MC.CRAFTAPPLE.PL

Dolacz do innych graczy

[Podanie]Niezmazywalny

Discussion in 'Rekrutacja na pomocnika | Ekipa' started by Niezmazywalny, 6 June 2017.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Niezmazywalny

Niezmazywalny Użytkownik

Imię: Igor

Dokładny nick w grze: Niezmazywalny

Ile czasu dziennie przebywasz w grze, oraz na których serwerach najchętniej: Jak jest co robić, to na serwerze mogę spędzić 4-5 godzin, w weekendy 7-8, a tyle czasu spędzam na serwerze Creative.

Data urodzenia: 2006-12-21

Przybliżona data rozpoczęcia gry w Minecraft i wersja: 2014 Rok, miesiąca nie pamiętam, wersja 1.8

Przybliżona data rozpoczęcia gry na Craftapple: Pod koniec 2015 roku.

Czy kiedykolwiek byłeś/aś karany/a na serwerze gry lub forum: Na serwerze niestety byłem karany, mutem i kickami, żałuje tego.

Co chciałbyś/chciałabyś zmienić na Craftapple: Zmniejszyłbym napewno lagi, i urozmaicił tryby, w jaki sposób to jeszcze nie wiem. Można byłoby dodac na serwery warpy, na których byłyby różne parkoury, deathruny albo coś, i za to by się dostawało AC, oczywiście wykluczam serwer Creative, ponieważ tam AC potrzebne nie jest.

Jakie uprawnienia i obowiązki posiada Pomocnik:
    Uprawnienia:
    Komenda /mute <nick> <czas> (np. 1h, 2d) wycisza gracza.
    Komenda /kick <nick> <powód> wykopuje gracza z serwera.

Obowiązki:
    - Zgłaszanie bugów do Administracji.
    - Pomaganie moderatorom w ogarnianiu czatu.
    - Pomaganie graczom, wyjaśnianie działania komend.
    - Uczestniczenie w życiu/dyskusjach serwera.
    - Wykonywanie dodatkowych czynności wskazanych przez ViceAdministratorów i moderatorów.

Dlaczego chciałbyś/chciałabyś zostać Pomocnikiem: Chciałbym zostać pomocnikiem, dlatego że nieraz widzę, jak ktoś obraża drugiego, a po za tym jestem dość aktywny na serwerze.

W jaki sposób załagodzisz powstałe konflikty: Poprosze ich, o przeniesienie kłótni, jak to nie poskutkuje to po dłuższym czasie któryś dostanie mute. Jeśli konflikt będzie obraźliwy to będą kicki.

Czy posiadasz umiejętność współpracy z ludźmi: Hmm, no tak, posiadam.

Opisz swoją osobę: Tutaj min. 5 rozbudowanych zdań.
    Nazywam się Igor, jestem dość młody, co można zobaczyć po podaniu.Posługiwać komputerem nauczył mnie mój brat, któremu bardzo za to dziękuje, bo dzięki niemu teraz korzystam z komputera bardzo dobrze.W szkole idzie mi bardzo dobrze, mam bardzo fajnych, i miłych kumpli.Lubię rozmawiać ze znajomymi przez skype, a owymi znajomymi są po prostu osoby, które poznałem w grach, np. Gta SA MP.Lubię czasami wyjść na dwór z kolegami, i pokopac w nożną, lub w hokeja na WF.

Określ swoją dyspozycyjność: Można mnie zobaczyc na -
    - Skype (igorekkpl69)
    - Minecraft (Na serwerze CraftApple pod nickiem Niezmazywalny)

Umotywowanie podania: Chciałbym zostać pomocnikiem, byłem kiedyś takowym gdzie indziej, i nie w minecrafcie. Ostatnio powiedziałem sobie, że chce się poprawic, i mniej przeklinam/obrażam graczy. Wiem o tym, że mam bardzo nikłe szanse na zaakceptowanie podania, ale chce spróbowac. Jakby ktoś pytał czy w siebie wierzę, to nie, nie wierzę w siebie.

• Nie lubię Nie lubię x 2
    • Nie zgadzam się Nie zgadzam się x 2
    • Burak Burak x 1
    • List
    Reklama
  2. Istny

Istny Użytkownik

Hmm, no wybacz, ale na tą chwilę jestem na Nie..

-Bardzo krótko jesteś na forum
    -Stosunkowo ortografię masz na dobrym poziomie, ale Twoja składnia zdań jest na słaba, powtarzasz wyrazy
    -No i jesteś jeszcze młody, 2006 rok? Trochę zbyt mało lat, aby podejmować się w pewnym stopniu odpowiedzialnej funkcji :/

Pozdrawiam!

3. Sinmiedo

Sinmiedo Biznesmen

Podaj wszystkie swoje konta, bo na tym na pewno nie grasz prawie 2 lata.

4. Niezmazywalny

Niezmazywalny Użytkownik

Grałem jeszcze na koncie DjPidzej.

5. MakPrak :*

MakPrak :* Użytkownik

No tak często nie bywasz na serwerze , ale się poprawiasz. Jak już się poprawisz to będziesz się nawet nadawał. :)

• Burak Burak x 2
    • Zgadzam Się Zgadzam Się x 1
    • Optymista Optymista x 1
    • List
  6. Jazminola

Jazminola Babcia

Aha, czyli masz zamiar sobie wylosować jedną stronę konfliktu, która dostanie wyciszenie za nic? Coś Ci nie pykło.

Nie wiem czy aż tak się poprawiłeś. Ostatnio miałam przyjemność widzieć Twoje humorki na chat.

Skoro w siebie nie wierzysz, to po co piszesz Podanie?

Podanie jest napisane niestarannie. Aktywność na forum masz małą. Widuję Ciebie w grze, nie pomagasz graczom. Byłeś karany.

Jestem na nie.

7. ThreeEyedMaster

ThreeEyedMaster Well-Known Member
    Zasłużony

Pomocnik nowez mówi, że widziała Cie jak łamiesz zasady netykiety.
    Prawda to?

• Zwycięzca Zwycięzca x 3
    • Lubię To Lubię To x 1
    • List
    Reklama
  8. smoollberry

smoollberry aka snows
    Staff Member Moderator

Dzisiaj np. Niezmazywalny obraził jednego gracza ;-; I to chyba 2/1 godzinę temu...

• Użyteczne Użyteczne x 1
    • List
  9. JulaJula

JulaJula Użytkownik

Witaj Igor

Widuję Cię na serwerze, ale nie widzę jak pomagasz. Widzę, że łatwo wchodzisz w konflikty. Było parę błędów interpunkcyjnych.
    Jestem na. . .
    Nie

Na następny raz popraw te błędy choć robienie następnego podania nie ma sensu. Byłeś karany, a to uniemożliwia Ci wkroczyć do ekipy.

Pozdrawiam,
    JulaJula

10. Emster

Emster Użytkownik

Igor
    + znam cię z serwera długo [ grasz często na serwerze ]
    + Jesteś bardzo miły i Fajny

według mnie WIELKIE TAK

• Przyjazny Przyjazny x 2
    • Lubię To Lubię To x 1
    • Burak Burak x 1
    • List
  11. Cezaro

Cezaro Użytkownik

Więc zacznę, z moich obserwacji wynika, że grasz często na serwerze, jest to na plus. Jednakże nie widzę jak pomagasz innym i zdarzy ci się nawet złamać zasady netykiety, co jest niedopuszczalne i automatycznie przekreśla ci drogę do ekipy. Poza tym, masz dopiero 11 lat, i tak jak użytkownik Istny, uważam że jesteś za młody jak na taką funkcję.

Wybacz, nie obraź się, ale mój werdykt to:

NIE

Pozdro 600 :D

12. ThreeEyedMaster

ThreeEyedMaster Well-Known Member
    Zasłużony

Niestety fakt, iż nie chciało Ci się poświęcić chwili, aby odpowiedzieć na moje pytanie każe nam wątpić w to, że będzie Ci się chciało poświęcić czas na wypełnianie obowiązków w Ekipie, a to przekreśla Twoją szansę na dołączenie do Ekipy.

Pograj na CraftApple kolejny miesiąc. Daj się poznać innym Graczom. Wpadnij na TS. Zwiększ swoją aktywność na Forum. Udowodnij, iż naprawdę "lubisz pomagać".

Znajdź chwilę na zapoznanie się z Regulaminem, Uprawnieniami i Obowiązkami Pomocnika, oraz Wzorem Podania.

A jeśli po miesiącu nadal będziesz chciał zostać Pomocnikiem, to napisz Podanie i zobaczymy.

Pamiętaj, Administracja posiada multikonta. Nigdy nie wiesz gdy patrzymy.

Kandydatura odrzucona.

Thread Status:
Not open for further replies.

Share This Page