MC.CRAFTAPPLE.PL

Dolacz do innych graczy

[Podanie] CeZroSon

Dyskusja w 'Rekrutacja na pomocnika | Ekipa' rozpoczęta przez użytkownika Cezaro, 15 Wrzesień 2017.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Cezaro

Cezaro Użytkownik

Docenione treści:
    9
    Imię: Cezary

Dokładny nick w grze: CeZroSon

Ile czasu dziennie przebywasz w grze, oraz na których serwerach najchętniej: Od poniedziałku do piątku, staram się być na serwerze do godziny 18, w weekendy jestem aktywny do godziny 20.

Data urodzenia: 11.03.2003

Przybliżona data rozpoczęcia gry w Minecraft i wersja: Był to rok 2013, wersja 1.5.2.

Przybliżona data rozpoczęcia gry na Craftapple: Pierwszy raz zagrałem na Craftapple rok temu na nicku Cezaro, jednak miałem kilkumiesięczną przerwę od Minecraft, jednak od maja tego roku staram się być codziennie aktywny.

Czy kiedykolwiek byłeś/aś karany/a na Serwerze gry lub Forum: Tak... była to nieumyślna reklama z mojej strony... podczas gdy składałem skargę, nie zamazałem jednego IP w skardze. Dostałem unbana 3 dni potem poprzez napisanie odwołania. Jednakże od tamtej chwili stałem się inny.

Czy posiadasz rangę PREMIUM na CraftApple: Nie, nie posiadam owej rangi.

Co chciałbyś/chciałabyś zmienić na Craftapple: Grając na CraftApple, nie zauważyłem, aby jakakolwiek zmiana była potrzebna, bardzo dobrze mi się gra na tym serwerze.

Jakie uprawnienia i obowiązki posiada Pomocnik:

Obowiązki:
    Pomoc moderatorom przy ogarnianiu czatu.
    Zgłaszać wszelkie problemy/usterki/bugi do Administratora, ViceAdministratora.
    Pomagać graczom w ich problemach, oraz wyjaśniać wszystkie niejasności oraz komendy.
    Często udzielać się na forum, brać udział w dyskusjach oraz uczestniczyć w życiu serwera.
    Być dyspozycyjnym, słuchać wyższych rang w ekipie.

Uprawnienia:
    /kick nick <powód> - wyrzuca gracza z serwera z określonego powodu.
    /mute nick <czas> - wycisza gracza na konkretny okres czasu.

Dlaczego chciałbyś/chciałabyś zostać Pomocnikiem:

Chciałbym zostać pomocnikiem, gdyż chciałbym być pomóc w ogólnym rozwoju serwera. Również na serwer cały czas przybywają coraz to nowsi gracze, którzy potrzebują pomocy właśnie ekipy. W przypadku gdy jakiś gracz zadaje pytanie takie jak np.:
    "Jak się tworzy działkę? "i "Czemu nie mogę latać?" to staram się reagować jak najszybciej, nawet gdy na serwerze jest administracja. Pomagam graczom np. w budowie oraz odpowiadam graczom na podstawowe pytania.
    Chciałbym również zostać pomocnikiem, gdyż chciałbym pomóc w ogarnianiu czatu, a często widzę takich delikwentów co się ze sobą kłócą, staram się ich uspokoić, ale nie brnąć w to daleko, żeby nie wywołać następnej kłótni. I własnie dlatego chciałbym zostać pomocnikiem, żeby rozwiązywać konflikty i żeby na serwerze panował ład i spokój.

W jaki sposób załagodzisz powstałe konflikty:
    Najpierw ustaliłbym dlaczego owe osoby się kłócą i z jakiego powodu. Jeśli ustaliłbym już konkretny powód, przeszedłbym do tego, żeby uspokoić osoby kłócące się. Jeśli takie osoby łamałyby regulamin, użyłbym komend, które posiada pomocnik.

Czy posiadasz umiejętność współpracy z ludźmi: Uważam, że ową posiadam ;)

Opisz swoją osobę: Tutaj min. 5 rozbudowanych zdań. Mam na imię Cezary, mam 14 lat i w tym roku zdałem do 2 klasy gimnazjum. Na co dzień staram się być dla wszystkich kulturalny, miły, oraz wyrozumiały. Uwielbiam podróżować, zwiedzać nowe miejsca, oraz poznawać nowe osoby, generalnie nie rozmawiam z takimi osobami które są chamskie, oraz niemiłe. Bardzo lubię nawiązywać sympatyczne kontakty. Lubię pomagać osobom, które naprawdę potrzebują wsparcia, gdyż chcę, żeby wszystkie osoby dookoła czuły się dobrze i nie miały żadnych zmartwień. Generalnie jestem osobą mało nerwową, jednakże czasami dam się ponieść emocjom, jednakże zdarza mi się to bardzo rzadko. Mam duże poczucie humoru oraz cieszę się każdą chwilą. Interesuję się piłką nożną. Mój ulubiony klub to Borussia Dortmund, a ulubionym piłkarzem Marco Reus. Interesują się również historią i fascynuje mnie I Wojna Światowa i chciałbym odkryć jej wszystkie tajniki. Bardzo lubię grać w gry video na konsolach, jednak gram również często na komputerze (np. w Minecraft). Bardzo lubię spotykać się ze znajomymi i poznawać nowych ludzi w internecie.

Co najbardziej podoba Ci się w grze Minecraft: Nie wiem do końca jak to określić, według mnie ta gra ma w sobie "to coś", ta gra do najpiękniejszych nie należy, ale widać, że nawet teraz bardzo dużo osób lubi w nią grać. Bardzo mi się podoba możliwość grania na serwerach, generalnie podobają mi się tryby takie jak: HNS, Creative, i wiele wiele więcej.

Określ swoją dyspozycyjność: Można się ze mną skontaktować poprzez FB, Forum, TS czy Skype.

Umotywowanie podania:
    Chciałbym dołączyć do ekipy gdyż długo myślałem nad dołączeniem do niej i pomyślałem, że jestem w stanie poświęcić więcej czasu na obowiązki członka ekipy. Bycie pomocnikiem to nie bułka z masłem, jest to odpowiedzialna funkcja, jak sama nazwa rangi wskazuje trzeba pomagać, ogarniać toksycznych i niemiłych graczy, to jest dla mnie najważniejsze. Na serwerze, jak i na forum staram się udzielać, brać udział w życiu serwera i na niego wpływać chociaż w najmniejszym stopniu. Swoją obecnością w ekipie chciałbym właśnie wspierać serwer z całych swoich sił. Chciałbym, żeby każdy potrzebujący otrzymał wszelką możliwą pomoc i żeby na serwerze panował ład i miła atmosfera. Jestem również aktywny na serwerze jak i na forum.

Mogę obiecać tu i teraz, że gdybym dostał szansę bycia pomocnikiem, na pewno nie byłaby zmarnowana

Pozdrawiam, CeZroSon

• Nie zgadzam się Nie zgadzam się x 6
    • Zgadzam Się Zgadzam Się x 2
    • Lista
    Reklama
  2. MrAstar

MrAstar Użytkownik

Docenione treści:
    18
    Stanowisko: Na nie.
    Argument: Brak pomocy na creative.
    Kilka słów od siebie: Pozdrawiam

• Burak Burak x 1
    • Lista
  3. DJCreeperYT

DJCreeperYT ☆|Walker nr. #6463|☆

Docenione treści:
    543
    Witaj
    Razem z MrAstar obserwowaliśmy my cię na creative, moja opinia - praktycznie zerowa aktywność na czacie, co najciekawsze, zero jakiejkolwiek pomocy, nic, zero. Ktoś potrzebuje pomocy, a ty nic.

Zdecydowane nie.

• Zgadzam Się Zgadzam Się x 1
    • Zwycięzca Zwycięzca x 1
    • Lista
  4. Cezaro

Cezaro Użytkownik

Docenione treści:
    9
    Tu się nie zgodzę, ja staram się zawsze pomagać :) Może obserwowaliście mnie wtedy, gdy miałem na przykład AFK, albo gdy byłem zajęty. Na czacie również staram się udzielać :)

5. MrAstar

MrAstar Użytkownik

Docenione treści:
    18
    Jakoś nigdy wcześniej Cię nie widziałem na serwerze, a gram tutaj od... zobacz datę mojego dołączenia. Pozdrawiam i życzę powodzenia mimo wszystko.

6. ThreeEyedMaster

ThreeEyedMaster Well-Known Member
    Zasłużony

Docenione treści:
    1 372
    Proszę Cie. Jak dla mnie data Twojej rejestracji wskazuje co najwyżej, że dawno temu tutaj grałeś, a teraz grasz tutaj od max dwóch tygodni, a zatem mogłeś go nie widzieć na serwerze.

7. MrAstar

MrAstar Użytkownik

Docenione treści:
    18
    No, może po prostu nie zauważyłem. No niech będzie. Neutral.

• Lubię To Lubię To x 1
    • Zabawne Zabawne x 1
    • Lista
    Reklama
  8. smoollberry

smoollberry aka snows
    Członek Ekipy Moderator

Docenione treści:
    740
    Oceniam zachowanie itd. na serwerze

- Nie widzę cię na serwerze,
    - Nie widzę jak pomagasz,
    - Dostałeś ode mnie kilka kicków,
    / Zachowanie na serwerze,
    / Gra na CA,
    + Staż w MC.

Jestem na NIE.

Pograj na CA kolejny miesiąc, wpadnij na ts, pomagaj, udzielaj się na forum, daj nam się poznać.

Pozdrawiam

9. Jazminola

Jazminola Babcia

Docenione treści:
    64
    Na Creative widuję Cię dosyć rzadko i trudno o jakąkolwiek pomoc z Twojej strony. Dodatkowo przeze mnie również byłeś nieraz przywracany do porządku. Podanie takie o, wierzę, że stać Cię na więcej. Warto też znaleźć czas i poprawić swoją aktywność na forum.

Niestety na dzień dzisiejszy patrząc na Ciebie jako potencjalnego kandydata, według mnie, trochę za mało się starasz.

Odczekaj kolejny miesiąc, daj się poznać, pokaż, że się zmieniłeś i jesteś godzien naszego zaufania.

Tymczasem..

@Molag_Bal To nie hejt, a wyrażenie opinii do czego mamy prawo, prawda? Poza tym to jeśli kandyduje na Pomocnika wiadome jest, że musi udzielać się i pomagać, chat działkowy go z tego nie zwalnia. Skoro już teraz nie wyrabia to co będzie jak dostanie tą rangę? :p

• Zgadzam Się Zgadzam Się x 1
    • Lista
    #9 Jazminola, 16 Wrzesień 2017
    Ostatnio modyfikowano: 17 Wrzesień 2017
  10. Molag_Bal

Molag_Bal Użytkownik

Docenione treści:
    4
    Nie ma co hejtować że nie pisze na chacie . Jeżeli chłopak na swoim /p h , gra z innymi ludźmi (No bo co ma robić innego jako gracz !?) to używa komendy /p chat . To tłumaczy czemu nie pisze na głównym chacie . Natomiast ja sam widziałem że jeżeli ktoś pisał rzeczy typu ,,Jak zrobić działke" on zawsze odpowiadał .

• Nie zgadzam się Nie zgadzam się x 1
    • Lista
  11. xNovaSky

xNovaSky Użytkownik

Docenione treści:
    1
    To prawda, popieram cie cezroson.

• Nie zgadzam się Nie zgadzam się x 3
    • Lista
  12. PinkILesti

PinkILesti Użytkownik

Docenione treści:
    0
    Jestem Na Tak Widuje GO często I Pomaga Duzo np. mi

13. ThreeEyedMaster

ThreeEyedMaster Well-Known Member
    Zasłużony

Docenione treści:
    1 372
    Niestety fakt, iż nie udało Ci się zaliczyć testu przekreśla Twoją szansę na dołączenie do Ekipy.

Pograj na CraftApple kolejny miesiąc. Daj się poznać innym Graczom. Wpadnij na TS. Zwiększ swoją aktywność na Forum. Udowodnij, iż naprawdę "lubisz pomagać".

Znajdź chwilę na zapoznanie się z Regulaminem, Uprawnieniami i Obowiązkami Pomocnika, oraz Wzorem Podania.

A jeśli po miesiącu nadal będziesz chciała zostać Pomocnikiem, to napisz Podanie i zobaczymy.

Pamiętaj, Administracja posiada multikonta. Nigdy nie wiesz gdy patrzymy.

Kandydatura odrzucona.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.

Poleć tę stronę