Imię:Igor Nickerax Ile czasu dziennie przebywasz w grze, oraz na których serwerach najchętniejk 1 godziny do półtora od poniedziałku do piątku i mnie więcej 2 godziny w sobotę.Najchętniej przebywam na OpenCreative Data urodzenia:12.12.2003 Przybliżona data rozpoczęcia gry w Minecraft i wersja:2015 wersja 1.8 Przybliżona data rozpoczęcia gry na Craftapple:2016 r (z paro miesięczną nieobecnością) Czy kiedykolwiek byłeś/aś karany/a na Serwerze gry lub Forum:Nigdy Czy posiadasz rangę PREMIUM na CraftApple:Tak Co chciałbyś/chciałabyś zmienić na Craftapple:Napewno stosunek graczy względem siebie,chodzi mi tu dokładniej o wzajmeny szacunek. Jakie uprawnienia i obowiązki posiada Pomocnik: Pomaganie wszelkim osobom "wyższej rangi" z administracji ale też normalnym graczom. Pilnowanie chatu. Karanie/wyciszanie graczy Dlaczego chciałbyś/chciałabyś zostać Pomocnikiem:Od zawsze chciałem pełnić jakąś funkcję w jakimkolwiek społeczeńswie,odkąd zaczęłam grać w minecraft zawsze przyglądałem się pomocnikom i ich pracy zawsze chciałem nieść pomoc jak oni. W jaki sposób załagodzisz powstałe konflikty:wysłuchałbym obu stron i rozstrzygnąłbym konflikt sprawiedliwie Czy posiadasz umiejętność współpracy z ludźmi:Tak Opisz swoją osobę: Mam na imię Igor.Od zawsze interesowałem się architekturą nowoczesną. Minecraft to moja ulubiona gra.Jestem pomocny,sprawiedliwy.Zawsze staram się pomagać i sprawiedliwie osądzać ludzi.Uwielbiam też budować budowle na serwerze Craftapple. Co najbardziej podoba Ci się w grze Minecraft:Możliwości-mogę zbudować co chcę jedynym ograniczeniem jest tylko moja wyobraźnia. Określ swoją dyspozycyjność:Skype, messenger Umotywowanie podania:Zawsze chciałem być pomocnikiem i pomagać innym ludziom.Pewnie moje podanie nie przejdzie (bo jest tu tyle utalentowanych ludzi) ale zawsze warto spróbować...
Witaj! Podanie słabiutkie, ortografia leży, słabo rozbudowane wypowiedzi, pierwszy dzień na forum, pierwszy post i wiele, wiele innych minusów. Na nie.
Witaj Dertax - Widać że, podanie było pisane na szybko a miałeś dużo czasu aby przemyśleć i zaplanować owe podanie. - Mogłeś chociaż wyróżnić odpowiedź od zapytania choćby pogrubieniem czcionki. - Nigdy Cię nie widziałem na forum jak i w grze. Na twoim miejscu poczekałbym jeszcze z miesiąc zacząłbym się bardziej uaktywniać na forum jak i na serwerze i dopiero wtedy napisałbym ponownie podanie. Podsumowując: Na NIE ~ Pozdrawiam Max
Witaj, Też tak sobie pomyślałem,na serwerze już trochę jestem ,ale na forum stosunkowo od bardzo niedawna ,więc ludzie mnie nie znają. Jak jestem już na serwerze to na ogólnym chatcie pisze bardzo nie wiele dlatego więc mogłeś mnie nie widzieć.Wiedziałem że moje podanie TERAZ nie zostanie przyjęte ale zawsze warto spróbować co nie? Myślę że za jakieś półtora miesiąca znowu spróbuję. Pozdrawiam Dertax
Witej! ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------ -Więc do minusów: -słaba aktywność na forum -nie słyszałem o tobie za bardzo, musisz zwiększyć swoją aktywność. + Plusy: -dobra motywacja -dobre umotywowanie podania Więc , zacznij pomagać(daj się lepiej poznać) na forum/serwerze oraz pograj z innymi na CA udowodnij że chcesz otrzymać tę rangę (oczywiście jak serwer ruszy ) Pamiętaj pomocnik to odpowiedzialna osoba na której spoczywa wiele obowiązków! Jestem na NIE! ------------------------------- Powodzenia za miesiąc | ------------------------------- Pozdrawiam mean
Witaj Dertax Chciałbym Cię najpierw poinformować, że powinieneś przeczekać jeden miesiąc od założenia konta na forum. W tym czasie powinieneś udzielać się na forum jak i w grze. Moi przedmówcy wszystko już za mnie powiedzieli co mogłem napisać, więc jestem na Nie. Życzę powodzenia za miesiąc. Ps.Od Dwukropków zrób spacje na następny raz. I jak nie musisz to nie pisz na każdy post odpowiedzi, ale jak już chcesz to najlepiej edytuj jeden z twoich postów i oznacz tam tą osobę do której chciałbyś napisać.
Mmm... Jak miałeś pomagać pisząc ,,Bardzo nie wiele" na chacie? Skoro wiedziałeś to po co coś pisać jak wiesz, że ci sie nie uda? Zacznij coś robić potem napisz Wszystkie piłeczki odbite Osoba, która nie pisze na chacie nie pomaga, a osoba, która nie pomaga nie zasługuje na pomocnika Zacznij coś pomagać to pogadamy Na nie.
To tak, - Nie znam cię, nie słyszałem o tobie. Nie udzielasz się. Podanie nie rozwinięte, przypomina podanie pisane na "szybko". + Widać chociaż troche motywacjii. Mimo tego przepraszam ale jestem na NIE.
Te podanie jest tak ubogie w słownictwo, że brak mi słów. Pooglądaj trochę podań innych graczy, LEPSZYCH podań, dorośnij, przemyśl co chcesz napisać i w jaki sposób, przesiedź minimum ten miesiąc na forum I UWAGA - udzielaj się na nim!!! Niemożliwe!! Wtedy składaj podanie o pomocnika. No i oczywiście bądź świadom tego, gdzie startujesz.
Eh. Podanie na szybko :/ No weź coś więcej daj. Popatrz na podanie no nwm Rapera lub Olda. Widać że podanie na szybko. Nawet estetycznie nie wygląda. Wgl cie jeszcze nigdzie nigdy nie widziałam. Jestem na nie
Niestety fakt, iż nie chciało Ci się poświęcić chwili, aby doprowadzić do ładu swoje własne Podanie każe nam wątpić w to, że będzie Ci się chciało poświęcić czas na wypełnianie obowiązków w Ekipie, a to przekreśla Twoją szansę na dołączenie do Ekipy. Pograj na CraftApple kolejny miesiąc. Daj się poznać innym Graczom. Wpadnij na TS. Zwiększ swoją aktywność na Forum. Udowodnij, iż naprawdę "lubisz pomagać". Znajdź chwilę na zapoznanie się z Regulaminem, Uprawnieniami i Obowiązkami Pomocnika, oraz Wzorem Podania. A jeśli po miesiącu nadal będziesz chciał zostać Pomocnikiem, to napisz Podanie i zobaczymy. Pamiętaj, Administracja posiada multikonta. Nigdy nie wiesz gdy patrzymy. Kandydatura odrzucona.