MC.CRAFTAPPLE.PL

Dolacz do innych graczy

Podanie.

Dyskusja w 'Rekrutacja na pomocnika | Ekipa' rozpoczęta przez użytkownika backlash, 19 Maj 2018.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. backlash

backlash Użytkownik

Docenione treści:
    0
    Nick: backlash
    Imię: Wojtek
    Znajomość komend: dobra
    Komunikatory: Ts3/Discord/Skype
    Doświadczenie: Helper na ****************************************************************************
    Dlaczego ty?: Potrafię wytłumaczyć początkującym graczom jak np coś zrobić lub gdzie coś się znajduję , często jestem na serwerze ,więc mogę dbać o porządek na chacie ,potrafię rozwiązać spory graczy. Wydaję mi się ze jestem miły xD oraz nie byłem karany ,gdy jest taka potrzeba potrafię sprawdzić gracza pod kątem posiadania niedozwolonego oprogramowania.
    PS: Wiem że to jest podanie na rangę POMOCNIK ,lecz jeżeli jest taka możliwość to chciałbym posiadać komendę /sprawdz ,ponieważ uważam że pomocnik też powinien łapać cheaterów oraz skrócić ich "zabawę"
    Liczę na pozytywne rozpatrzenie mojego podania.
    Pozdrawiam: backlash

#1 backlash, 19 Maj 2018
    Ostatnio modyfikowano przez moderatora: 19 Maj 2018
    Reklama
  2. ThreeEyedMaster

ThreeEyedMaster Well-Known Member
    Zasłużony

Docenione treści:
    1 372
    Niestety fakt, iż nie chciało Ci się poświęcić chwili, aby dokładnie zapoznać się ze Wzorem Podania każe nam wątpić w to, że będzie Ci się chciało poświęcić czas na wypełnianie obowiązków w Ekipie, a to przekreśla Twoją szansę na dołączenie do Ekipy.

Pograj na CraftApple kolejny miesiąc. Daj się poznać innym Graczom. Zwiększ swoją aktywność na Forum. Udowodnij, iż naprawdę "lubisz pomagać".

Znajdź chwilę na zapoznanie się z Regulaminem, Uprawnieniami i Obowiązkami Pomocnika, oraz Wzorem Podania. Przeczytaj wskazówki dotyczące pisania Podania.

A jeśli po miesiącu nadal będziesz chciał zostać Pomocnikiem, to napisz Podanie i zobaczymy.

Pamiętaj, Administracja posiada multikonta. Nigdy nie wiesz gdy patrzymy.

Podanie niezgodne ze wzorem.

Kandydatura odrzucona.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.

Poleć tę stronę