MC.CRAFTAPPLE.PL

Dolacz do innych graczy

[Skarga]Blavck

Dyskusja w 'Bany oraz skargi.' rozpoczęta przez użytkownika Laneya, 28 Kwiecień 2015.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Xerdion

Xerdion Użytkownik

Docenione treści:
    1
    Pat wystawia bana za x-ray? Jak on nawet nie umie odróżnić zwykłego screena od podrobionego xD

Reklama
  2. reconnect

reconnect Użytkownik

Docenione treści:
    0
    Laneya skoro odchodzą to czemu liczba obok MOTD rośnie codziennie?

3. Laneya

Laneya Użytkownik

Docenione treści:
    0
    a czy mowilem że nie przychodzą? Mialem na mysli duzo osob odchodzi , takich co juz tu chwile gra.
    [hr]
    ale to niedlugo :D jak zobacza takiego moda to pozdro :D ty widziales niektore twoje wypowiedzi? Nie wiadomo czy sie smiac czy plakac.

4. reconnect

reconnect Użytkownik

Docenione treści:
    0
    Nikt nie będzie bazować na wypowiedzi jednej osoby. Ja wiem, że są osoby które mnie nie lubią i które mnie lubią i tyle mi wystarczy. Jeśli złamałem twoim zdaniem regulamin to przepraszam i od dzisiaj ja też będę się stosował w 100% do regulaminu i zobaczymy kto będzie miał gorzej, ponieważ w regulaminie jest wiele ciekawych kar za zwykłe przewinienia i nie musze stosować głupich kicków po 3 razy tylko za drugim moge zastosować bana. Z mojej strony to tyle bo nie będę się zniżał do dalszej bezsensownej konwersacji z tobą (Polecam w grze wpisac /ignore blavck)
    Powodzenia w dalszej grze, obyś dał rade wytrzymać z ekipą na serwerze i przepraszamy za swoje istnienie.

5. Laneya

Laneya Użytkownik

Docenione treści:
    0
    Akurat tylko Ty przeszkadzasz, i to w sumie nie tylko Mi :) Zabiłem Cię i płaczesz aura aura , zabiłem np raz Marcinka7 to nic nie napisal. Widać powinniscie Się zamienic przywilejami. Ale cóż:)
    Dorośnij :)

6. xXSoniaXx

xXSoniaXx Użytkownik

Docenione treści:
    8
    tempban 7 dni a co do moda decyzja dla Infiego pozostawiona

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.

Poleć tę stronę