Imię: Bartek Dokładny nick w grze: kasa900070 Ile czasu dziennie przebywasz w grze, oraz na których serwerach najchętniej: Hmm.. W grze przebywam zależnie od czasu. Najchętniej przebywam na serwerze SkyBlock. Data urodzenia: 22 03 2001 Przybliżona data rozpoczęcia gry w Minecraft i wersja: Ojj z datą zaczęcia będzie ciężko, gdyż po prostu nie pamiętam. Wiem, że zacząłem od wersji 1.5.2 Przybliżona data rozpoczęcia gry na Craftapple: Zarejestrowałem się dzisiaj bo z niewiadomych przyczyn usunęło mi konto ;/ Czy kiedykolwiek byłeś/aś karany/a na serwerze gry lub forum: Nigdy. Przeważnie na serwerach staram się mieć ze wszystkimi dobre relację Co chciałbyś/chciałabyś zmienić na Craftapple: Hmm.. Wydaje mi się, że wszystko jest ok. Jakie uprawnienia i obowiązki posiada Pomocnik: Pomocnik jak sama nazwa mówi powinien pomagać. Jeśli gracz spyta o coś, czego nie wie to powinien udzielić mu odpowiedzi. Pomocnik powinien mieć możliwość mutowania. Wiele razy miałem rangę lub własny serwer i wiem jak czasem ciężko się z niektórymi uporać. Dlaczego chciałbyś/chciałabyś zostać Pomocnikiem: Ponieważ, podoba mi się atmosfera na CraftApple i chciałbym dołączyć do ekipy, aby razem z wami podtrzymywać tą atmosfere. W jaki sposób załagodzisz powstałe konflikty: Na początek postaram się rozwiązać problem. Dojść do tego kto zawinił i wspólnie załagodzić problem. Jeśli to nie pomoże (zależnie od permisji) ukaram winnego. Czy posiadasz umiejętność współpracy z ludźmi: Oczywiście. Uwielbiam pracować w Teamie! Opisz swoją osobę: Jak już wspomniałem jestem Bartek. Interesuję się światem IT oraz pisaniem skriptów i budowaniem map w minecraft. Bardzo lubię pływać. Ze świata sportu interesuję się boxem, wrestlingiem oraz jazdą na desce. Określ swoją dyspozycyjność: Byłem już administratorem wielu serwerów odkąd zacząłem przygode z minecraft więc raczej jestem Umotywowanie podania: Myślę, że przyda wam się ktoś taki jak ja. Staram się rozwiązać bezboleśnie każdy konflikt. Po zobaczeniu po dłuższej przerwie jak się rozwinął serwer zapragnąłem dołączyć do ekipy. To by było na tyle w moim podaniu. Pozdrawiam ekipę, odwaliliście kawał roboty przy serwerze
Hej Bartek! Super, że chcesz dołączyć do E&A Craftapple, ale musisz wiedzieć, że to nie jest taki prosty proces. Przede wszystkim zapoznaj się z tym wątkiem. Masz tam opisane wszystkie obowiązki i uprawnienia Pomocnika, a większości z nich zabrakło w Twoim podaniu. Poza tym Gracz nie potrzebuje tej rangi do tego by pomagać innym Jeżeli jeszcze tego nie zrobiłeś zapoznaj się z Regulaminem tego serwera. Tam też masz opisane za co Pomocnik może karać. Kolejną sprawą jest to, że kandydat na Pomocnika musi wykazać się aktywnością nie tylko na serwerze, ale też na forum. Przejrzyj wszystkie działy, udzielaj się w różnych wątkach, dołącz do zabaw w Hydeparku Pamiętaj o tym, że jednym z elementów wzoru jest też tytuł Podania. Bez odpowiedniego tytułu Twoje podanie może być z góry odrzucone. To kilka wskazówek ode mnie. Mam nadzieję, że Ci pomogą. Pozdrawiam, nowez