MC.CRAFTAPPLE.PL

Dolacz do innych graczy

[Podanie] MadziQx

Discussion in 'Rekrutacja na pomocnika | Ekipa' started by MadziQx, 25 June 2017.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. MadziQx

MadziQx Użytkownik

Imię: Magda / Madzia
    Dokładny nick w grze: MadziQx
    Ile czasu dziennie przebywasz w grze, oraz na których serwerach najchętniej: 3godz-5godz Najbradziej rano/wieczór
    Data urodzenia: 2000
    Przybliżona data rozpoczęcia gry w Minecraft i wersja: Wersja : 1.7.2 Ale daty niestety nie znam :(
    Przybliżona data rozpoczęcia gry na Craftapple: 2015 - Miałam inny nick : xXSandraXx
    Czy kiedykolwiek byłeś/aś karany/a na serwerze gry lub forum: Nigdy i nie chce być :)
    Co chciałbyś/chciałabyś zmienić na Craftapple: Praktycznie nic :) , Podoba mi sie i nie chce nic zmieniać :)
    Jakie uprawnienia i obowiązki posiada Pomocnik: OBOWIĄZKI :1. Pomagać moderatorom w ogarnianiu czatu , Zgłaszać problemy / bugi oraz usterki do ViceAdministratora lub Administratora , Pomagać graczom w problemach wytłumaczyć komendy graczom , Uczestniczyć w życiu servera / Być na bieżąco na forum , Być dyspozycyjnym (Wykonywać dodatkowe czynności, wskazane przez Vice/Administratora, Moda)
    KOMENDY :
    1. /kick nick <powód> - Wyrzuca gracza z serwera
    2. /mute nick <czas> - np. 24h, 10min, 7dni

Dlaczego chciałbyś/chciałabyś zostać Pomocnikiem: Chcę pomagać innym problemach .
    W jaki sposób załagodzisz powstałe konflikty: Porozmawiać obuch stron , i następnie zadecydować :)
    Czy posiadasz umiejętność współpracy z ludźmi: Tak , i to bardzo
    Opisz swoją osobę: Tutaj min. 5 rozbudowanych zdań. - Mam ciemno brązowe włosy , Brązowe oczy , Jestem dziewczyną , Mam brata , I jestem bardzo miła
    Określ swoją dyspozycyjność: Tak jestem Dyspozycyjna :)
    Umotywowanie podania: Róźni graczy , Ogółem różni moderatowie , pomocnicy :)

• Błędy ortograficzne Błędy ortograficzne x 2
    • Nie lubię Nie lubię x 1
    • Burak Burak x 1
    • List
    Reklama
  2. ThreeEyedMaster

ThreeEyedMaster Well-Known Member
    Zasłużony

Niestety fakt, iż nie chciało Ci się poświęcić chwili, aby doprowadzić do ładu swoje własne Podanie każe nam wątpić w to, że będzie Ci się chciało poświęcić czas na wypełnianie obowiązków w Ekipie, a to przekreśla Twoją szansę na dołączenie do Ekipy. Nawet nie chciało Ci się nadać poprawnego, zgodnego ze wzorem tematu.

Pograj na CraftApple kolejny miesiąc. Daj się poznać innym Graczom. Wpadnij na TS. Zwiększ swoją aktywność na Forum. Udowodnij, iż naprawdę "lubisz pomagać".

Znajdź chwilę na zapoznanie się z Regulaminem, Uprawnieniami i Obowiązkami Pomocnika, oraz Wzorem Podania.

A jeśli po miesiącu nadal będziesz chciał zostać Pomocnikiem, to napisz Podanie i zobaczymy.

Pamiętaj, Administracja posiada multikonta. Nigdy nie wiesz gdy patrzymy.

Kandydatura odrzucona.

• Zgadzam Się Zgadzam Się x 1
    • List
Thread Status:
Not open for further replies.

Share This Page