MC.CRAFTAPPLE.PL

Dolacz do innych graczy

[Skarga] zNormal

Dyskusja w 'Bany oraz skargi.' rozpoczęta przez użytkownika Empi, 2 Styczeń 2016.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. ThreeEyedMaster

ThreeEyedMaster Well-Known Member
    Zasłużony

Docenione treści:
    1 372
    Odspamione.
    Zamknięte.
    Czeka na opinie Soni.

Reklama
  2. xXSoniaXx

xXSoniaXx Użytkownik

Docenione treści:
    8
    No jak aż mi Three miejsce zrobił to chyba pora się wypowiedzieć w tej sprawie.

Uwierzcie mi że ja nie wchodzę na serwer z jednego nicku :) mam parę innych nicków na których wchodzę specjalnie i obserwuje zwłaszcza ekipę.
    Nie mam nic do zarzucenia Jakubowi. (żadnych insynuacji na temat znajomości, gdyż nie tak to działa)

zNormal nie jest odpowiedny na posadę pomocnika, jego zachowanie jest wulgarne, w ogóle nie pomaga

hmm no widzisz mylisz się, już śpieszę powiedzieć Ci dlaczego. Nie raz sprawdzałam go pod kontem pomocnika, takie najgorsze, najgłupsze pytania gdzie ja miałabym dość i odsyłała do netu - on mi odpowiadał, siedząc na różnych kontach w różnych godzinach nie zauważyłam ani razu by wulgarnie pisał na czacie globalnym. (czat prywatny jest braty pod uwagę TYLKO w przypadku reklamy)

3. Gracze/Klienci mają możliwość prywatnej komunikacji poza Czatem Globalnym, odbywa
    się to za pomocą komend „/msg, /tell, /t, /r”. Czat prywatny między Graczami/Klientami, nie
    jest objęty Netykietą (pkt. 2), a Administracja nie ingeruje w zachowanie na tym czacie.

4. W przypadku gdy Gracz/Klient jest obrażany, szykanowany, zastraszany lub przeszkadzają
    mu wiadomości innego Gracza/Klienta, powinien skorzystać z komendy „/ignore <nick>”.
    Komenda ta ukrywa wszelkie działania na czacie danego Gracza/Klienta, którego
    Gracz/Klient wskazał w atrybucie „<nick>”.

Nie wiedziałam że jak powiem "masz aurę" to wyzywam :D a tak na serio, widziałam nie raz jak przegrywał i nie widziałam żadnych akcji chyba że na msg, po za tym stwierdzeniem "masz aurę", "cheater"

Dobry kontakt to ja mam ze wszystkimi członkami ekipy, poprostu milsza praca przy was.

@edit
    Wiesz co -_- Odpisałam na tą skargę nie patrząc na skreeny, ale jak popatrzyłam to się załamałam. Ciekawa jestem co tymi zdjęciami chciałeś pokazać -_- to że kicki leciały? MAJĄCE PODSTAWĘ?

1. Na serwerach Minecraft Craftapple Network obowiązuje całkowity zakaz pisania
    drukowanymi literami (tzw. CapsLock).

2. Każdego Gracza jak i Klienta obowiązuje Netykieta, czyli zasady kulturalnego i rozważnego
    zachowania. Netykieta obowiązuje jedynie na Czacie Globalnym.

Błagam -_- Czy może chodziło Ci o /tp? to może ja powinnam was wszystkich wywalać za spam /tp mi, co? Co drugi gracz to robi.

Brak mi słów.

zNormal jest oczyszczony z winy.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.

Poleć tę stronę