Pat dzięki ;-) Na marginesie. Właśnie wracamy z gór. Jednak musimy wracać szybciej :-( a szkoda bo widoki piękne Fotki z wyjazdu dodam jak wrócę do domu ;-) robione aparatem przednim na tele ale coś tam widać Wyjazd uznaje za udany ;-) -------------- Nie patrz na przeciwności losu jakie Cię spotykają. Patrz na rzeczy jakie dzięki nim osiągasz Jedną Łapcie
Ech... pokazujecie poziom co niektórzy :/ zamiast negować czyjąś pasje może warto ją poznać bliżej? Powodzenia w życiu tym, którzy tak robią system bardzo szybko wam się odwdzięczy
Mam długie włosy ale ścięte na irokeza. Przeważnie stawiane a związane miałem żeby mi nie przeszkadzały w górach a co do "pedałów" to nie będę się wypowiadać... Ci co mnie znają wiedzą jakie mam zdanie... Ci co nie niech się może na temat mojego wyglądu i poglądów nie odzywają. Pozdrawiam i kończę dyskusje z Tobą lejdeczka na ten temat.
Bardzo ciekawe masz hobby. Szczerze to nie wiedziałem co to jest ten "bushcraft", ponieważ nigdzie się z tym nie spotkałem. Moim zdaniem powinieneś zaopatrzyć się w kilka kamer GoPro i nagrywać swoje przygody z wypraw a potem wrzucać na swój kanał na youtube. W końcu było by coś pouczającego a nie tylko minecraft i te dzieci które zasyfiają cały yt tym badziewiem. Pozdrawiam DejVoo
Brawo lejdeczka trafne spostrzeżenie tym bardziej, że mam narzeczoną, którą wszyscy znacie :-D pokazuj dalej swój poziom a za coś takiego warn raczej się należy obraza gracza
Niestety to forum jest stworzone dla serwerów minecrafta, więc większość graczy nieogarnie co tu napisałeś i jakie masz świetne hobby. Wyjazd zapewne był bardzo udany i interesujący z tego co tu pisałeś . ~Pozdrawiam
DejVoo ma rację. Załóż shoga wlasny kanał o tematyce podróżniczej. Dasz namiary i może ktoś stąd będzie chętny. Byłoby to calkiem ciekawe Prawdę pisząc, to tutejsze forum dotyczy raczej serwerów Craftapple, i świata wirtualnego i oprócz hydeparku, to reszta sie wokól tego kręci : ________________________________________________________________________ Myslę też, że dla 70- 80% tutejszych graczy, na dzień dzisiejszy, to największą pasją jest....klawiatura i komputer
słuchajcie mnie wszyscy... pomysł z kanalem spoko zastanowie się nad tym... co prawda mogłem to umieścić w hydeparku ale w trakcie pisania, że będę nieobecny stwierdziłem, że może kogoś zainteresuje mój "maly" wypad w góry... jako iż nie mam w naturze obrażania się ani obrażania innych napisze to po swojemu. na tym serwerze poznałem wielu fajnych, a wręcz z***** (pardou) ludzi. W różnych miejscach na forum czy w podaniach czy w "przywitaj się" piszecie o swoich pasjach. Życie nie polega wyłącznie na graniu i klepaniu w klawiaturę. Ja chciałem sie podzielić z wami swoją pasją, która uważam, że jednak jest podobna do mc. W mc mamy survival, a ja przeżywam to na żywo. Ztą różnicą, że w prawdziwym świecie nie ma creeperów czy zombiaków, choć kto wie ale do sedna. chcecie aby panowała fajna atmosfera na forum, to zamiast atakować ludzi za ich zainteresowania to może lepiej je poznać bliżej. Tak wiem, że się powtarzam ale taka jest prawda. no cóż. jako iż wróciłem już do domu i cała podróż się zakończyła to uważam wątek za zamknięty P.S. dla zainteresowanych bushcraftem. jeśli chcecie czegoś więcej się dowiedzieć to piszcie do mnie na PW. Pozdrawiam Kewin "shoga"