No jak aż mi Three miejsce zrobił to chyba pora się wypowiedzieć w tej sprawie. Uwierzcie mi że ja nie wchodzę na serwer z jednego nicku mam parę innych nicków na których wchodzę specjalnie i obserwuje zwłaszcza ekipę. Nie mam nic do zarzucenia Jakubowi. (żadnych insynuacji na temat znajomości, gdyż nie tak to działa) zNormal nie jest odpowiedny na posadę pomocnika, jego zachowanie jest wulgarne, w ogóle nie pomaga hmm no widzisz mylisz się, już śpieszę powiedzieć Ci dlaczego. Nie raz sprawdzałam go pod kontem pomocnika, takie najgorsze, najgłupsze pytania gdzie ja miałabym dość i odsyłała do netu - on mi odpowiadał, siedząc na różnych kontach w różnych godzinach nie zauważyłam ani razu by wulgarnie pisał na czacie globalnym. (czat prywatny jest braty pod uwagę TYLKO w przypadku reklamy) 3. Gracze/Klienci mają możliwość prywatnej komunikacji poza Czatem Globalnym, odbywa się to za pomocą komend „/msg, /tell, /t, /r”. Czat prywatny między Graczami/Klientami, nie jest objęty Netykietą (pkt. 2), a Administracja nie ingeruje w zachowanie na tym czacie. 4. W przypadku gdy Gracz/Klient jest obrażany, szykanowany, zastraszany lub przeszkadzają mu wiadomości innego Gracza/Klienta, powinien skorzystać z komendy „/ignore <nick>”. Komenda ta ukrywa wszelkie działania na czacie danego Gracza/Klienta, którego Gracz/Klient wskazał w atrybucie „<nick>”. Nie wiedziałam że jak powiem "masz aurę" to wyzywam a tak na serio, widziałam nie raz jak przegrywał i nie widziałam żadnych akcji chyba że na msg, po za tym stwierdzeniem "masz aurę", "cheater" Dobry kontakt to ja mam ze wszystkimi członkami ekipy, poprostu milsza praca przy was. @edit Wiesz co -_- Odpisałam na tą skargę nie patrząc na skreeny, ale jak popatrzyłam to się załamałam. Ciekawa jestem co tymi zdjęciami chciałeś pokazać -_- to że kicki leciały? MAJĄCE PODSTAWĘ? 1. Na serwerach Minecraft Craftapple Network obowiązuje całkowity zakaz pisania drukowanymi literami (tzw. CapsLock). 2. Każdego Gracza jak i Klienta obowiązuje Netykieta, czyli zasady kulturalnego i rozważnego zachowania. Netykieta obowiązuje jedynie na Czacie Globalnym. Błagam -_- Czy może chodziło Ci o /tp? to może ja powinnam was wszystkich wywalać za spam /tp mi, co? Co drugi gracz to robi. Brak mi słów. zNormal jest oczyszczony z winy.