Imię: Patryk Dokładny nick w grze:Black198 Ile czasu dziennie przebywasz w grze, oraz na których serwerach najchętniej: ok 2h na Open Creative Data urodzenia:23.02.2008 Przybliżona data rozpoczęcia gry w Minecraft i wersja: luty 2015r 1.7.2 Przybliżona data rozpoczęcia gry na Craftapple: 2016 Czy kiedykolwiek byłeś/aś karany/a na Serwerze gry lub Forum: 1 powód spam Czy posiadasz rangę PREMIUM na CraftApple: Tak Czy składałeś/składałaś wcześniej Podanie na Pomocnika CraftApple? Tak Co chciałbyś/chciałabyś zmienić na Craftapple: Wiekszą ilość serwerów np. Party games Jakie uprawnienia i obowiązki posiada Pomocnik: Pilnowianię serwera Dlaczego chciałbyś/chciałabyś zostać Pomocnikiem: Pomóc serwerowi Opisz w jaki sposób załagodzisz powstałe konflikty: daje każdej stronie wypowiedzieć się i decyduje kto jest winny Czy posiadasz umiejętność współpracy z ludźmi: Tak Opisz swoją osobę: Tutaj min. 5 rozbudowanych zdań.Jestem człowiekiem z kulturą ,lubię grac w piłkę nożną. Moje hobby to: granie w piłkę nożną. dbam o swoja higienę i o siebie mój ulubiony kolor to niebieski ,uwielbiam pieski najbardziej rasy owczarek niemiecki . często wychodzie na dwór i bawię się z psem. ma lubię pomagać innym osobą nie za pieniądze Co najbardziej podoba Ci się w grze Minecraft: mili gracze Określ swoją dyspozycyjność:zawsze jestem gotowy Umotywowanie podania: Choć bym go nie dostał będę szczęśliwy
Chodziło mi o poprawę ortografii w następnym podaniu... a nie skopiowaniu podania poprzedniego i poprawienia tego,co napisałem... xD
Niestety fakt, iż nie chciało Ci się poświęcić czasu na napisanie porządnie swojego własnego Podania, a zatem wątpię iż będzie Ci się chciało poświęcać czas dla Graczy. A to przekreśla Twoją szansę na dołączenie do Ekipy. Pograj na CraftApple kolejny miesiąc. Zwiększ swoją aktywność na Forum. Udowodnij, iż naprawdę "lubisz pomagać". Znajdź chwilę na zapoznanie się z Regulaminem, Uprawnieniami i Obowiązkami Pomocnika, oraz Wzorem Podania. Zapoznaj się z praktycznymi poradami nt. pisania Podania. A jeśli we wrześniu nadal będziesz chciał zostać Pomocnikiem, to napisz Podanie i zobaczymy. Pamiętaj, Administracja posiada multikonta. Nigdy nie wiesz gdy patrzymy. Kandydatura odrzucona.