Imię: Milena Dokładny nick w grze: ZombieGirl738 Ile czasu dziennie przebywasz w grze, oraz na których serwerach najchętniej: Najczęściej przebywam na serwerach minigier, creative, skyblock i survival i gildie. Data urodzenia: Mam aktualnie 15 lat, a w lutym 16 ( 2001.02.02) Przybliżona data rozpoczęcia gry w Minecraft i wersja: Dokładnie zaczęłam grać w 2011, (na 2012) moja piersza wersja to była 1.3.2 . Zrobiłam swój pierwszy serwer w 2014 roku. Aktualnie używam wersji 1.11.2 Przybliżona data rozpoczęcia gry na Craftapple: Zaczęłam grać pod koniec lutego (nie pamiętam dokładnie kiedy) i bardzo mi się spodobało. I gram do dziś. Czy kiedykolwiek byłeś/aś karany/a na serwerze gry lub forum: Mam farta, że nigdy nie byłam karana. Nigdy mnie nie wyrzucono z serwera. Zawsze jestem grzeczna, pomocna i miła. Co chciałbyś/chciałabyś zmienić na Craftapple: Chciałabym aby za wulgaryzm był automatyczny kick wraz z 3 ostrzeżeniami. Po 3 ostrzeżeniach ban na 1 dzień. Pamiętacie jak Three zrobił tabliczke , że 'bobasy' nie są zabroionę? A większość osób (nie będę mówić już kto)mówi, że bobasy to zło i, że one np. niszczą działki i, że one zaśmiecają chat. Według mnie powinniście dać ostrzeżenie osobom, które ciągle narzekają na nie. Jak wam się nie podoba jak ktoś się bawi w 'bobasa' to po prostu wpisze /ignore <nick> zamiast robienia ogromnych zamieszek. Chcę też, aby było więcej eventów np. vouchery na Premium. Zmieniłabym to, że co 30 sekund zmiana skina. Zmieniłabym to, że co godzinę (by nie było za dużych zamieszek). Jakie uprawnienia i obowiązki posiada pomocnik: Pomocnik ma obowiązek: - pilnowania graczy - pomagania nowym graczom - złagodzenia konfliktów między graczami - wyrzucać z serwera za nieodpowiednie zachowanie - zachować kulturę. Pomocnik ma uprawnienia do: - wyrzucania za nieodpowiednie zachowanie (/kick) - za wyzywanie, reklamę itp. wyciszać (/mute) - załagodzenia powstałych konfliktów - teleportowania się bez zgody gracza (/tp) - czyszczenia czatu (/cc) - powiadomienia wyższych adminów o ważniejszych konfliktach Dlaczego chciałbyś/chciałabyś zostać pomocnikiem: Chciałabym zostać pomocnikiem, bo jestem miła, łagodzę konflikty sama, lubię grać na Craftapple i nie 'troluję'. Zawszę jestem na serwerze Creative (rzadziej na innych) i Craftapple to mój ulubiony serwer. Jak pisałam wcześniej mój tamten serwer już dawno wygasł (rok temu). Wszyscy mówią, że się nadaję i mam napisać podanie. Lubię wszystkich administratorów i można mnie widzieć na survival (czasem,) creative (bardzo często) skyblock (rzadziej). W jaki sposób załagodzisz powstałe konflikty: Konflikty będę łagodzić je tak, że jak gracze będą się kłócić to się zapytam o co chodzi. I im wytłumaczę o co chodzi, bo znam serwer mocno. A wogule ładny spawn ktoś zbudował . Czy posiadasz umiejętność współpracy z ludźmi: Tak, nawet bardzo. Jestem zawsze aktywna do pomocy. Opisz swoją osobę: Tutaj min. 5 rozbudowanych zdań. Jestem Milena. Mam długie włosy o kolorze ciemnego blondu (sięgają mi do końca pleców). Najchętniej noszę jeansy i czarne bluzy, bo czarny to mój ulubiony kolor. Noszę grube, ciemnofioletowe okulary, bo słabo widzę. Jestem bardzo dobra w nauce i wszyscy mnie lubią. Mam niewiele piegów na twarzy. Moja sylwetka jest szczupła i niewysoka. W 2017 roku będę kończyć gimnazjum. Najbardziej ze przedmiotów szkolnych lubię chemię i matematykę (nauczyciel chemii to wychowawca mojej klasy.) Moim ulubionym zajęciem jest czytanie książek i gra w minecraft. Określ swoją dyspozycyjność: Jestem zawsze przygotowana na każdy czas. Na CraftApple będę pomagać każdemu. Umotywowanie podania: Sądzę, że się zakwalifikuje na to stanowisko. Potrzebujecie chyba bardzo miłej pomocniczki? Pozdrawiam całą administrację i wszystkich graczy : )
Dla mnie oznacza to, iż coś przeskrobałaś, ale uniknęłaś kary, bo miałaś jak jest wyżej napisane "farta". Składnia zdań, orografia i interpunkcja -> 5+ Podlizywanie się -> 5+ To pomagaj, lecz na razie moim zdaniem nie nadajesz się, by wejść w kręgi ekipy. Miłego dnia.
1) "Po 3 ostrzeżeniach ban na 1 dzień." - Myślę, że tutaj trochę przesada, ale na 6 godz. by było okey. Lecz mimo to myślę, że można dać ci szansę. Jeżeli będziesz poświęcać serwerowi dużo czasu no to czemu by nie. + Podanie ładnie napisane + Nie ma błędów ort. i int. co często widzę na innych serwerach, jak nawet administracja pisze z błędami ( po za tym: "wogule" ) No więc z podania wynika, że szansę ci można dać. Jestem na TAK.
Podanie bardzo fajne mimo, że zawiera kilka błędów takie jak składanie nie spójnych zdań czy błędy ortograficzne.W podaniu wydaje mi się, że próbujesz podlizać się Administracji/Ekipie ale to tylko moje zdanie. Na serwerze skyblock nie widziałam Cię ani razu nie wiem jak na innych serwerach, ponieważ na Cv nie ma mnie prawie w ogóle a na Sv jestem strasznie rzadko. Niestety ale jestem na nie. Pozdrawaiam
Nope, nie każdemu się zdarzają Odnośnie podania: -Punkt opisujący twoją osobę miał opisać osobę, nie człowieka (cechy, nie wygląd i zainteresowania). -Nie znasz pomocnikoupraaaaawnieeeeń. -Kiepska znajomość zasad pisowni języka polskiego. -Zaczęłaś grać pod koniec lutego, tak? A ja cię nie znam. Ciekawe, nieprawdaż? - Masz pojęcie, czym jest umotywowanie? -Pomocnik powinien być aktywny na forum. Twoje konto pojawiło się dzisiaj, a większość twoich postów znajduje się w wątku z twoim podaniem. Nie za dobre toto. Nie polecam tego użytkownika.
Niestety fakt, iż nikt nie kojarzy abyś pomagała innym Graczom CraftApple przekreśla Twoją szansę na dołączenie do Ekipy. Pograj na CraftApple kolejny miesiąc. Daj się poznać innym Graczom. Wpadnij na TS. Udowodnij, iż naprawdę "lubisz pomagać". Znajdź chwilę na zapoznanie się z Regulaminem. A jeśli po miesiącu nadal będziesz chciała zostać Pomocnikiem, to napisz Podanie i zobaczymy. Pamiętaj, Administracja posiada multikonta. Nigdy nie wiesz gdy patrzymy. Kandydatura odrzucona.