MC.CRAFTAPPLE.PL

Dolacz do innych graczy

Pomocnik

Discussion in 'Rekrutacja na pomocnika | Ekipa' started by chomikk2, 1 January 2017.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. chomikk2

chomikk2 Użytkownik

Chciał bym w przyczynić się do rozwoju craft apple dobrego cały czas rozwijającego się serwera. Minecraft się zmienia i gracze też się zmieniają. A ja pragne opiekować się skyblock. Moi koledzy nie lubią minecrafta ale ja go i tak lubie. Chciałby.zacząć od najniższego stopnia by piąć się w górę. Mam nadzieje że chociaż to przeczytacie. Piszę to w nowy rok więc życze szczęśliwego roku dla ekipy craft apple.

Reklama
  2. OldNightmare

OldNightmare Alone in the dark
    Staff Member ViceAdministrator

http://craftapple.pl/forum/thread-11.html
    Napisz wg. wzoru

jestem na nie

3. Panstachu321

Panstachu321 Użytkownik

chomikk2 Witaj!
    Żeby zostać Pomocnikiem trzeba być aktywnym na forum, mieć jakiś staż na CraftApplu i przede wszystkim pomagać ale nie z przymusu ale z przyjemności.

Tych cech u Ciebie NIE zauważyłem.

Zagraj dłużej na serwerze, bądź aktywny na forum, daj się poznać graczom i przede wszystkim POMAGAJ ale z własnej woli a nie z przymusu :)

Powodzenia za minimum miesiąc

I zapoznaj się z OBOWIĄZKOWYM wzorem podania.

Serdecznie Pozdrawiam I Życzę Szczęśliwego Nowego Roku!!

Panstachu321

4. antexolone

antexolone Użytkownik

Chciał byś być pomocnikiem tak... Składając ładne słówka próbujesz brać administrację na litość...

Zasady to zasady trzymaj się ich jak chcesz zostać pomocnikiem. NP. Chciał byś zostać pracownikiem jakiejś firmy
    piszesz do szefa list z życzeniami i oczekujesz efektów.

NIE

5. ThreeEyedMaster

ThreeEyedMaster Well-Known Member
    Zasłużony

Dzięki za życzenia.

Niestety fakt, iż nie kojarzysz nawet, że należy Podanie napisać zgodnie ze wzorem przekreśla Twoją szansę na dołączenie do Ekipy.

Pograj na CraftApple kolejny miesiąc. Daj się poznać innym Graczom. Wpadnij na TS. Zwiększ swoją aktywność na Forum. Udowodnij, iż naprawdę "lubisz pomagać".

Znajdź chwilę na zapoznanie się z Regulaminem, Uprawnieniami i Obowiązkami Pomocnika, oraz Wzorem Podania.

A jeśli po miesiącu nadal będziesz chciał zostać Pomocnikiem, to napisz Podanie i zobaczymy.

Pamiętaj, Administracja posiada multikonta. Nigdy nie wiesz gdy patrzymy.

Kandydatura odrzucona.

Thread Status:
Not open for further replies.

Share This Page