MC.CRAFTAPPLE.PL

Dolacz do innych graczy

możliwa nieobecności

Dyskusja w 'Ogłoszenia Graczy' rozpoczęta przez użytkownika shoga, 24 Kwiecień 2015.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. shoga

shoga Użytkownik

Docenione treści:
    1
    Pat dzięki ;-)
    Na marginesie.
    Właśnie wracamy z gór. Jednak musimy wracać szybciej :-( a szkoda bo widoki piękne :)

Fotki z wyjazdu dodam jak wrócę do domu ;-) robione aparatem przednim na tele ale coś tam widać :)

Wyjazd uznaje za udany ;-)
    --------------
    Nie patrz na przeciwności losu jakie Cię spotykają. Patrz na rzeczy jakie dzięki nim osiągasz :)

Jedną Łapcie :)

Załączone pliki:

Reklama
  2. ♥Lejdeczka♥

♥Lejdeczka♥ Użytkownik

Docenione treści:
    0
    Shoga może jeszcze zaczniesz się chwalić jak do kibla pójdziesz? Heh

3. shoga

shoga Użytkownik

Docenione treści:
    1
    Ech... pokazujecie poziom co niektórzy :/ zamiast negować czyjąś pasje może warto ją poznać bliżej? Powodzenia w życiu tym, którzy tak robią :) system bardzo szybko wam się odwdzięczy ;)

4. ♥Lejdeczka♥

♥Lejdeczka♥ Użytkownik

Docenione treści:
    0
    Taki "pedałowaty" facet jesteś z tymi długimi włosami heh

5. shoga

shoga Użytkownik

Docenione treści:
    1
    Mam długie włosy ale ścięte na irokeza. Przeważnie stawiane :p a związane miałem żeby mi nie przeszkadzały w górach :) a co do "pedałów" to nie będę się wypowiadać... Ci co mnie znają wiedzą jakie mam zdanie... Ci co nie niech się może na temat mojego wyglądu i poglądów nie odzywają.
    Pozdrawiam i kończę dyskusje z Tobą lejdeczka na ten temat.

6. DejVoo

DejVoo Użytkownik

Docenione treści:
    165
    Bardzo ciekawe masz hobby. Szczerze to nie wiedziałem co to jest ten "bushcraft", ponieważ nigdzie się z tym nie spotkałem. Moim zdaniem powinieneś zaopatrzyć się w kilka kamer GoPro i nagrywać swoje przygody z wypraw a potem wrzucać na swój kanał na youtube. W końcu było by coś pouczającego a nie tylko minecraft i te dzieci które zasyfiają cały yt tym badziewiem.

Pozdrawiam DejVoo

7. ♥Lejdeczka♥

♥Lejdeczka♥ Użytkownik

Docenione treści:
    0
    I tak jesteś pedałem

Reklama
  8. shoga

shoga Użytkownik

Docenione treści:
    1
    Brawo lejdeczka trafne spostrzeżenie :) tym bardziej, że mam narzeczoną, którą wszyscy znacie :-D pokazuj dalej swój poziom ;) a za coś takiego warn raczej się należy :) obraza gracza ;)

9. MsKornel

MsKornel Gość

Narzeczona?

Kiedy dzieci :p

10. ♥Lejdeczka♥

♥Lejdeczka♥ Użytkownik

Docenione treści:
    0
    Hmm adsone? Jak coś to jej współczuję ;c

11. pat277

pat277 Użytkownik

Docenione treści:
    50
    Lejdeczka!!!! Ogarnij cztery litery i opuść ten wątek.

12. Vern

Vern Użytkownik

Docenione treści:
    0
    Niestety to forum jest stworzone dla serwerów minecrafta, więc większość graczy nieogarnie co tu napisałeś i jakie masz świetne hobby. Wyjazd zapewne był bardzo udany i interesujący z tego co tu pisałeś :).

~Pozdrawiam

13. viola

viola Użytkownik

Docenione treści:
    0
    DejVoo ma rację. Załóż shoga wlasny kanał o tematyce podróżniczej. Dasz namiary i może ktoś stąd będzie chętny. Byłoby to calkiem ciekawe :)

Prawdę pisząc, to tutejsze forum dotyczy raczej serwerów Craftapple, i świata wirtualnego i oprócz hydeparku, to reszta sie wokól tego kręci :

________________________________________________________________________ Myslę też, że dla 70- 80% tutejszych graczy, na dzień dzisiejszy, to największą pasją jest....klawiatura i komputer :p

14. ♥Lejdeczka♥

♥Lejdeczka♥ Użytkownik

Docenione treści:
    0
  15. Phantom_Screw

Phantom_Screw Użytkownik

Docenione treści:
    3
    Zostaniesz do tego zmuszona.

16. ♥Lejdeczka♥

♥Lejdeczka♥ Użytkownik

Docenione treści:
    0
  17. MsKornel

MsKornel Gość

Przestaje wierzyć w ludzi

BOŻE CZY TY TO WIDZISZ -,-

18. shoga

shoga Użytkownik

Docenione treści:
    1
    słuchajcie mnie wszyscy... pomysł z kanalem spoko ;) zastanowie się nad tym... co prawda mogłem to umieścić w hydeparku ale w trakcie pisania, że będę nieobecny stwierdziłem, że może kogoś zainteresuje mój "maly" wypad w góry...

jako iż nie mam w naturze obrażania się ani obrażania innych napisze to po swojemu.

na tym serwerze poznałem wielu fajnych, a wręcz z***** (pardou) ludzi. W różnych miejscach na forum czy w podaniach czy w "przywitaj się" piszecie o swoich pasjach. Życie nie polega wyłącznie na graniu i klepaniu w klawiaturę.
    Ja chciałem sie podzielić z wami swoją pasją, która uważam, że jednak jest podobna do mc. W mc mamy survival, a ja przeżywam to na żywo. Ztą różnicą, że w prawdziwym świecie nie ma creeperów czy zombiaków, choć kto wie :D
    ale do sedna. chcecie aby panowała fajna atmosfera na forum, to zamiast atakować ludzi za ich zainteresowania to może lepiej je poznać bliżej. Tak wiem, że się powtarzam ale taka jest prawda.

no cóż. jako iż wróciłem już do domu i cała podróż się zakończyła to uważam wątek za zamknięty ;)

P.S.
    dla zainteresowanych bushcraftem. jeśli chcecie czegoś więcej się dowiedzieć to piszcie do mnie na PW.

Pozdrawiam
    Kewin "shoga"

19. Needenson

Needenson Użytkownik

Docenione treści:
    0
    Trche Ci zazdroszcze sam chciałbym przeżyć coś takie, nic dodać nic ując poprostu super przeżycie. ;)

20. xXSoniaXx

xXSoniaXx Użytkownik

Docenione treści:
    8
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.

Poleć tę stronę