MC.CRAFTAPPLE.PL

Dolacz do innych graczy

[Podanie] VoiD

Discussion in 'Rekrutacja na pomocnika | Ekipa' started by VoiD~, 20 August 2018.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. VoiD~

VoiD~ Użytkownik

Imię:
    Wojciech.

Dokładny nick w grze:
    VoiD
    Ile czasu dziennie przebywasz w grze, oraz najczęściej uczęszczane serwery:
    +/- kilka godzin dziennie, jest to głównie uwarunkowane pracą, aktualnie najczęściej spotkasz mnie na serwerze w godzinach popołudniowych, nocnych. Głównie survival , OCV kiedy wróci wena. Na teamspeaku prawie zawsze :^)
    Data urodzenia:
    22.04.1999 ~złoty rocznik btw
    Przybliżona data rozpoczęcia gry w Minecraft i wersja:
    Mroczne lata Alphy, update dodający biomy zimowe. Rok 2010.
    Przybliżona data rozpoczęcia gry na Craftapple:
    Rok około 2016, głównie serwery creative , następnie dwuletnia przerwa, na aktualnej edycji przebłyski w okolicach czerwca, następnie poważniejszy początek w lipcu.
    Czy kiedykolwiek byłeś karany na Serwerze gry lub Forum:
    Podpunkt regulaminu 13.3 jest moim ulubionym, bezkonkurencyjnie :^) , historia w wypadku forum - klarownie czysta.
    Czy posiadasz rangę PREMIUM na Craftapple:
    Nie posiadam, nie postrzegam jej jako wybitnie potrzebnej, celem uzyskania przyjemnej gry.
    Czy składałeś wcześniej podanie na rangę pomocnika Craftapple?:
    Nie, nie widziałem potrzeby aplikowania do tej rangi, jednak namowy "community managera" skłoniły mnie do zmiany decyzji.
    Co chciałbyś zmienić na Craftapple:
    Drobne zmiany w przejrzystości czatu, głównie w spektrum powiadomień, w wypadku forum update dekretu dot. wątku skarg.
    Jakie uprawnienia i obowiązki posiada pomocnik?:
    W kwestii uprawnień pomocnika, wiążą się one z jego podstawowym obowiazkiem tj. zachowaniem klarowności czatu gry , dlatego dysponuje on/a następującymi komendami
    ~/kick - celem swoistego ostrzeżenia/ukarania gracza natarczywie naruszającego regulamin gry, głównie w wypadku czatu, ewentualnie notorycznie utrudniającego grę w jakikolwiek sposób, lecz nie wpływającego w znaczącym stopniu na ogólną rozgrywkę.
    ~/tempmute - celem wyciszenia gracza dobitnie wdającego się w znaki community serwera w obrębie czatu, przysłowiowy knebel.
    ~/unmute - przeciwdziałanie poprzedniej komendzie, zdejmuje knebel z gracza uprzednio ukaranego "mutem"

Do obowiązków pomocnika należą odpowiednio: sprawowanie pieczy nad czatem, pomoc zarówno pośrednia jak i bezpośrednia graczom czyt. swoisty odpowiednik wikipedii w kwestii ogólnodostępnych komend, oraz podstawowych zagadnień związanych z grą czy pluginami obecnymi na serwerze. Z racji, że nazwa zobowiązuje, osoba okraszona tą rangą jest również odpowiedzialna za pomoc pozostałym członkom ekipy czyt. modom , vice/administratorom. Aktywne uczestnictwo w ewentualnych dyskusjach na forum, co najmniej bierna ingerencja w życie serwera.
    Opisz w jaki sposób załagodzisz powstałe konflikty:
    Podstawowymi dogmatami rozwiązania każdego konfliktu są ambiwalentność oraz bezstronność, osoba na stanowisku pomocnika powinna odpowiednio rozeznać się w danym sporze, oraz ostatecznie wytoczyć werdykt. Między Salomonem a Hammurabim mnie umieść :^)
    Czy posiadasz umiejętność współpracy z ludźmi:
    Naturalnie, umiejętność tę uważam za podstawę w kwestii oddziaływań międzyludzkich.
    Opisz swoją osobę:
    Uszanowanko, martwy w środku, względnie żywy na zewnątrz. Tak, jadam gluten. Swój satyryczny żywot prowadzę w obrębie woj. podkarpackiego, tak, posiadam życie poza siecią. Umowie związany ze sportem, z początku katowałem swoje płuca lekko atletyką oraz biegami przełajowymi, następnie pływaniem przez dobre 9 lat z dość owocującymi wynikami na szczeblu wojewódzkim, paradoksalnie zbliżonymi do szczebla ogólnopolskiego. Aktualnie mój układ inhale|exhale raczy się nieco inną substancją mierzoną w mg. ; wciąż wychodzę z przekonania, że to jeszcze nie nałóg :^). Ukończone 3 lata licealnej katorgi na profilu pro-prawniczym (po dziś dzień zastanawiam się, po co tak właściwie są mi potrzebne podstawy j.łacińskiego ;o)
    Szkalownicze, kpiące podejście do kwestii życia, z ewenementem względem osób darzonych przeze mnie sympatią. Względnie rozmowny, jeśli druga strona również wyraża tą skłonność. Żywy kontrapunkt sentencji "barba crescit, caput nescit" natarczywie starający się nie odbiegać zbytnio od ogólnie przyjętej normy indywidualista, periodycznie wyrażający sympatię do odstępstw. Bardziej "Old School" niż "New School"
    Pośrednie zainteresowanie w interakcjach, wzorcach zachowań ludzkich, próba zrozumienia ich - bez ingerencji - to już nie moja broszka. "Kierowca z tylnego siedzenia" - chętniej mediator,niż prowodyr. Bierny obserwator monotonii dnia codziennego, sceptyczny względem części z jej aspektów. W sferze prywatnej -bardziej zamknięta, niż otwarta książka. Możliwie jaśniejszy odcień w szarości egzystencji.
    Co najbardziej podoba Ci się w grze Minecraft:
    Z początku głównym czynnikiem, który utrzymał mnie przy grze przez dobre dwa lata była dowolność tworzenia oraz (umownie) częste update gry dodające coraz to nowszą zawartość, jednak z biegiem czasu stało się to w moim mniemaniu matowe, nudne co skłoniło mnie do odejścia z fanbase minecraft'a oraz stworzyło swoisty wstręt względem trybu single player. Aktualnie motorem przewodnim, utrzymującym mnie przy grze jest interakcja z innymi graczami, co sprowadza się do dość częstej aktywności w sferze multiplayer.
    Dyspozycyjność:
    Nie posiadam grafiku aktywności, nie powinno to jednak stanowić problemu, często spotkasz mnie na teamspeaku, lub pociesznym komunikatorze z białym logiem na niebieskim tle, niekoniecznie jest to F'ka, czy S'ka :^)
    Umotywowanie podania:
    Postrzegam siebie jako osobę o odpowiednich predyspozycjach do tej rangi, ewentualne braki chętnie przyswoję do swojego repertuaru, pożytkując się poradami/wiedzą od reszty Ekipy.

• Lubię To x 4
    • Zabawne x 2
    • Zwycięzca x 2
    • Kreatywny x 2
    • Zgadzam Się x 1
    • Nie zgadzam się x 1
    • List
    #1 VoiD~, 20 August 2018
    Last edited: 21 August 2018
    Reklama
  2. Ladavi

Ladavi Więzień numer #3147

Niestety Gracz ten jest często dostępny na serwerze oraz pomaga na czacie.
    ALE był banowany wielokrotnie za wykorzystywanie bugów, można go zaliczyć do grona znajomych Administracji oraz mało śpi.

Przydałby się ktoś w Dolnej Ekipie, może nawet VoiD by idealnie się w nią wkomponował, ale niestety to, że częściej trzeba pilnować niego niż czatu działa znacząco na niekorzyść.

Jestem na nie.

• Zgadzam Się Zgadzam Się x 3
    • Zabawne Zabawne x 3
    • Lubię To Lubię To x 1
    • Przyjazny Przyjazny x 1
    • List
  3. smoollberry

smoollberry aka snows
    Staff Member Moderator

Witaj!

Podanie ładne, miło się czyta. Widuję Cię na serwerze, widzę jak nawet pomagasz. Jesteś miłym Graczem, przyjaznym dla nowych osób, co jest dużym plusem :). Twoją kandydaturę określiłam tak z dwóch, trzech obserwacji, a to u mnie za mało :D. Będę jeszcze trochę Cię obserwować, jak moje zdanie się zmieni - zedytuję post.

Neutral, ale bliżej magicznego TAK :D.

Pozdrawiam!

#pozdrawiamnowez #slimaku #kalakatez

• Lubię To Lubię To x 2
    • Kreatywny Kreatywny x 2
    • List
  4. nowez

nowez #1696

Świetnie napisane Podanie, na pewno jedno z lepszych jakie widziałam. W Twoim przypadku bardzo często widzę jak pomagasz i udzielasz się na czacie, brakuje tu tylko równie dużej aktywności na Forum.

Jestem jak najbardziej na Tak, ale domagam się tego, byśmy zostali potraktowani równo. Mnie kiedyś oskarżyli o bycie 'znajomą Administracji' i dali trzy razy dłuższy czas oczekiwania na napisanie kolejnego Podania. Sugeruję to też w Twoim przypadku, by uniknąć oskarżeń w kierunku naszej biednej Opiekunki Ekipy.

PS. Pozdrawiam Ladaviego i Snows

• Zgadzam Się Zgadzam Się x 1
    • Optymista Optymista x 1
    • Kreatywny Kreatywny x 1
    • List
  5. RealNegatiVver322

RealNegatiVver322 Użytkownik

VoiD Aby ci sie udalo. Bardzo pomagasz innym jestes aktywny na chacie :)

• Optymista Optymista x 1
    • Burak Burak x 1
    • List
  6. ItzExplodd

ItzExplodd Najlepszy Architekt na serwerze, twórca Grestinu

Takich ludzi tylko ze świecą szukać.
    Jak dla mnie może iść od razu na Administratora, znając życie będzie bardziej produktywny niż 3/4 pomocników.

Pozdrawiam _Vezmox_

• Zabawne Zabawne x 2
    • Burak Burak x 1
    • List
  7. ThreeEyedMaster

ThreeEyedMaster Well-Known Member
    Zasłużony

Niestety fakt, iż masz na koncie kilka banów za świadome łamanie punktu 13.3 Regulaminu CraftApple co w połączeniu z tym, że można Cie nazwać znajomym Administracji CraftApple przekreśla, na tę chwilę, Twoją szansę na dołączenie do Ekipy.

Od takich osób powinno wymagać się dwa razy więcej niż od innych. Jest to niepisaną zasadą od czasów pewnego pospieszenia się z powiększeniem Ekipy o "znajomą Administracji".

Oboje wiemy, że jesteś w stanie dać z siebie więcej. I pomimo tego, że było mi dane zobaczyć Ciebie pomagającego na czacie więcej niż przeciętni Gracze, a Twoja aktywność na Forum jest większa niż niektórych członków Ekipy, to proszę Cie abyś spróbował ogarnąć miesiąc bez podpadnięcia.

A gdy po 20 IX będziesz chciał zostać Pomocnikiem to daj znać.

Pamiętaj, Administracja posiada multikonta. Nigdy nie wiesz czy patrzymy.

Kandydatura odrzucona

• Zabawne Zabawne x 3
    • Zgadzam Się Zgadzam Się x 1
    • List
    Reklama
Thread Status:
Not open for further replies.

Share This Page