MC.CRAFTAPPLE.PL

Dolacz do innych graczy

[PODANIE] MOsial2004

Dyskusja w 'Rekrutacja na pomocnika | Ekipa' rozpoczęta przez użytkownika MOsial2004, 11 Kwiecień 2018.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. MOsial2004

MOsial2004 Użytkownik

Docenione treści:
    0
    Imię: Mateusz
    Dokładny nick w grze: MOsial2004
    Ile czasu dziennie przebywasz w grze, oraz na których serwerach najchętniej: J na razie nie za dużo ale mogę poświęcać więcej.
    Data urodzenia:23 stycznia 2004
    Przybliżona data rozpoczęcia gry w Minecraft i wersja: ja tak gram w minecraft już 3 lata: 25 kwietnia 2015r.
    Przybliżona data rozpoczęcia gry na Craftapple: 2018.04.11
    Czy kiedykolwiek byłeś/aś karany/a na Serwerze gry lub Forum: nigdy nie byłem karany
    Czy posiadasz rangę PREMIUM na CraftApple: Niestety nie posiadam
    Czy składałeś/składałaś wcześniej Podanie na Pomocnika CraftApple? nie składałem
    Co chciałbyś/chciałabyś zmienić na Craftapple: Ja bym chciał zmienić na waszym serwerze np. tak naprawdę nic ale chciał bym się zająć za jakieś nowe tryby lub coś takiego i ładnie buduje
    Jakie uprawnienia i obowiązki posiada Pomocnik: Pomocnik może: kick'kowac, Dawac muta lub unmuta
    Dlaczego chciałbyś/chciałabyś zostać Pomocnikiem: Ponieważ spodobał mi się was serwer i chciałem pomuc wam w jakiś sposób na tym serwerze
    Opisz w jaki sposób załagodzisz powstałe konflikty:Napoczatku bym się spytał o co chodzi i delikatnie bym podeszed do tej sytuacji i bym wysłuchał obie sprawy a jak bym nie potrafił to bym się zgłosił o pomoc do wyszej administracji.
    Czy posiadasz umiejętność współpracy z ludźmi: Tak posiadam umie się dogadać łatwo nawiązuje przyjazm
    Opisz swoją osobę: Tutaj min. 5 rozbudowanych zdań.Jestem uczuciowym chłopakiem.Bardzo lubię grać nawet dobrze się uczę.mam psa ,który się wawi Badzo i tagże mam królika.moje hobby to rolnitwo i jestem nastawiono dobrze do swiatai życia.
    Co najbardziej podoba Ci się w grze Minecraft: Mi się najbardziej podoba te piksele :D a tak na prawde to ta sama rozrywka w minecrafcie i te mini gry na serwerach
    Określ swoją dyspozycyjność: Od 9:30 do 11:00 lub 16,17 do 19:00

• Nie lubię Nie lubię x 3
    • Błędy ortograficzne Błędy ortograficzne x 3
    • Lista
    Reklama
  2. Feroxer1

Feroxer1 Użytkownik

Docenione treści:
    52
    Wady:

1.Za krótko grasz na serwerze.
    2.Nie jesteś aktywny na forum.
    3.Nie poświęciłeś wystarczająco dużu czasu na napisanie i dopracowanie podania. (Podanie jest za krótkie)
    4.Podanie jest niezgodne ze wzorem.
    5.Na forum zarejestrowałeś się dopiero dzisiaj.
    6.Brak rozbudowanych zdań.
    7.Liczne błędy gramatyczne, ortograficzne i językowe.
    8.Prawdopodobnie kłamiesz co do daty urodzenia.
    9.Nie znasz uprawnień które posiada pomocnik.
    10.Nie odpowiedziałeś na kilka istotnych pytań.

Biorąc pod uwagę wszystkie wymienione przeze mnie czynniki, narazie jestem na duże NIE. :)

Pograj dłużej na serwerze, włącz się w życie serwera, pokaż nam że na prawdę zasługujesz na tytuł pomocnika. :)

• Lubię To Lubię To x 1
    • Zgadzam Się Zgadzam Się x 1
    • Lista
    #2 Feroxer1, 11 Kwiecień 2018
    Ostatnio modyfikowano: 11 Kwiecień 2018
  3. Polaczekk

Polaczekk ✪ Morsunista

Docenione treści:
    38
    Jak ty typie nawet poprawnie pisać nie umiesz, więc ten..

4. ThreeEyedMaster

ThreeEyedMaster Well-Known Member
    Zasłużony

Docenione treści:
    1 372
    Niestety fakt, iż nie chciało Ci się poświęcić czasu na napisanie porządnie swojego własnego Podania, a zatem wątpię iż będzie Ci się chciało poświęcać czas dla Graczy. A to tym bardziej przekreśla Twoją szansę na dołączenie do Ekipy.

Pograj na CraftApple kolejny miesiąc. Zwiększ swoją aktywność na Forum. Udowodnij, iż naprawdę "lubisz pomagać".

Znajdź chwilę na zapoznanie się z Regulaminem, Uprawnieniami i Obowiązkami Pomocnika, oraz Wzorem Podania. Zapoznaj się z praktycznymi poradami nt. pisania Podania.

A jeśli po miesiącu nadal będziesz chciał zostać Pomocnikiem, to napisz Podanie i zobaczymy.

Pamiętaj, Administracja posiada multikonta. Nigdy nie wiesz gdy patrzymy.

Kandydatura odrzucona.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.

Poleć tę stronę