różnymi ludźmi praktycznie codziennie. Opisz swoją osobę: Imię i wiek znane, nie widzę sensu powtarzać. Jak większość ludzi w moim wieku, na co dzień chodzę do szkoły, oceny ładne zbieram mimo że się nie uczę, śpię ileś godzin dziennie, jem, piję i tak można wymieniać w nieskończoność. Zróżnicowane opinie opisują mnie jako osobę elokwentną, inteligentną, małomówną, lubiącą ciastka i kotlety. W większości to wam pozostaje ocenić, bo kim jestem, żeby oceniać własną osobę? Jest też kwestia postrzegania mnie przez ludzi internetu- mimo długotrwałych kontaktów i wyraźnych sugestii w jedną stronę nadal trwają drobne spory na temat mojej płci, co zabawne, często padają tam sensowne argumenty. Teoretycznie mam umysł ścisły, aczkolwiek nie przeszkadza mi to w quasi-filozofowaniu czy interpretacji różnych tekstów kultury, takich jak teksty piosenek czy obrazy internetowych artystów. Poza opisaną tutaj obok interpretacją lubię też takiej muzyki po prostu posłuchać, w szczególności jeśli to metal, pograć w gry typu Warframe, League of Legends czy Minecraft właśnie. Dodatkowo nie lubię większości typowej kultury popularnej i nie interesują mnie rzeczy takie jak moda. Co najbardziej podoba Ci się w grze Minecraft: W samej grze raczej niewiele mi się podoba, gram w to głównie ze względu na społeczność, jaka się w rzeczonych klockach uformowała i z jaką mam jakąś określoną bardziej lub mniej relację. Określ swoją dyspozycyjność: Głównie można mnie złapać w godzinach wieczornych i nocnych, od przyszłego tygodnia mogę się też czasem pojawiać przed godziną 16. Najlepiej kontaktować się ze mną przez Discord lub moduł rozmów na tym forum. Umotywowanie podania: "Ludzie się nie zmieniają." Czasem tak mawiam i podtrzymuję swoje zdanie, mimo że w tej sytuacji świadczy to raczej przeciwko mnie. Otóż nie. Ludzie się nie zmieniają, to prawda, ale nie jest mowa o ogóle, lecz o samym tym, kim człowiek jest. Człowiekowi nie odbierze się tego, czym był kiedyś, co kiedyś przeżył, wszystko to siedzi gdzieś w samym środku, niezmiennie. Zewnętrznie człowiek może zmieniać się diametralnie przez cały czas, jako że czas jest zmianą samą w sobie. Do czego zmierzam? Ano do tego, że podejrzewam, że "Incydent" nie ma szans popaść w zapomnienie, jednak od tego czasu zaszły spore zmiany. Wiem, że każdy głupi może sobie pisać, że się zmienił, no ale co zrobić? Akurat na tamten okres przypadło złożenie niezbyt sprzyjających okoliczności w życiu, związanych z różnymi rzeczami, w tym właśnie ze zmianami w ludziach. Tamten czas minął, od tamtego czasu nastąpił spory postęp, na przykład w kwestii radzenia sobie z własnymi problemami. Co to oznacza? Tak, nie będzie więcej odwalania! Hura dla postępu! Gloria victis! Lorem ipsum! Exegi monumentum! Inne losowe łacińskie lub pseudołacińskie zwroty! A wracając do tematu, były członek Ekipy powinien być dobrym uzupełnieniem kadry, skoro ma doświadczenie w działaniu w tym środowisku, z tym zbiorem zasad, z tymi konkretnymi ludźmi.
Inevara był bardzo dobrym moderatorem jak i pomocnikiem, lecz no, sami wiecie co się stało. Jesteś z nami już ponad dwa lata, jesteś pomocny i zabawny (czasami ) Podanie jak zwykle, estetyczne i przejrzyste. Mówię tutaj do wszystkich, dajcie jej szansę bo widać że się stara i walczy o to, a takich osób potrzeba w ekipie.
Shiri 'Inevara' to dobry gostek. Można z nim fajnie pogadać. A więc jak tą osobę widzę: - Ma własny fajny styl - Pomaga - Kulturalny - Inteligentny - Prawdopodobnie przegrał 1500 godzin w Warframe - Wie jak się zachować w sytuacjach w których gracze się wyzywają - Miał tworzyć Minecrafta, ale wolał siedzieć w Half-Life - Animemaniak, dobra osoba na pomocnika - Posiada coś, co sprawia, że dużo ludzi chce być taki jak on - Ponad 100 gier na Steamie i level 26, a używa jednej gabloty - Lubi cheeki breeki Więc to jest idealny osoba na pomocnika. Jestem na TAK
Zaśpiewam piosenkę Ci! Jestem na NIE i... Powody są to hihihi: Nie masz pomysłów?- komu ty pomagasz swojemu ukochanemu Maciekl którego tak broniłeś?--- Koniec pieśni mej nanana
Jak zwykle, jestem rad mogąc ocenić twoją kandydaturę. Problem jest jeden. Wszystko co dobre powinno się kiedyś skończyć. Twoja kandydatura trwa już bardzo długo, lecz za każdym kolejnym razem powiem to samo: Trzymam kciuki, by ci się udało. Jesteś osobą dość ekscentryczną i czasem nieokrzesaną, ale masz ogromne doświadczenie, w tym co tu robimy, którym bądź co bądź ekipa w obecnym składzie nie powinna gardzić... Niektórym brakuje odwagi w działaniu i podejmowaniu decyzji. Pamiętam, że tobie jej prawie nigdy nie brakowało. Byłeś dobrym moderatorem, ale zbyt praworządnym człowiekiem. Tylko w ten sposób jestem w stanie zrozumieć twój „wyskok” (który notabene nie złamał regu). No i ostatnie. Twój ban został ci nadany przeze mnie, gdy jeszcze byłem moderatorem. Doskonale znam sprawę i po czasie prawdopodobnie nawet bym ci tego bana nie nadał. Nie wiem, czy jest taka możliwość, bo chyba takiej sytuacji jeszcze nigdy nie było, ale... czy jako osoba banująca mógłbym prosić o zwolnienie Inevary, AK CharmingFlame z obowiązku wpisywania tegoż punktu w podaniach (o ile to, pod którym piszę, nie zostanie zaakceptowane)?
Podanie zamknięte na czas niejawnego głosowania ws. uchylenia podpunktu a. punktu 8. paragrafu 9. Regulaminu sieci Craftapple Network. Wynik głosowania zostanie ogłoszony w ciągu 24 godzin.