1.Nick z gry: Elitoss 2.Data otrzymania bana: 23.03.2019 3.Sytuacja oraz powód otrzymania bana: Reklama 4.Dlaczego miałbyś dostać UB ?: Może dlatego, że nie podałem ip żadnego serwera? To co jedyne podałem, to nazwa rp. A po drugie, co to za reklama bez ench.pl, pl itp,? Może dużo się nie rozpisałem, no ale cóż. EDIT: @pat277 nazwa rp ;p
Moim zdaniem podanie nazwy serwera jest równoznaczne z reklamą. Brak adresu IP bądź nazwy domenowej nic w tej kwestii nie zmienia. Jeżeli faktycznie uważasz, iż nie jest to reklama, to jak wytłumaczysz, że po wpisaniu danej frazy w wyszukiwarkę Google, na pierwszym miejscu znajdują się informacje jednoznacznie wiążące ją z serwerem Minecraft? Jaka jest szansa, że losowa nazwa 'RP' jest jednocześnie nazwą serwera MC? Przypadek? A może specjalnie nazwa 'RP' to nazwa serwera MC? Taka 'ukryta' reklama? Nikt z nas nie jest nieomylny i nie zaprzeczam, iż mogło dojść z mojej strony do pomyłki, jednak nawet nieumyślne łamanie regulaminu, nadal oznacza jego łamanie.
Trudno nie przyznać racji @Djradki, lecz i być może miałeś wtedy na myśli takowe RP. Tego nie wiemy. Lecz z reguły jesteś grzecznym Graczem oraz przez to iż mamy pierwsze dni wiosny to jestem skłonny skrócić Ci karę o połowę. Ps: Mam nadzieję, że zapoznałeś się lepiej z Naszym Regulaminem . Pamiętaj! Drugiej szansy nie ma. Kara skrócona.