Cześć, witajcie! Jestem fanatykiem Minecrafta od niedawna. Minecrafta jako prezent sprawiłem sobie po maturze w 2011 roku. Do dnia dzisiejsego eksploruje jego bogate materiały, które w sobie zawiera. Jestem człowiekiem otwartym na propozycje, kontaktowym i sympatycznym. W życiu szukam nowości i rzeczy, które zaskakują oraz pozytywnie wpływają na myśli. Interesuje się muzyką, przeważnie rockiem starszych lat. Mianowicie nakręca mnie i pobudza chwila wschodzenia na scene muzyczą Rolling Stonesów , The Doorsów, a także The Velvet Underground. Do rzeczy, których jestem pasjonatem dołącza także piłka nożna, globalny terroryzm, religie świata oraz emocjonujące i emanujące adrenaliną wyścigi NASCAR. Pozdrawiam i do zobaczenia w grze.
Witaj VonP, Widzę, że jesteś bardzo ciekawą osobą do poznania. Mam nadzieję, że tego czego szukasz to znajdziesz akurat na naszym Serwerze i zostaniesz na dłużej. Myślę, że Ci się tu spodoba . Do zobaczenia w grze!
Witam Cię, mam nadzieję że zostaniesz z nami na dłużej, zapraszamy na serwerowego TeamSpeak'a --> [ ts.craftapple.pl ]. Jeżeli szukałeś odpowiedniej społeczności, to dobrze trafiłeś. Serdecznie pozdrawiam i do zobaczenia w grze
Witaj u nas, VonP. Mamy nadzieję, że spodoba się tobie na naszym serwerze. Upatrzyłeś już sobie jakiś tryb, który byłby dobry dla ciebie?
Witaj. Życzę Ci miłej gry na serwerze. W wolnej chwili zapoznaj się z Regulaminem Serwerów CraftApple Network.
Hej hej szukałem jakiejś dużej i prężnie rozwijającej się społeczności. Po zapoznaniu się z trybami gry oraz z waszą stroną postanowiłem, że zagrzeje tu miejsce na dłużej. Celowałem we Freebuild ale okazało się, że jest wyłączony. Będe musiał wybrać się na survival Do zobaczenia w grze!