Imię: Julia Dokładny nick w grze: Jully Ile czasu dziennie przebywasz w grze, oraz na których serwerach najchętniej: ok. 3-4 godziny dziennie i najchętniej na trybie gry Creative Data urodzenia: 7.09.2003 Przybliżona data rozpoczęcia gry w Minecraft i wersja: koło roku 2011, wersja 1.4 Przybliżona data rozpoczęcia gry na Craftapple: styczeń 2016 roku Czy kiedykolwiek byłeś/aś karany/a na serwerze gry lub forum: nigdy Co chciałbyś/chciałabyś zmienić na Craftapple: problemy (na trybie creative) powodowane przez owego gracza Creative322 w związku z udawaniem bobasów Jakie uprawnienia i obowiązki posiada pomocnik: Pomocnik posiada dostęp do komendy /kick i /mute. Największym obowiązkiem jego jest pilnowanie czatu i tego, co dzieje się na serwerze, pomoc graczom oraz przekazywanie informacji o problemach dla wyższych rang Dlaczego chciałbyś/chciałabyś zostać pomocnikiem: Chciałabym zostać pomocnikiem, gdyż dużo uważam, że potrafię integrować się z ludźmi i pomagać im W jaki sposób załagodzisz powstałe konflikty: Pierw spojrzę z punktu widzenia obu osób. Dopiero wtedy da się ujrzeć przez co powstał dany spór. W tedy da się określić jak go rozwiązać Czy posiadasz umiejętność współpracy z ludźmi: Opisz swoją osobę: Jestem 13-sto letnią dziewczyną wychowującą się bez ojca, opuścił mnie i moją matkę dla innej kobiety. Kiedyś byłam małomówna oraz nieśmiała, dziś jestem otworzona na nowe przyjaźnie. Znam się bardzo na interpunkcji i ortografii, brałam udział w wielu olimpiadach, w których osiągałam wysokie wyniki. Kocham brać udział w wielu akcjach charytatywnych i pomagać ludziom. Określ swoją dyspozycyjność: Często wchodzę na serwer koło godziny 15-16 i jestem do 19-21 Umotywowanie podania: Myślę, że gdy moje podanie nie zostanie odrzucone, na pewno nie zawiodę ekipy Craft Apple
Jestem na NEUTRAL. Podanie jest dobrze napisane ale mnie nie przekonuje. Owszem widuję Cię na serwerze, natomiast nie widzę abyś pomagała graczom. Pierwsza część podania jest ok, ale druga część jest "niespójna". Nie rozumiem w ogóle pkt. : Opisz swoją osobę. Miało być tam minimum 5 rozbudowanych zdań- ty masz 4 normalne, troszeczkę na krótkie. Nie rozumiem także pkt.: W jaki sposób załagodzisz powstałe konflikty. Jest to napisane "niejasno". Tak jak napisałam wyżej jestem na NEUTRAL!
Nigdy Cię nie widziałam na serwerze. Podanie krótkie, ubogie. Interpunkcja słaba. Nie znasz uprawnień Pomocnika. Jestem na NIE :v Zapoznaj się z serwerem i nie tylko. Pokaż nam się z tej lepszej strony. Powodzenia za miesiąc!
Niestety fakt, iż nikt nie kojarzy abyś pomagała Graczom przekreśla Twoją szansę na dołączenie do Ekipy. Pograj na CraftApple kolejny miesiąc. Daj się poznać innym Graczom. Wpadnij na TS. Zwiększ swoją aktywność na Forum. Udowodnij, iż naprawdę "lubisz pomagać". Znajdź chwilę na zapoznanie się z Regulaminem, Uprawnieniami i Obowiązkami Pomocnika, oraz Wzorem Podania. A jeśli po miesiącu nadal będziesz chciała zostać Pomocnikiem, to napisz Podanie i zobaczymy. Pamiętaj, Administracja posiada multikonta. Nigdy nie wiesz gdy patrzymy. Kandydatura odrzucona.