a czy mowilem że nie przychodzą? Mialem na mysli duzo osob odchodzi , takich co juz tu chwile gra. [hr] ale to niedlugo jak zobacza takiego moda to pozdro ty widziales niektore twoje wypowiedzi? Nie wiadomo czy sie smiac czy plakac.
Nikt nie będzie bazować na wypowiedzi jednej osoby. Ja wiem, że są osoby które mnie nie lubią i które mnie lubią i tyle mi wystarczy. Jeśli złamałem twoim zdaniem regulamin to przepraszam i od dzisiaj ja też będę się stosował w 100% do regulaminu i zobaczymy kto będzie miał gorzej, ponieważ w regulaminie jest wiele ciekawych kar za zwykłe przewinienia i nie musze stosować głupich kicków po 3 razy tylko za drugim moge zastosować bana. Z mojej strony to tyle bo nie będę się zniżał do dalszej bezsensownej konwersacji z tobą (Polecam w grze wpisac /ignore blavck) Powodzenia w dalszej grze, obyś dał rade wytrzymać z ekipą na serwerze i przepraszamy za swoje istnienie.
Akurat tylko Ty przeszkadzasz, i to w sumie nie tylko Mi Zabiłem Cię i płaczesz aura aura , zabiłem np raz Marcinka7 to nic nie napisal. Widać powinniscie Się zamienic przywilejami. Ale cóż Dorośnij